fbpx

Feestlocatie Scheveningen

Feestlocatie Scheveningen nodig?

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een feestlocatie Scheveningen? Kom dan naar Oma Toos in Scheveningen, een oer-Hollands restaurant met een gezellige sfeer. Je kunt bij ons een aparte etage inclusief terras huren voor kinderfeesten, verjaardagen, bruiloften, bedrijfsuitje, congres of vergadering. Vanaf het terras heb je een schitterend uitzicht op de Scheveningse haven. Bij mooi weer zorgen de openslaande puien voor een ‘wauw-effect’. Wij staan bekend om onze gastvrijheid en flexibiliteit; wij zorgen ervoor dat de klant bij ons nog echt koning is. Als u ondersteuning nodig heeft bij de organisatie dan doen wij dat graag. Beginnen met een diner en eindigen met een spetterend optreden van een DJ? Wij kunnen het tot in de puntjes voor u regelen. Ons restaurant is geschikt voor intieme en grote feesten. Kinderen zullen zich ook niet snel vervelen met een mooie kinderhoek waar ze zich uitstekend zullen vermaken. Oma Toos is de perfectie feestlocatie Scheveningen als u iets te vieren heeft. Weet u trouwens dat Oma Toos ook een erkende trouwlocatie is waar u officieel in het huwelijk kunt treden. U kunt erop rekenen dat wij er een prachtige en onvergetelijke dag van maken.

Parkeren bij feestlocatie Scheveningen

Oma Toos is makkelijk bereikbaar en je kunt gratis voor de deur parkeren. Wij hebben een uitgebreide menukaart met oer-Hollandse gerechten die van onze eigen Oma Toos zijn. Haar oude, unieke recepten zijn overheerlijk en bewijzen dat de Hollandse keuken zeer de moeite waard is. Wij serveren de echte Hollandse klassiekers zoals pannenkoeken, poffertjes, stamppoten etc. Uiteraard verzorgen wij ook graag het diner tijdens jouw feest en de traditionele Hollandse recepten zijn weer eens iets anders. Maar bij Oma Toos is alles mogelijk en als u een Italiaans of een Indisch diner wenst dan kunnen wij dat ook voor u regelen.

Leukste feestlocatie Scheveningen

Oma Toos is officieel uitgeroepen tot het leukste restaurant in gemeente Den Haag. Wij durven ook wel te stellen dat wij de leukste feestlocatie Scheveningen zijn. Gelegen op een mooie locatie met een gezellige sfeer en een uitgebreide menukaart met de heerlijkste gerechten wordt uw bezoek aan ons altijd een succes, of u nu een feest komt vieren, komt lunchen, dineren of neerstrijkt voor een heerlijke bak koffie met huisgemaakt appelgebak. Wilt u meer weten over de feestlocatie Scheveningen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wees welkom bij het gezellige Oer-Hollandse restaurant Oma Toos!

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]