Beste restaurants Den Haag

Beste restaurants Den Haag nodig?

beste restaurants den haagBent op zoek naar de beste restaurants Den Haag voor het afsluiten van een heerlijke stranddag met uw gezin? Bent u op zoek naar beste restaurants Den Haag voor de viering van een jubileum of een feestje met vrienden? Bij Oma Toos bent u aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd tegenover de mooie haven van Scheveningen. Door onze prachtige ligging kunt u bij ons genieten van de ondergaande zon onder het genot van een hapje en een drankje. U kunt bij ons plaats nemen na een heerlijke stranddag en genieten van het zonnetje in de zomermaanden. Bij Oma Toos kunt u uw auto gratis voor de deur parkeren. Oma Toos is officieel uitgeroepen tot het leukste restaurant in de gemeente Den Haag! Komt u binnenkort genieten van onze heerlijke gerechten? Wij zien u graag tegemoet in ons oer-Hollandse restaurant.

Uitgebreide menu kaart bij een van de beste restaurants Den Haag!

Op zoek naar een van de beste restaurants Den Haag? Bij Oma Toos vindt u een uitgebreide menukaart waar iedereen wel iets van zijn gading kan vinden. Wij staan bekend als het oer-Hollandse restaurant van Den Haag. U kunt bij ons genieten van echte Hollandse kost en voortreffelijke pannenkoeken en poffertjes. Niet voor niets behoren wij tot een van de beste restaurants Den Haag. Aan de allerkleinsten is ook zeker gedacht. Op onze menukaart hebben de kinderen een ruime keuze uit verschillende gerechten. Ons restaurant is kindvriendelijk. Voor de kleine kinderen onder ons hebben wij een leuke speelhoek gecreëerd. Wanneer u geniet van uw kopje koffie kunnen uw kinderen zich prima vermaken in de speelhoek. Bij Oma Toos bent u welkom voor een hapje en een drankje. Onze gerechten zijn ook zeer betaalbaar. U kunt bij ons terecht voor zowel lunch als diner terwijl u geniet van ons mooie uitzicht op de haven van Scheveningen. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u na een dagje strand wel een lekkere warme hap kunt gebruiken. Kom langs en geniet van de lekkere oer-Hollandse gerechten van Oma Toos.

Meer weten over de beste restaurant van Den Haag?

U bent bij Oma Toos aan het juiste adres als u op zoek bent naar een gezellig en sfeervol restaurant waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast kunt u bij Oma Toos ook terecht om een jubileum of een feestje met vrienden en familie te vieren. Ons restaurant beschikt over een prachtige bovenverdieping die u kunt afhuren voor uw gezelschap. U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw feestje.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Telefoonnummer

    070 – 444 94 28

  • Adres

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

Laden...