fbpx

Condoleance Den Haag

Condoleance Den Haag locatie

Zoekt u naar een locatie voor een condoleance Den Haag? Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een condoleance? Bij Oma Toos helpen wij u graag met het organiseren van een gepaste condoleance. Er zijn voldoende locaties voor een condoleance Den Haag, maar bij Oma Toos bieden wij u een geschikt en professionele locatie aan met de nodige ervaring. Wij staan bekend om onze gastvrijheid en onze flexibiliteit. Zo beschikken wij ook over een geluidsinstallatie, een beamer en voldoende tafels en stoelen. Vraagt u onze medewerkers vrijblijvend naar de passende mogelijkheden.

Condoleance Den Haag bij Oma Toos

Op zoek naar een geschikte locatie voor een condoleance Den Haag? U kunt bij ons terecht voor verschillende gelegenheden. In de loop van de jaren merken wij dat er ook behoefte is aan een condoleance locatie vlakbij de boulevard van Scheveningen. Onze unieke locatie biedt u deze mogelijkheid. Oma Toos geeft u een prachtig uitzicht op de haven van Scheveningen. Bij mooi weer kunnen wij onze openstaande puien voor u openslaan. Onze locatie is rolstoelvriendelijk en met voldoende gratis parkeergelegenheid vlakbij ons restaurant. Voor het organiseren van een condoleance bent u bij Oma Toos op het juiste adres. Wij verzorgen graag voor u uw gewenste condoleance. Voor een condoleance Den Haag bent u bij ons op het juiste adres.

Lunch en diner

Indien gewenst verzorgen wij voor u een lunch en diner. Oma Toos staat bekend om haar pannenkoeken en stamppotten, maar u kunt uw diner, lunch of buffet ook naar wens samenstellen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Samen met u bespreken wij graag uw wensen. Voor al uw vragen omtrent de condoleance en het eventueel bijgevoegde diner, lunch of buffet nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en samen met u zorgen wij ervoor dat u tevreden terug kunt kijken op deze dag.

Over de locatie van Oma Toos

Naast onze aangeboden diensten met betrekking tot het organiseren voor een condoleance kunt u bij ons ook genieten van een lunch en diner. Oma Toos is een echt oer-Hollands restaurant! Op onze website vindt u onze uitgebreide lunch en dinerkaart. Wij zijn een kindvriendelijk restaurant, met een speelhoek voor uw kinderen. Zo kunt u bij ons genieten van een hapje en een drankje, terwijl uw kinderen zich vermaken in onze speelhoek. Bij Oma Toos kunt u gratis uw auto parkeren. Wij beschikken over een ruime parkeergelegenheid vlakbij ons restaurant. Heeft u interesse in onze aangeboden condoleance locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us