fbpx

Events

Oma Toos Scheveningen

Events

Iets te vieren? Wij verwelkomen u graag. Bruiloften, verjaardagen, nieuwjaarsborrels, bedrijfsfeesten, wat voor feest dan ook, u kunt het bij ons organiseren. Oma Toos is gevestigd op een prachtige locatie waarbij u vanuit ons restaurant, en vanaf ons terras, een schitterend uitzicht heeft op de Scheveningse haven. Bij mooi weer zorgen de openslaande puien voor een echt WOW-effect.

Ons restaurant is rolstoelvriendelijk en geschikt voor kleine- en grote feesten. Op de begane grond hebben wij 50 zitplaatsen en op de eerste etage hebben wij 90 zitplaatsen. Speciaal voor de kinderen hebben wij op de begane grond nog een leuke speelhoek ingericht.

Oma Toos staat bekend om haar gastvrijheid en haar flexibiliteit waarbij wij gerust durven te stellen dat de klant bij ons nog echt koning is. Wij bespreken vooraf dan ook graag uw wensen zodat wij, samen met u, een feest geheel naar uw wensen kunnen organiseren.

Indien gewenst kunnen wij u uiteraard helpen met de organisatie. Een zanger, een DJ, de aankleding van de feestzaal, wij kunnen het allemaal conform uw wensen regelen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw feest beginnen met een diner en eindigen met een spetterend optreden van onze DJ. Wij zorgen er dan voor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Uiteraard zorgen wij ook graag voor het eten tijdens uw feest. Van oudsher staan wij bekend om onze pannenkoeken en stampotten maar zoals eerder aangegeven, de klant is bij ons nog echt koning. Dat betekent dat wij een diner/lunch/buffet naar uw wens samenstellen. Of het nu gaat om de Hollandse keuken, of een buitenlandse keuken, wij zorgen voor een diner/lunch/buffet op maat. Van Italiaans tot Indisch, alles is mogelijk en wij garanderen u een heerlijke maaltijd.

Heeft uw plannen om in het huwelijksbootje te stappen? Wat is er dan mooier dan trouwen, op een toplocatie, in de Scheveningse haven? Oma Toos is een erkende trouwlocatie, dat betekent dat u bij ons officieel in het huwelijk kunt treden. Wij willen er, samen met u, graag alles aan doen om hier een prachtige en onvergetelijke dag van te maken!

Wat voor feest u ook te vieren heeft, wij zorgen er graag samen met u voor dat het een onvergetelijke belevenis wordt.

    Neem contact met ons op