fbpx

Leuke restaurants Scheveningen

Leuke restaurants Scheveningen nodig?

leuke restaurants scheveningen

Bent u op zoek naar een leuk restaurant in Scheveningen. Het aanbod leuke restaurants Scheveningen is groot. Als u van een goede Hollandse keuken houdt is de keus niet moeilijk. U bent van harte welkom bij Oma Toos! Oma Toos is een echt gezellig oer-Hollands restaurant in Scheveningen. Wij serveren oud-Hollandse gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes, stamppotten, runderstoofschotel met rode kool en Oma’s soep van de dag. Onze menukaart is zeer uitgebreid. U heeft de keuze uit meer dan 40 verschillende soorten pannenkoeken. Natuurlijk ontbreken in een vissersdorp de visgerechten niet. Wat dacht u van een heerlijk ‘Visserspannetje’ als hoofdgerecht? Onze huisgemaakte rundergehaktbal – Balletje Oma Toos – is een regelrechte topper. Als u een liefhebber bent van oer-Hollandse gerechten bent u bij ons aan het juiste adres. Oma Toos is onze grootmoeder. Zij is een echte Haagse die opgroeide met de Hollandse keuken. Haar recepten hebben ons geïnspireerd. Het is ons doel om u kennis te laten maken met de oude, bekende, unieke recepten van Oma Toos. U vindt onze menukaart op deze website. U zult verrast zijn door de diversiteit van onze gerechten. Gegarandeerd dat er voor iedereen een smakelijk gerecht is.

Mooi uitzicht

De locatie van Oma Toos is prachtig. U vindt ons aan de tweede binnenhaven van Scheveningen waar u een prachtig uitzicht heeft over de jachthaven. Als het mooi weer is kunt u heerlijk zitten op ons zonneterras. Naar een parkeerplek hoeft u niet te zoeken. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid. U kunt goedkoop parkeren voor de deur. Oma Toos is officieel uitgeroepen tot leukste restaurant in de gemeente Den Haag. Vooral kinderen komen graag bij ons een heerlijke pannenkoek eten. Ons restaurant is kindvriendelijk. Er is een mooie kinderhoek waar kinderen zich goed kunnen vermaken. Terwijl uw kinderen heerlijk spelen in de speelhoek kunt u ontspannen genieten van uw lunch, diner, drankje of kop koffie.

Betaalbare leuke restaurants Scheveningen

U kunt bij ons een aparte etage huren inclusief terras voor (kinder)feesten of partijen. Er zijn veel leuke restaurants Scheveningen, maar er is maar één Oma Toos! U kunt met uw gezin genieten van de lekkerste Hollandse gerechten voor zeer betaalbare prijzen. Heeft u nog vragen of speciale wensen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Mogen wij u binnenkort verwelkomen in ons gezellige oer-Hollandse restaurant? Wij laten u graag kennis maken met de lekkerste, unieke recepten van onze oma Toos!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us