fbpx

Leukste restaurants Den Haag

Leukste restaurants Den Haag nodig?

beste restaurants den haag

Bent u op zoek naar één van de leukste restaurants den haag? Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie waar u kunt genieten van een hapje en een drankje? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Oma Toos. Oma Toos is gevestigd in Scheveningen en u bent van harte welkom in onze sfeervolle restaurant. Wij staan bekend als een kindvriendelijk restaurant met een goede service. Bij ons heeft u een ruime keuze uit verschillende lunch- en diner gerechten waar u zeker van zult genieten. Oma Toos is een oer-Hollands concept waar u kunt genieten van grootmoeders gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en Oud Hollandse gerechten. Niet voor niets zijn wij uitgeroepen tot leukste restaurant Den Haag. Wij zijn gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de Jachthaven en voorzien van een heerlijk zonneterras. Voor de kinderen is er een leuke kinderhoek waar zij zich goed kunnen vermaken.

Oer Hollandse gerechten bij Oma Toos

Oma Toos is onze grootmoeder en een geboren Haagse bij wie het lekkere Hollandse eten met de paplepel is ingegoten. Het doel is om u kennis te laten maken met deze oude, bekende, unieke recepten van Oma Toos. Naast een heerlijke plek om een hapje te eten of te borrelen beschikt het restaurant ook over een apart te huren etage inclusief terras voor (kinder)feesten en partijen. Wij bieden u de mogelijkheid aan om te genieten van een hapje en een drankje tegenover de mooie haven van Scheveningen. Het maakt bij ons niet uit of u met een grote groep komt eten of met zijn tweeën. Wij dekken graag de tafel voor al onze gasten. Kom genieten van een heerlijke pannenkoek, een smaakvolle salade of maak een keuze uit één van onze oer-Hollandse gerechten. Er is voor ieder wat wils. Oma Toos is officieel uitgeroepen tot het leukste restaurant in de gemeente Den Haag. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Wij hebben een mooie kinderhoek waar kinderen zich goed kunnen vermaken met elkaar.

Tafel reserveren bij de leukste restaurants Den Haag?

Wilt u graag een tafel reserveren bij Oma Toos? U kunt direct uw reservering online vast laten leggen. Daarnaast kunt u met al uw vragen en wensen contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee over het organiseren van feesten en partijen. Kom langs op onze unieke locatie en geniet van onze gerechten. U kunt uw auto gratis parkeren voor de deur.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us