fbpx

Lunch Den Haag

Lunch Den Haag nodig?

Bent u op zoek naar een leuke locatie voor een lunch Den Haag? Bent u op zoek naar een lunch locatie waar u kunt genieten van smaakvolle gerechten? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Oma Toos. Oma Toos biedt u graag haar jarenlange kennis en ervaring aan met het maken van de lekkerste lunch gerechten. Oma Toos is een oer-Hollands concept waar u kunt genieten van grootmoeders gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en Oud Hollandse gerechten. Wij staan bekend als een kindvriendelijk restaurant met een goede service. Bij ons heeft u een ruime keuze uit verschillende lunch- en diner gerechten waar u uw vingers bij af zult likken. Naast een heerlijke plek om een hapje te eten of te borrelen beschikt het restaurant ook over een apart te huren etage inclusief terras voor (kinder)feesten en partijen. Bent u benieuwd naar onze unieke locatie met prachtig uitzicht? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom om bij ons binnen te stappen. Voor het genieten van een lunch Den Haag bent u bij Oma Toos aan het juiste adres.

Lunch Den Haag bij Oma Toos

Oma Toos is onze grootmoeder en een geboren Haagse, bij wie het lekkere Hollandse eten met de paplepel is ingegoten. Het doel is om u kennis te laten maken met deze oude, bekende, unieke recepten van Oma Toos. Wij bieden u een heerlijke menukaart aan waar u kunt kiezen uit heerlijke oer-Hollandse gerechten. Denkt u aan pannenkoeken, salades en heerlijk vleesgerechten. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Wij beschikken over een leuke kinderhoek waar uw kinderen zich prima kunnen vermaken terwijl zij wachten op hun lunch gerecht. Daarnaast kunnen uw kinderen zich prima vermaken als u nog even geniet van een kop koffie. In de zomermaanden kunt u ook genieten op ons zonnige terras waar u een prachtig uitzicht heeft over de haven van Scheveningen. Wij zijn namelijk gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de Jachthaven. Naast ons aanbod van lekkere lunchgerechten kunt u ook bij ons terecht voor het vieren van feesten en partijen. Voor het organiseren van een gezellige familiedag, jubileum of een verjaardagsborrel bent u bij ons in goede handen. Oma Toos is officieel uitgeroepen tot het leukste restaurant in de gemeente Den Haag waar wij u graag verwelkomen. Kom langs en geniet van onze lekkere gerechten.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]