fbpx

Beste restaurants Scheveningen

Beste restaurants Scheveningen nodig?

beste restaurants scheveningenBent u op zoek naar de beste restaurants Scheveningen? Scheveningen kent iedereen wel, maar hoe weet u of u een goed restaurant gevonden hebt? Een restaurant waar u werkelijk van uw eten kunt genieten. Dat is simpel. In 2018 kregen wij de prijs voor het leukste restaurant van Scheveningen en dat is natuurlijk geweldig! Deze prijs hebben wij niet voor niets gekregen.  Heeft u net een mooie strandwandeling gemaakt of heeft u een intensieve dag gehad en wilt u in één van de beste restaurants Scheveningen uitblazen? Dan is Oma Toos het adres waar u naar op zoek bent. Wij zijn gelegen aan de tweede jachthaven van Scheveningen en het is gewoon een prachtlocatie. Dit maakt uit eten gaan nog meer speciaal. Wij zijn niet alleen het leukste restaurant van Scheveningen maar wij zijn ook gevestigd op de mooiste locatie.

Beste restaurants Scheveningen en kindvriendelijk

Op zoek naar een van de beste restaurants Scheveningen? Horen er kleine kinderen bij uw gezelschap? Kinderen zijn bij ons hartelijk welkom en zij kunnen heerlijk spelen in de speciale kinderhoek. In deze hoek zijn verschillende spelletjes en activiteiten voor de kleinsten zodat u heerlijk kunt genieten van uw maaltijd terwijl zij aan het spelen zijn. Wilt u kennis maken met één van de beste Hollandse keukens in het land? Kom langs en ervaar de unieke smaken die wij dankzij onze oer-Hollandse keuken kunnen bieden. Daarbij hoeft u geen kilometers te lopen om bij het beste restaurants Scheveningen te eten. Wij bieden u voldoende parkeerplaatsen voor de deur aan die bovendien gratis zijn.

Oer-Hollandse beste restaurants Scheveningen

Bent u op zoek naar een oer-Hollandse beste restaurants Scheveningen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. U kunt zich vast oriënteren door de talloze mogelijkheden op de website te bekijken. Daar ziet u op onze menukaart wat wij allemaal te bieden hebben. Wilt u graag een speciaal gerecht dat niet op de kaart staat? U kunt ons vooraf benaderen en wij kijken dan wat wij kunnen regelen. Wij nemen u terug in de tijd met onze gerechten en daarom is het zowel voor jong als oud een restaurant om niet snel te vergeten.  Wilt u graag ervaren wat een oer-Hollandse manier van bereiden met het eten kan doen? Kom dan eens langs bij Oma Toos en ervaar het! Heeft u verder nog vragen of wilt u graag meer weten over onze producten of diensten? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en wij kijken graag naar de mogelijkheden.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

Loading...