fbpx

Beste restaurants Den Haag

Beste restaurants Den Haag nodig?

beste restaurants den haag

Wilt u graag een keer buiten de deur eten en bent u een liefhebber van de Hollandse pot? Dan bent u van harte welkom bij het oer-Hollandse restaurant Oma Toos in Den Haag. Bij Oma Toos worden de Hollandse klassiekers geserveerd zoals pannenkoeken, poffertjes, oma’s stamppot, sukade biefstuk en een visserspannetje. De traditionele Hollandse recepten zijn echt van onze oma Toos afkomstig en ons doel is om ook u kennis te laten maken met deze oude, bekende, unieke recepten van oma Toos. Ons is het lekkere Hollandse eten met de paplepel ingegoten en ook wijzelf genieten er nog steeds van. Oma Toos is officieel uitgeroepen tot leukste restaurant in gemeente Den Haag en behoort daarmee tot de beste restaurants Den Haag! Wij hebben een uitgebreide menukaart voor lunch, diner of een borrel. Natuurlijk kunt u ook bij ons neerstrijken voor een heerlijke koffie met huisgemaakt appelgebak, smoothie of een pilsje. Naast onze heerlijke gerechten heeft oma Toos nog veel meer te bieden. Wij zijn heel mooi gelegen tegenover de mooie jachthaven van Scheveningen. Vanaf ons zonneterras is het heel leuk om naar de boten te kijken.

Parkeren voor de deur bij een van de beste restaurants Den Haag

Bij oma Toos kunt u gratis parkeren voor de deur en dat is wel uniek in de Randstad. Rijd op een mooie zomerdag eens naar de haven van Scheveningen en geniet van het uitzicht en van onze heerlijke oer-Hollandse gerechten. De heerlijke recepten van onze oma Toos laten je op een andere manier naar de Hollandse keuken kijken, want die is zo gek nog niet. Wij bieden zeer betaalbare gerechten dus u kunt gerust met het hele gezin komen eten. Hebben de kinderen genoten van de heerlijke pannenkoeken of poffertjes dan is er de mooie kinderhoek waar uw kinderen zich goed kunnen vermaken.

Ook voor uw feesten en partijen!

Het is bij oma Toos mogelijk om een aparte etage inclusief terras te huren voor (kinder)feesten en partijen. Ook voor een bedrijfsuitje, congres of vergadering kunt u bij ons terecht. Vooral uw buitenlandse zakenrelaties zullen verrast zijn door de heerlijke oer-Hollandse gerechten. En natuurlijk kunt u ook uw bruiloft, verjaardag of wat voor feest dan ook bij ons vieren. Ons restaurant is rolstoelvriendelijk en geschikt voor grote en kleine feesten. Wat voor feest u ook te vieren heeft, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke belevenis wordt. Niet voor niets hoort oma Toos tot de beste restaurants in Den Haag!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

Loading...