fbpx

Feestlocatie Den Haag

Feestlocatie Den Haag nodig?

Bent u op zoek naar feestlocatie Den Haag voor een verjaardag, borrel of trouwfeest? Bij Oma Toos verzekeren wij u van een prachtige dag en/of avond! Oma Toos biedt u een unieke feestlocatie Den Haag aan voor al uw feesten en partijen. Heeft u iets te vieren en zoekt u een geschikte locatie in de buurt van Den Haag? Oma Toos is gevestigd vlakbij het mooie strand van Scheveningen, uitkijkend op de prachtige haven. Onze unieke feestlocatie Den Haag is beschikbaar voor bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Ons restaurant is rolstoelvriendelijk en geschikt voor kleine en grote feesten.

Feestlocatie Den Haag bij Oma Toos

Feestlocatie Den Haag bij Oma Toos staat bekend om haar gastvrijheid en haar flexibiliteit. Bij ons is de klant koning! Wij bespreken graag met u vooraf uw wensen met betrekking tot uw feest. Indien gewenst helpen wij u graag met het organiseren van uw middag en/of avond. Zo bieden wij u de mogelijkheid aan om via Oma Toos uw DJ, zanger en aankleding van de feestzaal te regelen. Wij zorgen er dan voor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Vraag onze medewerkers vrijblijvend naar de mogelijkheden voor onze feestlocatie Den Haag.

Lunch en diner bij feestlocatie Den Haag

Naast het organiseren van uw feest zorgen wij ook graag voor het eten tijdens uw feest. U kunt bij ons uw gewenste lunch, diner of buffet samenstellen. Wij bieden u gerechten aan uit de Hollandse keuken, maar wij verzorgen ook graag uw gewenste gerechten van een buitenlandse keuken. Wij garanderen u een heerlijke maaltijd! Ook voor de allerkleinsten wordt er een passend gerecht gemaakt. Uw kinderen vervelen zich geen moment bij Oma Toos. Wij bieden uw kinderen een speelhoek aan op onze locatie. Zo vermaken zij zich prima en u geniet van uw feestmiddag en/of avond.

Over Oma Toos

Oma Toos is een echt oer-Hollands restaurant met de heerlijkste gerechten. Wij staan bekend om onze stamppotten en overheerlijke pannenkoeken! Daarnaast bieden wij u een uitgebreide menukaart aan van verschillende gerechten. Onze gerechten zijn zeer betaalbaar. Op onze website kunt u alvast een kijkje nemen op onze menukaarten. Oma Toos is ook een kindvriendelijk restaurant! U kunt bij ons geheel gemakkelijk uw auto parkeren. Wij bieden u een gratis parkeerplaats aan nabij ons restaurant. In de zomermaanden kunt u heerlijk genieten van onze gerechten op ons terras. Wij schuiven met liefde onze puien open, zodat u onbezorgd kunt genieten van het mooie weer tijdens een prachtige zomerdag in Scheveningen.

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]