Beste restaurants Scheveningen

Beste restaurants Scheveningen nodig?

beste restaurants scheveningenBent u op zoek naar de beste restaurants Scheveningen? Scheveningen is een mooie plaats om overdag een strandwandeling te maken of te gaan winkelen. Om uit te rusten na een intensieve dag is Oma Toos een top locatie. Achter de jachthaven is Oma Toos te vinden en eenmaal in het restaurant aangekomen, kunt u volop genieten van het mooie uitzicht over de jachthaven en de zee. U kunt wel zeggen dat wij de mooiste locatie en beste restaurants Scheveningen hebben. Wij staan bekend om onze gezellige en sfeervolle locatie waar u heel de dag terecht kunt voor een hapje en een drankje. Daarnaast hebben wij ook een lunchkaart en een uitgebreide dinerkaart om heerlijk te kunnen genieten.

Kindvriendelijk restaurant

Zoekt u de beste restaurants Scheveningen? Dat Oma Toos in 2018 officieel uitgeroepen is tot leukste restaurant in de gemeente van Den Haag is u misschien niet ontgaan! Wij zijn niet voor niets gekozen, maar weet u ook waarom? Wij hebben één van de beste Hollandse keukens in het land. U kunt bij ons parkeren voor de deur. Of u nu voor een etentje komt of een uitnodiging ontvangen heeft voor een feest? Wij hebben altijd voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Ons restaurant is kindvriendelijk. Wij hebben een uitgebreide speelhoek waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Wij zitten natuurlijk tegenover de mooie haven van Scheveningen en wij zijn een echt gezellig Oer-Hollands restaurant. Wij hebben een divers aanbod aan pannenkoeken en poffertjes en echte Hollandse stampotten.

Oer-Hollandse beste restaurants Scheveningen

Als u op zoek bent naar een Oer-Hollands restaurant waar u terug kunt in grootmoeders gerechten, dan bent u bij Oma Toos aan het juiste adres. Niet voor niets horen bij tot de beste restaurants Scheveningen. Wij bereiden echte Hollandse gerechten op de oude manier. Tegenwoordig wordt er veel met smaak gedaan door de manier van bereiden. Wij willen u echt meenemen terug in de tijd. Onze gerechten worden met veel zorg klaargemaakt en gepresenteerd als een feestje. Elk gerecht is om te genieten en daar zorgen wij voor! Heeft u onze uitgebreide menukaart al gezien? Zoveel keus was er vroeger ook!  Onze gerechten zijn betaalbaar en daarom leuk om met het hele gezin naar toe te gaan. U betaalt bij ons geen hoofdprijs. Wij willen dat u geniet en niet meer betaalt dan nodig is.  Bent u benieuwd wat wij voor uw gezelschap kunnen betekenen? Wij horen graag uw wensen aan en zien u graag tegemoet bij Oma Toos!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Telefoonnummer

    070 – 444 94 28

  • Adres

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Maak uw reservering

bij Oma Toos

reserveren