fbpx

Lunchen Scheveningen

Lunchen Scheveningen nodig?

Bent u op zoek naar een leuk en kindvriendelijk restaurant voor lunchen Scheveningen? Bent u op zoek naar lunchen Scheveningen op een prachtige locatie met een prachtig uitzicht? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Oma Toos in Scheveningen. U vindt ons tegenover de prachtige jachthaven op een unieke locatie dichtbij de zee. In de loop van de tijd hebben wij onze menukaart uitgebreid en kunt u bij ons terecht voor een heerlijk hapje en een drankje. Voor het vinden van een leuke restaurant voor lunchen Scheveningen bent u bij Oma Toos op het juiste adres. Wij bieden oer-Hollandse en betaalbare gerechten aan voor jong en oud. Bent u benieuwd naar onze menukaart? U kunt alvast een kijkje nemen op onze menukaart. Laat u verrassen door de heerlijke gerechten die Oma Toos u aanbiedt. Oma Toos staat bekend om haar heerlijke oer-Hollandse gerechten en lekkere pannenkoeken.

Lunchen Scheveningen op een unieke locatie

Wilt u lunchen Scheveningen? Oma Toos beschikt over een prachtig uitzicht en een sfeervol restaurant voor lekker lunchen Scheveningen. U kunt bij ons genieten van oer-Hollandse lunch- en diner gerechten die op grootmoeders wijze zijn gemaakt. De lekkerste gerechten zijn er bij Oma Toos met de paplepel ingegoten waardoor u vandaag de dag de oer-Hollandse smaken kunt proeven. Oma Toos is officieel uitgeroepen tot het leukste restaurant in de gemeente Den Haag. Onze gerechten zijn betaalbaar en onze locatie én restaurant zijn zeer kindvriendelijk. Daarnaast kunt u gratis en gemakkelijk voor de deur parkeren. Oma Toos is niet alleen een lunchroom. U kunt bij ons ook terecht voor het vieren van een kinderfeestje, een jubileum of het organiseren van een familiedag. De mogelijkheden bij Oma Toos zijn allemaal bespreekbaar. Wij zijn een echt oer-Hollands restaurant waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje én voor het vieren van feesten en partijen!

Uitgebreide menu kaart voor lekker lunchen Scheveningen

Na een heerlijke dag op het strand kunnen wij het ons goed voorstellen dat u lekker wilt uitpuffen op een sfeervol terras of in een gezellig restaurant. Tijdens de heerlijke zomermaanden is ons terras geopend voor een hapje en een drankje. Zijn de weergoden ons minder goed gezind? Dan nodigen wij u graag uit om plaats te nemen in ons behagelijke restaurant. Voor het vinden van een kindvriendelijke en smaakvolle lunchroom bent u bij Oma Toos in Scheveningen op het juiste adres. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan in het bereiden van heerlijke gerechten en voor het organiseren van feesten en partijen. 

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]