Kindvriendelijk restaurant Scheveningen

Kindvriendelijk restaurant Scheveningen nodig?

Op zoek naar een kindvriendelijk restaurant Scheveningen? Zoekt u een fijn restaurant waar u met kinderen iets lekkers kunt eten? Bent u op zoek naar een restaurant waar kinderen van harte welkom zijn? Kom dan langs bij Oma Toos in Den Haag. Hier kunnen kinderen heerlijk eten en spelen. Oma Toos is een kindvriendelijk restaurant Scheveningen waar de lekkerste Hollandse gerechten op de kaart staan. Kom bijvoorbeeld lekker poffertjes eten, of pannenkoeken. Iedereen kan van de kaart iets lekkers kiezen. Bij Oma Toos kan iedereen genieten van heerlijk eten uit de Hollandse keuken!

Eten bij kindvriendelijk restaurant Scheveningen

Bij kindvriendelijk restaurant Scheveningen hebben we veel dingen op de kaart staan die kinderen heerlijk vinden. Zo hebben we veel verschillende pannenkoeken, en poffertjes met bijvoorbeeld kersen of ijs. Zijn de kinderen uitgegeten? Dan kunnen ze zich vermaken in de speciale kinderhoek. Bij Oma Toos kunt u niet alleen met kinderen iets lekkers komen eten. Oma Toos is ook de ideale locatie voor een kinderfeest. We hebben een apart te huren etage die heel geschikt is voor een onvergetelijk kinderfeest. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag wat er bij Oma Toos allemaal mogelijk is!

Betaalbaar kindvriendelijk restaurant Scheveningen

Lekker eten hoeft niet duur te zijn. De gerechten die u op de kaart vindt bij Oma Toos zijn heel vriendelijk geprijsd. Zo blijft uit eten gaan met kinderen betaalbaar bij ons kindvriendelijk restaurant Scheveningen. U kunt bij Oma Toos voor de deur parkeren. Dit is helemaal gratis. Oma Toos is gelegen tegenover de jachthaven van Scheveningen. Dit betekent dat u vanuit het restaurant een prachtig uitzicht heeft over de haven. U kunt bij Oma Toos binnen zitten en genieten van het lekkere eten en van het uitzicht maar u kunt ook buiten zitten. Zo kunt u met goed weer heerlijk eten of iets drinken op ons zonneterras. U kunt bij Oma Toos zowel lunchen en dineren als borrelen. U kunt niet alleen voor kinderfeesten bij ons terecht op onze extra etage, maar ook als u zelf uw verjaardag of een ander feest wilt vieren. Oma Toos biedt u zo volop mogelijkheden op een prachtige plek in Scheveningen. Oma Toos is een heel gezellig oer-Hollands restaurant waar zowel volwassenen als kinderen van harte welkom zijn om te genieten van de unieke recepten van Oma Toos. Komt u binnenkort met een groepje kinderen lekker bij ons eten? We hopen u binnenkort welkom te mogen heten in ons restaurant!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Telefoonnummer

    070 – 444 94 28

  • Adres

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Maak uw reservering

bij Oma Toos

reserveren