fbpx

Leuke restaurants Den Haag

Leuke restaurants Den Haag nodig?

leuke restaurants den haag

Bent u op zoek naar een leuk restaurant in Den Haag? Er zijn veel leuke restaurants Den Haag, maar er is maar één Oma Toos! Oma Toos is een echt gezellig oer-Hollands restaurant. Wij zijn uniek met onze goede Hollandse keuken? Waar kun je nog een ouderwetse stamppot of een gehaktbal uit de jus eten? De recepten van onze grootmoeder Oma Toos zijn authentiek en uniek. Haar recepten staan garant voor heerlijke gerechten waar iedereen nog steeds van smult. Op onze uitgebreide menukaart vindt u heerlijke en betaalbare gerechten. U kunt bij ons genieten van een heerlijk diner, een smakelijke lunch en een hapje en een drankje. Bij een Hollands restaurant mogen de pannenkoeken en de poffertjes natuurlijk niet ontbreken. Wij bieden wel 40 verschillende pannenkoeken aan. Vooral kinderen zijn er dol op. Oma Toos is een kindvriendelijk restaurant. Wilt u een keer ontspannen buiten de deur eten met het gezin? Bij Oma Toos wordt dat gegarandeerd een succes. Laat uw kinderen smullen van heerlijke pannenkoeken of poffertjes terwijl u geniet van een runderstoofpot, visserspannetje of stamppot. Bekijk onze uitgebreide menukaart op deze website. U zult verrast zijn door de vele gevarieerde gerechten. Bij ons is er voor elk wat wils!

Kindvriendelijke leuke restaurants Den Haag

Als er een restaurant is waar u met kinderen ontspannen kunt genieten dan is het Oma Toos! In onze leuke kinderspeelhoek zullen uw kinderen zich prima vermaken. Zodra ze hun buikje vol hebben kunnen ze van tafel. U kunt op uw gemak genieten van een uitgebreid diner. U hoeft naar uw kinderen niet om te kijken. U kunt bij ons eten voor zeer betaalbare prijzen. Oma Toos is in 2018 gekozen tot leukste restaurant in de gemeente Den Haag. Dat heeft ook te maken met onze mooie locatie. Wij zitten tegenover de mooie haven van Scheveningen. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op ons zonnige terras met uitzicht over de haven.

Parkeren voor de deur

U kunt bij ons goedkoop parkeren voor de deur. Tot 18.00 uur kunt u gratis parkeren. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid. Als u op zoek bent naar leuke restaurants Den Haag dan bent u van harte welkom bij Oma Toos. Geniet in een mooie omgeving met vriendelijk personeel van onze authentieke oud-Hollandse gerechten. Heeft u iets te vieren? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. U kunt een etage van ons restaurant afhuren. Vraag naar de mogelijkheden!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us