fbpx

Beste restaurants Scheveningen

Beste restaurants Scheveningen nodig?

beste restaurants scheveningen

Bent u op zoek naar één van de beste restaurants Scheveningen? Bent u op zoek naar een restaurant waar u kunt genieten van een hapje en een drankje en dat een prachtig uitzicht heeft? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Oma Toos. Oma Toos is onze grootmoeder en een geboren Haagse, bij wie het lekkere Hollandse eten met de paplepel is ingegoten. Het doel is om u kennis te laten maken met deze oude, bekende, unieke recepten van Oma Toos. Op onze menukaart vindt u de lekkerste gerechten waar u uw vingers bij af zult likken. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Zij kunnen genieten van poffertjes en pannenkoeken en na het eten kunnen ze lekker spelen in de kinderhoek. Niet voor niks is Oma Toos uitgeroepen tot één van de beste restaurants Scheveningen. Kom langs en ervaar zelf dat wij de lekkerste pannenkoeken serveren of het fijnste kopje koffie voor u zetten. De deur staat voor u open aan de Doctor Lelykade in Scheveningen.

Oma Toos, oer-Hollandse gerechten in een van de beste restaurants Scheveningen

Oma Toos is een oer-Hollands concept waar u kunt genieten van grootmoeders gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en Oud Hollandse gerechten. Wij zijn gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de Jachthaven waar u kunt genieten van mooie zonsondergangen. Door de jaren heen hebben vele gasten ons weten te vinden en zij genieten van onze smaakvolle gerechten. Oma Toos is bekend om onder andere haar pannenkoeken en poffertjes, maar heeft u onze menukaart al gezien met onze klassiekers zoals een stamppot of een heerlijke biefstuk? Bij Oma Toos heeft u volop keuze uit heerlijke gerechten. Ook voor een kop koffie met appelgebak of voor een koud pilsje bent u bij ons aan het juiste adres. Oma Toos is ook voorzien van een heerlijk zonneterras waar u kunt genieten van de eerste zonnestralen. Na een dag Scheveningen is het heerlijke toeven bij Oma Toos.

Reserveren bij één van de beste restaurants Scheveningen?

Als u iets te vieren heeft bent u bij Oma Toos ook aan het juiste adres. Naast een heerlijke plek om een hapje te eten of te borrelen beschikt het restaurant ook over een apart te huren etage inclusief terras voor (kinder)feesten en partijen. Ons restaurant is rolstoelvriendelijk en geschikt voor grote en kleine, intieme feesten. Al uw gasten zijn bij ons welkom en er is voldoende parkeergelegenheid om de hoek.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us