fbpx

Lunchroom Den Haag

Lunchroom Den Haag nodig?

Bent u op zoek naar een lunchroom Den Haag? Bent u op zoek naar een gezellig en kindvriendelijke lunchroom Den Haag waar u kunt genieten van goede Hollandse gerechten? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Oma Toos in Scheveningen. Omdat wij gevestigd zijn op een prachtige locatie kunt u tijdens uw lunch of diner genieten van een prachtig uitzicht. Wij kijken uit op de prachtige haven van Scheveningen. Bij Oma Toos heeft u een ruime keuze uit verschillende pannenkoeken, uitsmijters en een broodje bal van Oma Toos. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Bij lunchroom Den Haag kunt u met het hele gezin genieten van heerlijke en betaalbare gerechten. Bent u benieuwd naar ons menu? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze oer-Hollandse gerechten zoals oma ze maakte.

Ontdek Oma Toos als dé lunchroom Den Haag!

Op zoek naar een lunchroom Den Haag? Oma Toos is een bekend en geliefd oer-Hollands restaurant waar u kunt genieten van de lekkerste gerechten voor jong en oud. Ook kunt u heerlijk lunchen bij Oma Toos. Wij zijn dus de sfeervolle lunchroom Den Haag die u zoekt. Oma Toos is officieel uitgeroepen tot het leukste restaurant in de gemeente Den Haag en weet als geen ander hoe zij haar klanten kennis kan laten maken met de lekkerste gerechten. Daarnaast is Oma Toos een kindvriendelijk restaurant met een uitstekende service. Naast ons aanbod voor een heerlijke lunch en diner kunt u bij ons ook terecht voor het vieren van een jubileum, een kinderfeestje of voor het organiseren van een familiedag. Wij bespreken graag met u uw wensen en gaan aan de slag om de dag perfect te laten verlopen. Wij verzorgen hapjes en drankjes voor al uw gasten. Het zal u en uw gasten aan niets ontbreken. Oma Toos is naast een oer-Hollands restaurant ook dé locatie voor feesten en partijen! Op onze locatie kunt u gratis voor de deur parkeren.

Lunchroom Den Haag: lunchen in de prachtige haven!

Voor een betaalbare en kindvriendelijke lunchroom op een unieke locatie bent u bij Oma Toos in Scheveningen aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruime menukaart die ook geschikt is voor de allerkleinsten onder ons. Daarnaast kunt u kiezen uit oer-Hollandse gerechten maar ook treft u heerlijke gerechten uit verschillende werelden aan op onze menukaart. Bent u benieuwd naar al dat lekkers wat wij aanbieden? Wij zijn hét adres voor een gezellige lunch, smaakvol diner en voor een hapje en een drankje. Ook voor het geven van diverse feesten en partijen staan wij graag voor u klaar.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

Loading...