Lunchroom Scheveningen

Lunchroom Scheveningen nodig?

Bent u op zoek naar een gezellige lunchroom Scheveningen waar u heerlijk kunt ontspannen met een drankje en met een heerlijk lunchgerecht? Wij nodigen u van harte uit bij Oma Toos! Bij lunchroom Scheveningen is iedereen van harte welkom, jong en oud. U kunt bij Oma Toos, lunchroom Scheveningen aanschuiven voor de heerlijkste gerechten uit de Hollandse keuken. Oma Toos is een oer-Hollands restaurant waar authentieke gerechten op de lunchkaart staan. Ook hebben wij vegetarische gerechten op onze lunch en diner menu’s staan. Zo is er voor ieder wat wils! Bent u nieuwsgierig geworden en bent u benieuwd naar de unieke lunchrecepten van Oma Toos? Kom dan gezellig bij ons langs bij onze lunchroom Scheveningen

Prachtig uitzicht bij lunchroom Scheveningen

Bij lunchroom Scheveningen kunt u heerlijk lunchen. U bent welkom om met ons samen te genieten van de unieke recepten van Oma Toos. Kies bijvoorbeeld uit onze verschillende pannenkoeken of poffertjes. Er zijn ook veel heerlijke gerechten die vegetarisch zijn. Iedereen kan dus genieten van lekker eten bij Oma Toos. Bij Oma Toos zijn wij ervan overtuigd dat lekker eten niet duur hoeft te zijn. Bij Oma Toos zijn de gerechten op de menukaart dan ook heel vriendelijk geprijsd. 

Wij zitten gevestigd tegenover de jachthaven van Scheveningen, wat een heerlijke plek waar u kunt genieten en ontspannen met uw gezin, vrienden, collega’s maar ook met uw gezelschap als u een feestje heeft. Daarnaast heeft Oma Toos een fijne plek om gezellig te komen  borrelen. Bij Oma Toos heeft u prachtig uitzicht. U kunt het restaurant van Oma Toos namelijk vinden tegenover de jachthaven van Scheveningen. Vanuit lunchroom Scheveningen heeft u een prachtig zicht op de vele boten in de haven. U kunt bij ons voor de deur parkeren. Dit is helemaal gratis!

Feesten en partijen bij lunchroom Scheveningen

Bij Oma Toos bent u van harte welkom! Binnen in ons restaurant is het heerlijk genieten, en bij goed weer kunt u ook heerlijk op ons zonneterras zitten. Heeft u iets te vieren? U kunt bij ons ook terecht als u een feestje geeft. Wilt u een kinderfeestje vieren, of een familie feest of denkt u aan een bedrijfsfeest? Alles kan en is mogelijk bij Oma Toos. Wij hebben een aparte etage die verhuurd kan worden voor feesten en partijen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord. Wij kunnen u alles vertellen wat en allemaal mogelijk is bij Oma Toos.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Telefoonnummer

    070 – 444 94 28

  • Adres

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Maak uw reservering

bij Oma Toos

reserveren