Leuke restaurants Den Haag

Leuke restaurants Den Haag nodig?

leuke restaurants den haagBent u op zoek naar leuke restaurants Den Haag? Zoekt u een locatie waar u zowel een zakelijke sfeer als een feestelijke sfeer voor particulieren kunt organiseren? Een vergadering, congres, ontbijt/lunch/diner of een bedrijfsfeest? Het is bij ons allemaal mogelijk. Oma Toos staat bekend om haar gastvrijheid en flexibiliteit waarbij wij gerust durven te zeggen dat de klant bij ons nog echt koning is, net als vroeger. Wij passen de locatie zo aan dat hij de gewenste sfeer uitstraalt. Ook als u bedrijfskleuren heeft, kunnen deze verwerkt worden. Vele bedrijven zijn u al voorgegaan. Wij hebben een geschikte ruimte voor iedere zakelijke gelegenheid. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Zo kan de ruimte volledige naar gewenste opstelling omgebouwd worden, bijvoorbeeld met stoelen en tafels. Ook kunnen wij een beamer, een geluidsinstallatie of andere ondersteunende middelen leveren. Wij zijn het leuke restaurants Den Haag die u zoekt.

Prachtige locatie leuke restaurants Den Haag

Heeft u iets te vieren en zoekt u hiervoor leuke restaurants Den Haag?Zoek dan niet verder! Wij verwelkomen u graag! Bruiloften, verjaardagen, Nieuwjaarsborrels of wat voor feesten het ook zijn, u kunt bij ons een ruimte huren en een feest volledig op maat vieren. Is het mooi weer, dan zetten we alle schuifdeuren open en lijkt het net of wij in het buitenland zitten met een geweldig uitzicht op de zee. Wij kunnen u helpen om uw feest op maat te organiseren. Wij kennen onze locatie natuurlijk het beste en kunnen vele tips geven om bepaalde versieringen op te hangen. Tijdens het feest verzorgen wij het eten voor u. Wij staan bekend om onze Oer-Hollandse gerechten, maar wilt u graag een buitenlandse keuken? Dan passen wij ons volledig aan. U kunt uw feest vieren zoals u dat wilt. Zoekt u leuke restaurants Den Haag? Dan zoekt u Oma Toos!

Over Oma Toos

Eén van de leuke restaurants Den Haag is zeker Oma Toos. Wij hebben een passie voor de Oer-Hollandse keuken en geven dit graag door aan u. Heeft u al weleens bij ons gegeten en onze heerlijke gerechten geproefd? Nee? U weet echt niet wat u mist. Kom snel bij ons langs om de Oer-Hollandse keuken, zoals oma vroeger kookte te ontdekken. Voor de kinderen hebben wij een aparte speelplaats waar zij zich voor het eten uitstekend kunnen vermaken. U kunt bij ons geweldig genieten van het uitzicht terwijl u wacht op uw eten. Zien wij u binnenkort bij Oma Toos? 

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Telefoonnummer

    070 – 444 94 28

  • Adres

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Maak uw reservering

bij Oma Toos

reserveren