fbpx

Beste restaurants Den Haag

Beste restaurants Den Haag nodig?

beste restaurants den haagBent u op zoek naar de beste restaurants Den Haag? Bent u op zoek naar een gezellig en sfeervol restaurant waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje? Zoek dan niet verder! Oma Toos is een van de beste restaurants Den Haag. U bent van harte welkom bij Oma Toos in Scheveningen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en een uitstekende service bieden. Ons gezellig restaurant is gelegen op een prachtige plek. Wilt u bij ons langskomen voor een lunch of diner? Dat is allebei mogelijk! Wij hebben een uitgebreide menukaart waar zelfs voor de grootste fijnproever een passend gerecht opstaat. Wij maken de lekkerste gerechten op Oma’s wijze. Al onze gerechten komen uit de oer-Hollandse keuken van Oma Toos. Wij zijn een begrip in de regio en ver daarbuiten. Bent u benieuwd naar onze uitgebreide menukaart? Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door onze heerlijke salades, pannenkoeken en vleesgerechten! Wij zien u graag in ons gezellige restaurant in Scheveningen!

Oma Toos: een van de beste restaurants Den Haag!

Op zoek naar de beste restaurants Den Haag? Oma Toos is onze grootmoeder die de lekkerste oer-Hollandse gerechten maakt. Dat maakt ons een van de beste restaurants Den Haag. Van jongs af aan is ons het heerlijke Hollandse eten met de paplepel ingegoten. Wij laten u graag genieten van de heerlijke oer-Hollandse gerechten van oma Toos. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Op onze menukaart is er voor iedereen wel wat lekkers te vinden. Komt u langs voor de lunch of voor een diner? Laat u verrassen door alle heerlijkheden die Oma Toos u aanbiedt. Bij Oma Toos is iedereen welkom; jong en oud. Voor de kinderen is er een prachtige speelhoek ingericht zodat u rustig kunt genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. Bent u op zoek naar een feestlocatie voor de viering van een jubileum of een baby borrel? U bent van harte welkom bij Oma Toos! Wij bespreken graag met u uw wensen. Oma Toos is officieel uitgeroepen tot leukste restaurant in gemeente Den Haag! Komt u ook onze heerlijke gerechten proeven?

Meer weten over de beste restaurants Den Haag?

Wilt u meer weten over het beste restaurant Den Haag? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over reserveringen en de organisatie van feesten en partijen. U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren zodat uw gasten niet ver hoeven te lopen. Ons restaurant is kindvriendelijk en zeer betaalbaar. U kunt bij ons terecht voor zowel lunch als diner. U vindt ons tegenover de mooie haven van Scheveningen. Oma Toos is een echt gezellig oer-Hollands restaurant!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

Loading...