fbpx

Beste restaurants Scheveningen

Beste restaurants Scheveningen nodig?

beste restaurants scheveningenBent u op zoek naar de beste restaurants Scheveningen? Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie met uitzicht op de haven van Scheveningen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Oma Toos. Oma Toos behoort tot de beste restaurants Scheveningen. Door onze jarenlange lange ervaring en de oer-Hollandse recepten van Oma Toos weten wij keer op keer heerlijke gerechten op tafel te toveren. Vele liefhebbers van oer-Hollandse gerechten gingen u al voor en genoten van een heerlijke lunch of diner bij Oma Toos. Neem alvast een kijkje op deze website en laat u verrassen door onze uitgebreide menukaart. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. U kunt bij ons genieten van overheerlijke pannenkoeken, uitsmijters en de bal van Oma Toos. Kom langs en proef de sfeer en geniet van ons eten!

Oma Toos: één van de beste restaurants Scheveningen!

Op zoek naar de beste restaurants Scheveningen? Stop maar met zoeken. Kom langs bij Oma Toos als één van de beste restaurants Scheveningen. Oma Toos is officieel uitgeroepen tot het leukste restaurant in gemeente Den Haag. In 2018 wonnen wij deze unieke prijs en wij hebben tot op de dag van vandaag een ruime klandizie. Na een lange strandwandeling of een heerlijk dag aan de kust kunnen wij het ons goed voorstellen dat u wilt uitpuffen en genieten van een hapje en een drankje op een toplocatie aan zee. Oma Toos is gevestigd aan de tweede jachthaven van Scheveningen biedt de bezoekers een prachtig uitzicht aan. Wij hebben niet alleen de prijs voor het leukste restaurant gekregen maar wij bieden onze gasten ook een toplocatie aan voor een heerlijke Hollandse hap! Oma Toos is een kindvriendelijke restaurant dat beschikt over een gezellig speelhoek. Terwijl u geniet van een kopje koffie kunnen uw kinderen zich prima vermaken. U kunt bij ons terecht voor zowel lunch als diner en ookvoor het geven van een kinderfeestje of voor het vieren van een jubileum. De mogelijkheden bij Oma Toos zijn eindeloos en zeer divers. Wij bespreken graag uw wensen onder het genot van een kopje koffie. De medewerkers van Oma Toos denken graag met u mee en zij voorzien uw gasten van de beste service.

Proef de unieke sfeer in ons mooie restaurant!

Wilt u meer weten over de heerlijke gerechten die Oma Toos serveert? Of bent u op zoek naar een unieke feest locatie met prachtig uitzicht? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op de website van Oma Toos. Laat u verrassen door onze gerechten en de vele mogelijkheden voor het vieren van uw feest. 

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

Loading...