Beste restaurants Den Haag

Beste restaurants Den Haag nodig?

beste restaurants den haagOma Toos behoort tot één van de beste restaurants Den Haag. Naast dat wij een unieke en bijzondere locatie hebben, hebben wij ook echte Hollandse gerechten van top kwaliteit. Het beste restaurant van Den Haag ligt tegenover de jachthaven van Scheveningen. U kunt bij ons heerlijk genieten van echte Hollandse gerechten en bijkomen van een drukke week. Het restaurant biedt een prachtig uitzicht, waar u volop van kunt genieten! Bij ons kunt u terecht voor een hapje en een drankje, maar ook voor een uitgebreid buffet. Ook voor de jongsten onder ons is gedacht. Wij hebben een leuke kinderhoek waar zij zich goed kunnen vermaken. Naast dat wij een heerlijke plek hebben om een hapje te eten of te borrelen, beschikken wij ook over een apart te huren etage inclusief terras voor (kinder)feesten en partijen. Voor ieder wat wils in de beste restaurants Den Haag.

Kindvriendelijk restaurant Den Haag

Wij zijn in 2018 uitgeroepen tot de winnaar van de Gold Award. Dit is een prijs van de verkiezing leukste restaurant, maar waarom zijn wij zo leuk? Dat is eenvoudig uit te leggen aan u. U kunt bij ons  parkeren voor de deur, ondanks dat wij in het drukke gedeelte zitten van Scheveningen. Daarnaast is ons restaurant kindvriendelijk en hebben wij onze eigen kinderspeelhoek gecreëerd. Wij hebben een uitgebreide menukaart waar zowel jong als oud blij van wordt. Wij zijn ook een betaalbaar restaurant. Wij zijn op voorhand zeker niet de duurste en geven u waar voor uw geld. Onze top chefs maken van ieder gerecht een feest op uw bord. U kunt bij ons terecht met de hele familie. Schijnt de zon? Dan kunt u heerlijk genieten van ons privé terras.

Oer-Hollandse beste restaurants Den Haag

Zoekt u het beste restaurants Den Haag? Bent u op zoek naar een Oer-Hollands restaurant, of eerder gezegd naar het beste restaurant in Den Haag? Dan bent u bij Oma Toos aan het juiste adres. De gerechten van Oma Toos brengen u terug naar vroeger! De bereidingswijze van vroeger komen bij verschillende gerechten nog terug om de unieke smaak te behouden. Onze menukaart biedt diversiteit op het gebied van poffertjes, pannenkoeken en een echte Hollandse pot. Kent u nog een aantal nostalgische gerechten van vroeger? Kom ze bij ons proeven. Wij staan bekend als één van de beste restaurants Den Haag met echte Oer-Hollandse gerechten. Velen gingen u al voor. Bent u benieuwd waarom wij het beste restaurant van Den Haag zijn? Kom snel langs en ontdek het zelf!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Telefoonnummer

    070 – 444 94 28

  • Adres

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Maak uw reservering

bij Oma Toos

reserveren