fbpx

Lunchen Scheveningen

Lunchen Scheveningen nodig?

Bent u op zoek naar een leuk en sfeervol restaurant voor lunchen Scheveningen? Bent u op zoek naar lunchen Scheveningen op een prachtige locatie met een uniek uitzicht? Bij Oma Toos bent u aan het juiste adres. Wij bieden u een heerlijke lunchkaart aan die voor jong en oud zeer aantrekkelijk is. Wilt u een hapje eten met uw gezin met kleine kinderen? Dat is geen enkel probleem. Wij verwelkomen u graag in ons restaurant tegenover de haven van Scheveningen. Bij Oma Toos kunt u genieten van een hapje en een drankje voor betaalbare prijzen. Oma Toos staat bekend om haar heerlijke oer-Hollandse gerechten en lekkere pannenkoeken. Oma Toos is een begrip in de regio door haar oer-Hollandse recepten zodat u optimaal zult genieten van originele gerechten.

Oma Toos: de gezellige lunchroom in Scheveningen!

Gaat u lunchen Scheveningen? Bij Oma Toos kunt u genieten van lekkere Hollandse lunch- en diner gerechten. Lunchen Scheveningen doet u dus bij Oma Toos! Onze grootmoeder maakte de lekkerste Hollandse gerechten. Het lekkere eten is ons met de paplepel ingegoten. De medewerkers van Oma Toos hebben het stokje overgenomen van hun grootmoeder. U kunt hierdoor dagelijks genieten van de lekkerste gerechten van Oma Toos. Wij nodigen u graag uit om een hapje te komen eten in ons sfeervolle restaurant. Wij zijn officieel uitgeroepen tot het leukste restaurant in de gemeente Den Haag. Onze gerechten zijn betaalbaar en onze locatie én restaurant zijn zeer kindvriendelijk. U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur en genieten van het mooie uitzicht op de jachthaven van Scheveningen. Oma Toos biedt u ook de mogelijkheid aan om het restaurant voor een deel af te huren voor de viering van een jubileum of verjaardag. Samen met uw vrienden en familie kunt u genieten van onze prachtige locatie.

Lunchen Scheveningen op een unieke locatie

Tijdens een heerlijke stranddag kunt u neerstrijken op ons fijne terras. Onze lunchgerechten zijn zeer uiteenlopend en er is voor elk wat wils. Van Hollandse gerechten tot aan pannenkoeken toe kunt u bij ons optimaal genieten. Bent u benieuwd of Oma Toos een geschikte locatie is om uw familiedag, feestje of jubileum te vieren? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij bespreken graag met u uw wensen en gaan op zoek naar een passende oplossing. Wij denken graag met u mee om uw feesten en partijen te organiseren. Naast lunchen op een mooie locatie is Oma Toos is niet alleen een prachtige locatie om te lunchen maar is ook uitermate geschikt om een feestje te vieren. Wij zien u aanvraag graag tegemoet.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Telefoonnummer

    070 – 444 94 28

  • Adres

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

Laden...