fbpx

Leuke restaurants Den Haag

Leuke restaurants Den Haag nodig?

leuke restaurants den haagBent u op zoek naar leuke restaurants Den Haag om een gezellige avond met vrienden door te brengen? Bent u op zoek naar een sfeervol restaurant met een uitgebreide menukaart waar u kunt genieten van heerlijke gerechten voor zowel volwassenen als kleine kinderen? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van Oma Toos. Oma Toos staat bekend als een kindvriendelijk restaurant waar uw kinderen zich prima kunnen vermaken in de speelhoek. Terwijl u geniet van een drankje hebben uw kinderen het naar hun zin. Daarnaast zijn wij gevestigd tegenover de mooie haven van Scheveningen. Uw kinderen kunnen spelen op het strand en zullen hun ogen uitkijken naar de prachtige boten die aanmeren in de haven van Scheveningen. Als u zoekt naar leuke restaurants Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres.

Oma Toos: uitgeroepen tot één van de leuke restaurants Den Haag!

Op zoek naar leuke restaurants Den Haag? Oma Toos is uitgeroepen tot één van de leuke restaurants Den Haag! Bij Oma Toos heeft u een ruime keuze uit verschillende Hollandse gerechten. Wij staan bekend om onze Hollandse kost en om de lekkerste poffertjes en pannenkoeken. Uw kinderen zullen enthousiast zijn over onze heerlijke gerechten. Wij nodigen u graag uit voor een hapje en een drankje in ons sfeervolle restaurant aan de haven van Scheveningen. U kunt genieten van het prachtige uitzicht en de mooie ondergaande zon in de zomermaanden. Daarnaast kunt u een gezellige stranddag combineren met een mooie afsluiting bij Oma Toos. Na een dagje strand lust iedereen wel een lekkere pannenkoek of een heerlijke Hollandse hap. Oma Toos is officieel uitgeroepen tot één van de leukste restaurant in de gemeente Den Haag. Komt u binnenkort genieten in ons sfeervolle restaurant?

Reserveer snel bij het leuke restaurants Den Haag!

Organiseert u binnenkort een gezellige familiedag of heeft u een stranddag met vrienden gepland en bent u op zoek naar een gezellig restaurant waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht in een sfeervol restaurant? Bij Oma Toos bent u van harte welkom. Oma Toos is een oer-Hollandse restaurant dat zeer betaalbaar is. Door onze uitgebreide menukaart is er voor elk wat wils. Ons restaurant staat bekend als zeer kindvriendelijk en is geschikt voor grotere groepen. U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur. Bent u op zoek naar een feestlocatie om een jubileum of verjaardag te vieren? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor de viering van uw feest bij Oma Toos.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]