Lunchroom Den Haag

Lunchroom Den Haag nodig?

Zoekt u een lunchroom Den Haag waar u in een ontspannen setting lekker iets kunt eten? Kom dan langs bij Oma Toos. Bij Oma Toos kunt u heerlijk lunchen op een prachtige plek in Scheveningen. Wat er bij Oma Toos zoal op de kaart staat? U vindt het in onze heerlijke Hollandse lunchroom Den Haag. Bij Oma Toos kunt u genieten van de lekkerste gerechten uit de Hollandse keuken. De recepten van Oma Toos zijn uniek. Komt u binnenkort ook de authentieke Hollandse keuken van Oma Toos proeven? We bieden een uitgebreide menukaart, waardoor er altijd iets lekkers te kiezen valt!

Betaalbare lunchroom Den Haag

Op zoek naar een betaalbaar en typisch Hollandse lunchroom Den Haag? Bij Oma Toos geloven we dat lekker eten niet duur hoeft te zijn. Oma Toos is een gezellig, oer-Hollands restaurant met vriendelijke prijzen. U kunt bij Oma Toos terecht voor een heerlijke lunch, bijvoorbeeld met vrienden of collega’s. Lunchen bij Oma Toos is ontspannen en gezellig. We zijn gelegen op een prachtige plek in Scheveningen, tegenover de jachthaven. Vanuit het restaurant van Oma Toos kijkt u uit over de vele boten in de haven. U geniet hier niet alleen van lekker eten, maar ook van een prachtig uitzicht! Bij Oma Toos bent u niet alleen als volwassene van harte welkom om te komen lunchen. Ook met kinderen kunt u bij ons aanschuiven. Ook kinderen zijn bij Oma Toos namelijk van harte welkom. We hebben voor kinderen veel lekkere gerechten op de kaart staan, zoals poffertjes en pannenkoeken. Voor kinderen is er bovendien een speciale speelhoek. Kinderen hoeven zich bij Oma Toos zeker niet te vervelen! Wij zijn dus de kindvriendelijke lunchroom Den Haag.

Mogelijkheden bij lunchroom Den Haag

Bij Oma Toos kunt u gratis parkeren, voor de deur. U kunt zowel binnen zitten bij Oma Toos als buiten op ons heerlijke zonneterras. Bij Oma Toos kunt u niet alleen heerlijk lunchen maar ook dineren of borrelen. Kom bijvoorbeeld gezellig borrelen op ons zonneterras, of schuif aan voor een heerlijk diner. Bij Oma Toos kunt u altijd genieten van de lekkerste gerechten uit de Hollandse keuken, of u nu komt lunchen of dineren. Het is bij Oma Toos ook mogelijk om iets te vieren. Zoekt u bijvoorbeeld een mooie locatie in Scheveningen voor een verjaardagsfeest, een jubileum of bijvoorbeeld een kinderfeest? We hebben een speciale etage die is af te huren voor feesten en partijen. Wilt u hier graag meer over weten? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag wat er bij Oma Toos allemaal mogelijk is. We hopen u binnenkort welkom te mogen heten bij Oma Toos!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Telefoonnummer

    070 – 444 94 28

  • Adres

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Maak uw reservering

bij Oma Toos

reserveren