fbpx

Kindvriendelijk restaurant Westland

Oma Toos: een kindvriendelijk restaurant Westland

Zoekt u een kindvriendelijk restaurant in Westland? En zoekt u dan natuurlijk het beste kindvriendelijk restaurant in Westland? Dan gaat u natuurlijk naar Oma Toos! Bij Oma Toos zijn kinderen van harte welkom. Dat is niet alleen te merken aan de menukaart, maar vooral door de leuke speelhoek die speciaal voor hen is ingericht. In de mooie kinderhoek kunnen uw kinderen zich uitstekend zelf vermaken. Zo staan de pannenkoek of de poffertjes wel heel snel op tafel! Voor u betekent het dat u met een gerust hart naar pannenkoekenrestaurant Oma Toos kunt gaan. Bent u alleen met uw gezin of neemt u een groter gezelschap mee? Het is allemaal mogelijk bij Oma Toos. Onze uitgebreide menukaart voor lunch en diner biedt veel keuzes, zodat er voor iedereen iets lekkers te vinden is. Daarbij is het belangrijk om op te merken dat wij daarbij zeer betaalbaar zijn. Kom dus gezellig met uw kinderen naar pannenkoekenhuis Oma Toos, hét kindvriendelijk restaurant in Westland, en laat u positief verrassen. Niet voor niets is Oma Toos officieel uitgeroepen tot leukste restaurant in de gemeente Den Haag!

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]

Hollandse gerechten in kindvriendelijk restaurant Westland

In ons kindvriendelijk restaurant in Westland serveren wij de heerlijkste pannenkoeken en luchtigste wafels en poffertjes, bereid naar oud recept van onze eigen oma Toos. Uw kinderen zullen de variaties met zoet beleg of met fruit absoluut waarderen. Onze grootmoeder Toos is een geboren Haagse, die opgroeide met het koken van smakelijk Hollands eten. Daarom serveren wij naast lekkernijen als poffertjes, wafels en pannenkoeken ook andere gerechten uit de Hollandse keuken. Dat varieert van een heerlijke vissalade voor lunch naar een dagelijkse wisselende stamppot of malse sukadebiefstuk met garnituur als diner. Oma Toos’ bekende maar zeker ook unieke recepten voor die pure Hollandse gerechten worden vandaag de dag nog steeds gebruikt door onze koks en worden door veel van onze regelmatig terugkerende gasten enorm gewaardeerd.

Mooi gelegen kindvriendelijk restaurant Westland

Pannenkoekenrestaurant Oma Toos is gelegen aan de tweede haven in Scheveningen, waar u een prachtig uitzicht heeft op de jachthaven. Of u nu lekker borrelt of luncht op het zonneterras of binnen geniet van uw diner, er is altijd reuring in de haven. Bovendien parkeert u voor de deur en is dat nog gratis ook. U kunt ons gezellige Oerhollandse restaurant ook inschakelen om een kinderfeestje of ander feest te vieren. Dan krijgt u bijvoorbeeld gebruik van de etage en kunt u met uw gezelschap privé uw bijzondere moment vieren. Neem gerust vrijblijvend contact op en vraag naar onze mogelijkheden.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us