fbpx

Leuke restaurants Scheveningen

Leuke restaurants Scheveningen nodig?

leuke restaurants scheveningen

Bent u op zoek naar leuke restaurants Scheveningen? Bent u op zoek naar leuke restaurants Scheveningen op een unieke locatie met een prachtig uitzicht? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Oma Toos. Oma Toos biedt u een veelzijdige en smaakvolle menukaart aan waar u kunt genieten van smaakvolle oer-Hollandse gerechten. Wij zijn een echt gezellig oer-Hollands restaurant in Scheveningen dat de Hollandse pot in ere heeft hersteld. Wij zijn gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de Jachthaven. Voorzien van een heerlijk zonneterras waar u kunt genieten van een kop koffie, een verfrissend pilsje of van een fijn authentiek Hollands gerecht. Bij Oma Toos kunt u op een fijne plek genieten van heerlijke gerechten voor jong en oud. Neem een kijkje op deze website en laat u verrassen door het veelzijdige menu dat wij aanbieden.

Smaakvolle gerechten bij Oma Toos, een van de leukste restaurants Scheveningen

Oma Toos is een oer-Hollands concept waar u kunt genieten van grootmoeders gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en Oud Hollandse gerechten. Oma Toos is onze grootmoeder en een geboren Haagse, bij wie het lekkere Hollandse eten met de paplepel is ingegoten. Het doel is om u kennis te laten maken met deze oude, bekende, unieke recepten van onze Oma Toos. Bij Oma Toos worden Hollandse klassieke gerechten geserveerd zoals pannenkoeken, poffertjes, stamppot en sukade biefstuk. Ons aanbod van pannenkoeken is erg gevarieerd. U heeft bij ons een ruime keuze zoete pannenkoeken, hartige spek- of kaaspannenkoeken en appelpannenkoeken. Naast ons aanbod in veelzijdige pannenkoeken en lekkere stukjes vlees en vis bent u bij ons aan het juiste adres voor een lunch, diner of borrel. Oma Toos is officieel uitgeroepen tot leukste restaurant in gemeente Den Haag en dat is niet voor niks. Kom langs en geniet van ons mooie uitzicht en proef onze oer-Hollandse gerechten.

Oma Toos, leuke restaurants Scheveningen voor het hele gezin

Oma Toos is niet alleen een leuk restaurant om te lunchen of te dineren met vrienden en familie maar ook met kinderen is Oma Toos een aanrader. Als u met kinderen naar ons toekomt kunnen ook uw kinderen genieten van een heerlijke pannenkoek of van poffertjes. Na het eten kunnen uw kinderen zich vermaken in onze kindvriendelijke speelhoek zodat u ontspannen kunt natafelen met een kop koffie of een verfrissend drankje. Het maakt bij ons niet uit hoe groot uw gezelschap is, wij reserveren graag een tafel voor u.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us