fbpx

Leuke restaurants Scheveningen

Leuke restaurants Scheveningen nodig?

leuke restaurants scheveningenBent u op zoek naar leuke restaurants Scheveningen? Bent u op zoek naar een sfeervolle en unieke locatie voor een hapje en een drankje met vrienden of familie? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u bij Oma Toos van harte welkom! Oma Toos is gevestigd in Scheveningen waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de jachthaven. Door onze unieke locatie kunt u na een lange strandwandeling of een dagje slenteren over de boulevard genieten van een hapje en een drankje. Oma Toos beschikt over een zeer uitgebreide menukaart. U vindt bij ons oer-Hollandse gerechten die gemaakt zijn op grootmoeders wijze. De recepten bij Oma Toos zijn ons met de paplepel ingegoten en dat proeft u aan onze gerechten. Als u op zoek bent naar leuke restaurants Scheveningen bent bij Oma Toos aan het juiste adres. Oma Toos is officieel uitgeroepen tot leukste restaurant in gemeente Den Haag!

Uitgebreide menukaart bij Oma Toos

Op zoek naar leuke restaurants Scheveningen? Stop met zoeken en kom naar Oma Toos, een van de leukste restaurants Scheveningen! In de loop van de jaren heeft Oma Toos haar menukaart behoorlijk uitgebreid. Naast ons ruime aanbod van heerlijke pannenkoeken met diverse toppings kunt u ook bij ons genieten van een Black Angus burger, een uitsmijter of van garnalen kroketten. De keuze is helemaal aan u. Ook aan de allerkleinsten zijn gedacht. Wij bieden uw kinderen overheerlijk poffertjes en wafels aan. Daarnaast kan uiteraard iedereen een keuze maken uit de gerechten die op onze menukaart staan. Onze gerechten zijn zeer betaalbaar en u kunt bij ons terecht voor zowel lunch als diner. Wij zijn gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de Jachthaven. Oma Toos is een kindvriendelijk restaurant. Voor de kinderen is er een leuke kinderhoek waar zij zich goed kunnen vermaken. Komt u met een grote groep vrienden of familie? Dit is geen enkel probleem. Wij reserveren graag een tafel voor uw gezelschap. Oma Toos beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor alle gasten. Kom langs en geniet van onze heerlijke oer-Hollandse gerechten.

Reserveren bij een van de leuke restaurants Scheveningen

Bent u benieuwd naar onze locatie? Wilt u meer weten over onze gerechten of over de mogelijkheden om feesten en partijen te organiseren? U kunt eens een kijkje nemen op deze website of vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. U kunt online uw aanvraag plaatsen of telefonisch contact met ons opnemen. Naast een heerlijke plek om een hapje te eten of te borrelen beschikt het restaurant ook over een apart te huren etage inclusief terras voor (kinder)feesten en partijen.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

Loading...