fbpx

Beste restaurants Den Haag

Beste restaurants Den Haag nodig?

beste restaurants den haag

Eet u graag buiten de deur? Zoekt u een goed restaurant in Den Haag of omgeving? Kom dan naar Oma Toos in Scheveningen! Oma Toos is een gezellig restaurant met een voortreffelijke Hollandse keuken. Alle voorwaarden voor een perfect etentje vindt u bij Oma Toos. Wij horen tot de beste restaurants in Den Haag! Niet voor niets is Oma Toos in 2018 officieel uitgeroepen tot leukste restaurant in de gemeente Den Haag! Bij ons kunt u genieten van oud-Hollandse gerechten zoals onze oma Toos ze maakte. Van deze authentieke, unieke recepten kunt u smullen in ons restaurant tegenover de mooie haven van Scheveningen. Wat dacht u van ouderwets lekkere pannenkoeken en poffertjes. U heeft de keuze uit verschillende soorten pannenkoeken zoals appel- kaas- en spekpannenkoeken. Neem een kijkje op onze menukaart en u zult verrast zijn door de vele variaties. U kunt kiezen uit wel 40 verschillende pannenkoeken. Vooral kinderen zullen hiervan smullen. Maar misschien houdt u meer van een lekkere oer-Hollandse stamppot of een Visserspannetje? Bij Oma Toos kunt u met het hele gezin genieten van een uitgebreide lunch of diner. Er is voor elk wat wils! Gezinnen kunnen bij Oma Toos gezellig buiten de deur eten voor een betaalbare prijs!

Kindvriendelijke beste restaurants Den Haag

Oma Toos is een kindvriendelijk restaurant. Bij ons kunnen volwassen ontspannen genieten van een smakelijke maaltijd terwijl de kinderen zich vermaken in de leuke kinderhoek. Natuurlijk bent u bij ons ook welkom voor een kopje koffie of een hapje en een drankje. Ons restaurant is mooi gelegen aan de tweede binnenhaven van Scheveningen. U heeft er een mooi uitzicht over de haven. Als het mooi weer is kunt u van het zonnetje genieten op ons terras.

Ook voor feesten!

Heeft u iets te vieren? Bij on kunt u een aparte etage inclusief terras afhuren om uw feest te vieren. Ook voor een kinderpartijtje is Oma Toos een perfecte locatie. Kies voor één van de beste restaurants Den Haag als u iets te vieren heeft. Wij zijn flexibel en er is veel mogelijk. Neem gerust contact met ons op. Er is bij ons altijd voldoende parkeergelegenheid. Tot 18.00 kunt u gratis parkeren. Komt u binnenkort genieten van de authentieke, unieke gerechten van onze Oma Toos? U vindt bij ons een mooie locatie, onovertroffen oer-Hollandse gerechten, een knusse sfeer en een vriendelijke bediening. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us