fbpx

Lunchen Scheveningen

Lunchen in Scheveningen

Wilt u lekker lunchen in Scheveningen? Komt u gezellig lunchen met vrienden/vriendinnen of collega’s? U bent hartelijk welkom bij Oma Toos! Wij zijn een oergezellig restaurant met een goede Hollandse keuken. U kunt bij ons terecht voor diner, lunch en een hapje en een drankje. Ons restaurant is genoemd naar onze grootmoeder Oma Toos, een echte Haagse. In ons restaurant hebben wij haar unieke oer-Hollandse recepten in ere hersteld. Zo vindt u op onze lunchkaart bijvoorbeeld een ‘Balletje Oma Toos’. Dit is een huisgemaakte rundergehaktbal uit de jus met een wit puntje. Ook als u niet kiest voor de gehaktbal vindt u op onze uitgebreide menukaart beslist iets wat u graag lust. U kunt onze menukaart online bekijken. Onze lunchgerechten zijn gevarieerd. Misschien wordt het een broodje brie of gerookte zalm. Of houdt u van een heerlijke salade? Ons restaurant staat bekend om de heerlijke pannenkoeken en poffertjes. Ook deze zijn perfect voor een heerlijke lunch. Oma Toos is gelegen aan de tweede binnenhaven van Scheveningen. Terwijl u geniet van uw lunch heeft u een prachtig uitzicht over de haven. Gun uzelf een uurtje ontspanning in ons gezellige restaurant met vriendelijk personeel.

Lunchen in Scheveningen met kinderen

Oma Toos is een kindvriendelijk restaurant. Wilt u samen met uw kinderen komen lunchen? U bent van harte welkom! Uw kinderen zullen dol zijn op onze heerlijke pannenkoeken of poffertjes. Wordt het een naturel pannenkoek met stroop of een spekpannenkoek? Wij bieden wel 40 verschillende pannenkoeken aan. Wij weten dat kinderen niet lang aan tafel kunnen zitten. Bij Oma Toos is dat geen enkel probleem. Kinderen zullen zich uitstekend vermaken in de leuke speelhoek. U kunt zich heerlijk ontspannen terwijl uw kinderen spelen. Bij ons zijn de prijzen zeer betaalbaar. Het biedt de mogelijkheid voor gezinnen om voordelig buiten de deur te eten. wist u dat een etage van ons restaurant kunt huren voor bijvoorbeeld een kinderfeestje?! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Voldoende parkeergelegenheid

U hoeft bij ons nooit naar een parkeerplek te zoeken. Bij ons is er altijd voldoende parkeergelegenheid. Tot ‘s avonds 18.00 uur kunt u gratis parkeren. In 2018 is Oma Toos officieel uitgeroepen tot leukste restaurant van de gemeente Den Haag. De knusheid, de oud-Hollandse gerechten en de mooie locatie spreken veel mensen aan. Jong en oud hebben het naar hun zin in ons gezellige restaurant. Bij mooi weer kunt u lekker buiten lunchen Scheveningen. Mogen wij u binnenkort begroeten?

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]