fbpx

Beste restaurants Scheveningen

Beste restaurants Scheveningen nodig?

beste restaurants scheveningen

Bent u op zoek naar één van de beste restaurants Scheveningen? Bent u op zoek naar een sfeervol restaurant waar u kunt genieten van de echte oer-Hollandse pot? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Oma Toos in Scheveningen. Wij zijn gevestigd tegenover de jachthaven zodat u kunt genieten van een prachtig uitzicht onder het genot van een hapje en een drankje. Oma Toos heeft in de loop van de jaren haar menukaart vrijwel niet veranderd. Dit komt omdat de gerechten van Oma Toos uniek en smaakvol zijn. Vele gasten komen regelmatig terug om te genieten van de echte oud-Hollandse gerechten die Oma Toos te bieden heeft. Bent u benieuwd naar onze smaakvolle gerechten of wilt u meer weten over het reserveren van een gezellig tafeltje in ons prachtige restaurant? Neem dan direct een kijkje op deze website. U kunt gelijk een kijkje nemen bij onze smaakvolle gerechten. Als u op zoek bent naar één van de beste restaurants Scheveningen bent u bij ons aan het juiste adres.

Oma Toos: een van de beste restaurants Scheveningen

Oma Toos is een oer-Hollands concept waar u kunt genieten van grootmoeders gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en oud- Hollandse gerechten. Op onze menukaart staat er voor ieder wat wils op de kaart waardoor ook de allerkleinsten kunnen genieten van de smaakvolle oud-Hollandse gerechten van Oma Toos. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van prachtig uitzicht. Het restaurant van Oma Toos is voorzien van een heerlijke zonneterras zodat u al in het voorjaar kunt genieten van de eerste zonnestralen. Wij zijn een kindvriendelijke restaurant waar uw kinderen zich prima vermaken in de speelhoek terwijl u geniet van een kop koffie. Oma Toos staat bekend een echt gezellig oer-Hollands restaurant voor de hele familie. U kunt bij ons terecht voor heerlijke lunch gerechten maar ook voor het diner hebben wij voldoende keuze. Uiteraard kunt u ook genieten van een kop koffie of een verfrissend biertje op ons terras of in ons restaurant. Oma Toos biedt u een heerlijke plek om een hapje te eten of te borrelen. Daarnaast beschikken wij ook over een apart te huren etage inclusief terras voor (kinder)feesten en partijen.

Reserveren bij één van de beste restaurants Scheveningen?

Bij Oma Toos kunt u reserveren voor een tafeltje maar de deur staat ook open voor een spontaan bezoek. Wij zijn gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een, schitterend uitzicht op de jachthaven. U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

Loading...