fbpx

Lunch Den Haag

Lunch Den Haag nodig?

Bent u op zoek naar een locatie waar u terecht kunt voor lunch Den Haag? Dan bent u bij Oma Toos aan het juiste adres. Wij zijn het adres met een uniek uitzicht op de jachthaven van Scheveningen. Bij ons kunt u terecht met zowel een groot als klein gezelschap. Lunch Den Haag ligt niet alleen op een unieke en bijzondere locatie maar wij hebben ook een unieke menukaart met veel gevarieerde gerechten. U kunt bij ons terecht voor belegde broodjes, uitsmijters, zalm gerechten en nog veel meer. Wij bereiden echte Hollandse gerechten en op verzoek ook gerechten uit andere wereldkeukens. Daardoor is de keuze bij Oma Toos eindeloos. Misschien wilt u wel gewoon een tosti of een salade bestellen. Ook deze gerechten kunt u bij ons bestellen. Bekijk de kaart eens voor inspiratie. Daarnaast bieden wij u een locatie waar u heerlijk in een ontspannen setting kunt eten. Met uitzicht op het water en een heerlijke lunch kunt u optimaal genieten.

Betaalbare lunch Den Haag nodig?

Op zoek naar een lunch Den Haag? Wilt u graag lunchen voor een betaalbare prijs op een unieke locatie? Dan bent u bij lunch Den Haag aan het juiste adres. Wilt u graag de lunch combineren met een vergadering, congres of bedrijfsfeest? Wij kunnen u een vullend dag- of avondprogramma aanbieden. Wij kunnen u de nodige ruimte bieden voor een vergadering of voor een congres en zorgen ervoor dat u geen honger krijgt tijdens de vergaderingen. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Daarna maken wij een passend voorstel en voeren dit professioneel uit. Inmiddels weten veel bedrijven ons al te vinden en daar zijn wij enorm trots op. Wij bieden u een geschikte ruime aan en daarbij zorgen wij voor een gewenste opstelling van de tafels en stoelen.

Mogelijkheden bij lunch Den Haag

Ondanks dat wij midden in het drukke Scheveningen gevestigd zijn, kunt u bij ons toch voor de deur parkeren. Het parkeren is daarbij ook nog eens gratis! Wij bieden u voldoende parkeerplaatsen aan om gebruik van te maken. Is het mooi weer en wilt u graag buiten lunchen? Dan hebben wij een groot terras dat sfeervol is ingericht. Is het weer minder goed dan gehoopt? Dan hebben wij ook voldoende eetplaatsen binnen. Heeft u onze uitgebreide lunchkaart al gezien? Wij garanderen u dat er iets lekkers voor u bijzit. De mogelijkheden bij Oma Toos zijn eindeloos. Kom langs en ontdek de vele mogelijkheden die Oma Toos te bieden heeft!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

Loading...