fbpx

Beste restaurants Scheveningen

Beste restaurants Scheveningen nodig?

beste restaurants scheveningenBent u op zoek naar de beste restaurants Scheveningen? Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie met uitzicht op de haven van Scheveningen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Oma Toos. Oma Toos behoort tot de beste restaurants Scheveningen. Door onze jarenlange lange ervaring en de oer-Hollandse recepten van Oma Toos weten wij keer op keer heerlijke gerechten op tafel te toveren. Vele liefhebbers van oer-Hollandse gerechten gingen u al voor en genoten van een heerlijke lunch of diner bij Oma Toos. Neem alvast een kijkje op deze website en laat u verrassen door onze uitgebreide menukaart. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. U kunt bij ons genieten van overheerlijke pannenkoeken, uitsmijters en de bal van Oma Toos. Kom langs en proef de sfeer en geniet van ons eten!

Oma Toos: één van de beste restaurants Scheveningen!

De Hollandse keuken is bezig aan een opmars en dat vinden wij bij het oer-Hollandse restaurant Oma Toos helemaal terecht. Wij maken van Hollandse klassiekers zoals pannenkoeken, poffertjes, stamppot etc. echt iets bijzonders. De gerechten op de menukaart zijn oude, bekende, unieke recepten van onze grootmoeder Oma Toos, een geboren Haagse die ons het lekkere Hollandse eten met de paplepel heeft ingegoten. Wij genieten zelf ook nog steeds van deze Hollandse pot. Steeds meer mensen ontdekken dat de Hollandse keuken de moeite waard is. Wist u dat Oma Toos tot de beste restaurants Scheveningen behoort? Wij zijn officieel uitgeroepen tot leukste restaurant in gemeente Den Haag en dat is niet voor niets. De ligging is prachtig tegenover de mooie haven van Scheveningen. Vanaf ons zonneterras kun je heerlijk naar de bedrijvigheid op het water kijken. Wilt u even neerstrijken voor een lekker bakje koffie met huisgemaakt appelgebak of komt u uitgebreid dineren? Het kan allemaal bij Oma Toos! Bekijk onze menukaart eens op deze website en het water zal u in de mond lopen. Wees welkom in ons oergezellig restaurant aan de tweede binnenhaven van Scheveningen!

Betaalbaar en een van de beste restaurants Scheveningen

Heeft u zin om met het hele gezin te komen eten bij Oma Toos? Bij ons zijn de gerechten zeer betaalbaar. Wat zullen de kinderen genieten van een heerlijke pannenkoek of een portie poffertjes! U kunt gratis voor de deur parkeren, makkelijker kan toch niet?! Hebben de kinderen lekker gegeten en wilt u nog even rustig natafelen? De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in onze mooie kinderhoek. Oma Toos is een echt gezellig oer-Hollands restaurant waar u zich helemaal op uw gemak zult voelen. Wist u dat wij officieel uitgeroepen zijn tot leukste restaurant in gemeente Den Haag?

Lunch, diner, borrel bij beste restaurants Scheveningen

Wij hebben een uitgebreide menukaart voor lunch, diner en borrel. Oma Toos is één van de beste restaurants Scheveningen met veel mogelijkheden. U kunt bij ons uw bedrijfsuitje, congres of vergadering houden. Vooral mensen die niet bekend zijn met de Hollandse keuken zullen aangenaam verrast zijn door onze heerlijke gerechten. Valt er iets te vieren? Voor een (kinder)verjaardag, bruiloft, jubileum of wat voor feest dan ook, bent u ook van harte welkom bij ons. U kunt hiervoor een aparte etage huren inclusief terras. Wat voor feest u ook te vieren heeft, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt. Mogen wij u binnenkort begroeten in ons restaurant?

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

Loading...