fbpx

Lunchroom Scheveningen

Lunchroom Scheveningen nodig?

Bent u op zoek naar een lunchroom Scheveningen? Wilt u tijdens een dagje strand genieten van een lekker broodje en een gekoeld drankje? Bent u op zoek naar een lunchroom Scheveningen waar u een middagje af kunt spreken met vrienden? Bij Oma Toos heten wij u van harte welkom. Wij bieden u een uitgebreide lunchkaart aan waarop u heerlijke oer-Hollandse gerechten aantreft. Oma Toos is officieel uitgeroepen tot het leukste restaurant in de gemeente Den Haag. Ons restaurant staat bekend als kindvriendelijk en is goed te bereiken. U kunt uw auto gratis parkeren voor de deur. Als u op zoek bent naar een leuke lunchroom in Scheveningen op een mooie locatie met prachtig uitzicht bent u bij Oma Toos aan het juiste adres. Wij zien u reservering graag tegemoet. Daarnaast bent u welkom om spontaan bij ons binnen te lopen en een mooi plekje uit te zoeken.

Oma Toos: de Oer Hollandse lunchroom Scheveningen!

Op zoek naar een gezellige lunchroom Scheveningen? Bij Oma Toos is een bijzonder sfeervol restaurant. U kunt bij ons terecht voor een hapje en een drankje. Wij bieden u een uitgebreide menukaart aan waar u ruime keuze heeft uit lunch en diner gerechten op grootmoeders wijze. Wij zijn de oer Hollandse lunchroom Scheveningen. Bij Oma Toos kunt u onder andere genieten van heerlijke broodjes met ragout, pannenkoeken en carpaccio. Het heerlijke Hollandse eten is ons met de paplepel ingegoten. Oma Toos is gevestigd aan de haven van Scheveningen. Op onze locatie kunt u genieten van een prachtig uitzicht onder het genot van een hapje en een drankje. Bij Oma Toos kunt u ook een middag of avond plannen met vrienden en familie. Heeft u iets te vieren? U kunt bij ons een deel van het restaurant afhuren. Ook kunt u gebruik maken van ons terras. U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers voor het bespreken van uw wensen. Wij gaan samen met u op zoek naar een passende oplossing voor uw jubileum, feestje of familiedag. Wij denken graag met u mee en gaan graag voor u aan de slag.

Reserveren bij lunchroom Scheveningen

Bent u van plan om met een grote groep vrienden of familie bij ons te komen lunchen dan willen wij u graag vragen om van te voren een reservering te plaatsen. U kunt ons te allen tijde telefonisch bereiken maar u kunt ook via onze website uw reservering bij ons aanvragen. Naast onze uitgebreide lunchkaart kunt u bij ons ook heerlijk en ontspannen komen dineren. Wij zien uw reservering graag tegemoet en verwelkomen u graag in ons restaurant in Scheveningen.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]