fbpx

Hollands restaurant Den Haag

Hollands restaurant Den Haag nodig?

Zoekt u een Hollands restaurant Den Haag? Bent u op zoek naar een restaurant in Den Haag waar u heerlijk kunt eten in een ontspannen setting? En wilt u kunnen genieten van de lekkerste gerechten uit de Hollandse keuken? Kom dan langs bij Oma Toos, het Hollands restaurant Den Haag! Oma Toos is een restaurant waar de lekkerste Hollandse gerechten op de kaart staan. De menukaart is heel gevarieerd, waardoor iedereen iets lekkers van de kaart kan kiezen. Zowel volwassenen als kinderen zijn van harte welkom om al dit lekkers te komen proeven. Oma Toos heet u van harte welkom!

Betaalbaar Hollands restaurant Den Haag

Wilt u voor een leuke prijs uit eten? De gerechten op de menukaart van Oma Toos zijn heel betaalbaar. U kunt bij ons langs komen voor een lunch, een diner of alleen voor een borrel. In ons restaurant hangt een ontspannen sfeer. Vanuit het restaurant heeft u prachtig zicht over de jachthaven van Scheveningen. Zo kunt u niet alleen genieten van het lekkere eten dat uit onze keuken komt, maar ook van het uitzicht. Is het lekker weer? Dan is het natuurlijk fijn als u ook buiten kunt zitten. Bij Oma Toos hebben we een heerlijk zonneterras waar het goed toeven is. Zoek een plekje, bestel iets lekkers, ontspan en geniet!

Mogelijkheden bij Hollands restaurant Den Haag

Oma Toos is een Hollands restaurant Den Haag dat u volop mogelijkheden biedt. U kunt er niet alleen terecht als u wilt lunchen, dineren of borrelen maar bijvoorbeeld ook als u iets te vieren heeft. We bieden u een apart te huren etage. Wilt u een verjaardag vieren, een kinderfeest, een jubileum of een bedrijfsfeest? Het is bij Oma Toos allemaal mogelijk. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen. Bij Oma Toos kunt u voor de deur gratis parkeren. Neem contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

Oma Toos is een gezellig Hollands restaurant Den Haag waar u de lekkerste oer-Hollandse gerechten kunt eten. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke poffertjes of pannenkoeken, of een Captains Dinner. Kom langs en geniet van de unieke recepten van Oma Toos. We zijn een kindvriendelijk restaurant waar kinderen zich kunnen vermaken in de kinderhoek. Bent u benieuwd naar de authentieke keuken van Oma Toos? Kom dan bij ons langs en ervaar het zelf! Of u nu wilt lunchen, dineren of borrelen, u bent bij ons altijd van harte welkom! We hopen u binnenkort te mogen ontmoeten in Den Haag!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]