fbpx

Kindvriendelijk restaurant Scheveningen

Oma Toos: een kindvriendelijk restaurant Scheveningen

Eet u graag buitenshuis maar vindt u het lastig om een restaurant te vinden waar ook de kinderen het naar hun zin zullen hebben? Kom dan eens heerlijk eten bij Oma Toos, een zeer kindvriendelijk restaurant Scheveningen. Wij zijn om diverse redenen een kindvriendelijk restaurant Scheveningen. Kinderen kunnen bij ons heerlijk smullen en als ze uitgegeten zijn dan kunnen ze zich goed vermaken in onze mooie kinderhoek. Als de kinderen het naar hun zin hebben dan geniet u ook! Oma Toos is een oer-Hollands restaurant in Scheveningen. Hier worden nog de gerechten geserveerd van vroeger. De traditionele gerechten op onze menukaart zijn echt van onze Oma Toos afkomstig. Wij zijn opgegroeid met het lekkere Hollandse eten van onze oma en wij willen graag anderen kennis laten maken met deze oude, unieke recepten. Op onze menukaart vindt u allerlei pannenkoeken en poffertjes gerechten waar de kinderen meestal verzot op zijn. Maar u vindt er ook andere Hollandse klassiekers zoals een heerlijke stamppot of een sukade biefstuk. Natuurlijk bent u bij ons ook welkom voor een kopje koffie met huisgemaakt appelgebak. Met onze uitgebreide menukaart voor lunch, diner of een borrel is er altijd wel een reden om naar de tweede binnenhaven van Scheveningen te rijden om even te ontspannen.

Parkeren bij kindvriendelijk restaurant Scheveningen

Oma Toos is gelegen op een mooie locatie tegenover de levendige jachthaven van Scheveningen. Stelt u zich eens voor dat u op een mooie zomerdag op ons terras heerlijk in het zonnetje zit en smult van een heerlijk gerecht van oma Toos en ondertussen geniet van het uitzicht. De kinderen vermaken zich ook uitstekend in ons kindvriendelijk restaurant Scheveningen en u kunt zich helemaal ontspannen. Bovendien zijn onze gerechten zeer betaalbaar. Als u bij Oma Toos heeft gegeten, kijkt u op een andere manier naar de Hollandse keuken, dat weten wij zeker!

Kindvriendelijk restaurant Scheveningen; ook voor kinderfeestjes

Dat wij een kindvriendelijk restaurant Scheveningen zijn blijkt ook het de mogelijkheid om hier een kinderfeestje te vieren. Wij vinden het heel leuk om jonge gasten te ontvangen. Maar u kunt bij ons ook terecht voor bedrijfsuitjes, congressen, vergaderingen, bruiloften, verjaardagen of wat voor bijeenkomst of feest dan ook. Oma Toos is officieel uitgeroepen tot leukste restaurant in gemeente Den Haag. Wij nodigen u uit om het zelf te komen ervaren! Mogen wij u binnenkort verwennen met onze heerlijke oer-Hollandse gerechten? We kijken uit naar uw komst!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]