fbpx

Beste restaurants Den Haag

Beste restaurants Den Haag nodig?

beste restaurants den haag

Bent u op zoek naar één van de beste restaurants Den Haag? Bent u op zoek naar een smaakvol restaurant waar u kunt genieten van oer-Hollandse gerechten? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom aan de Doctor Lelykade in Scheveningen bij Oma Toos. Vandaag de dag bieden wij onze gasten een smaakvolle menukaart aan van oer-Hollandse gerechten die Oma Toos vroeger heeft gemaakt. Oma Toos is onze grootmoeder en een geboren Haagse, bij wie het lekkere Hollandse eten met de paplepel is ingegoten. Op onze menukaart staan de lekkerste gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en stamppot waar u uw vingers bij af zult likken. Door de jaren heen hebben wij het concept van Oma Toos behouden en kunnen al onze gasten genieten van een kop koffie, een koud pilsje en van de lekkerste gerechten op ons zonovergoten terras. Als u op zoek bent naar één van de beste restaurants Den Haag bent u bij Oma Toos in Scheveningen aan het juiste adres.

Beste restaurants Den Haag is Oma Toos

Oma Toos is een oer-Hollands concept waar u kunt genieten van grootmoeders gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en Oud Hollandse gerechten. Het doel van Oma Toos is om u kennis te laten maken met deze oude, bekende, unieke recepten van Oma Toos.
Wij zijn gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de Jachthaven. Ook hebben wij een heerlijk zonneterras. Voor de kinderen is er een leuke kinderhoek waar zij zich goed kunnen vermaken zodat u nog kunt genieten van een heerlijke kop koffie na een lekkere maaltijd. Bij goed weer kunt u neerstrijken ons fijne terras. Uiteraard beschikken wij over een sfeervol restaurant waar u binnen kunt genieten van een hapje en een drankje. Naast een heerlijke plek om een hapje te eten of te borrelen beschikt het restaurant ook over een apart te huren etage inclusief terras voor (kinder)feesten en partijen

Reserveren bij één van de beste restaurants Den Haag?

Bij Oma Toos beschikken wij over een fijne extra etage die onze gasten kunnen afhuren voor feesten en partijen. Het is mogelijk om een aparte etage inclusief terras te huren voor kinderfeesten, verjaardagen, bruiloften en voor zakelijke bijeenkomsten. Wij staan bekend om onze gastvrijheid en flexibiliteit kunnen en wij kunnen uw gewenste dag tot in de puntjes verzorgen. Ons restaurant is rolstoelvriendelijk en geschikt voor grote en kleine, intieme feesten. Het maakt bij ons niet uit met hoeveel gasten u komt, er is altijd voldoende parkeergelegenheid om de hoek.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us