fbpx

Lunchroom Scheveningen

Lunchroom Scheveningen nodig?

Wilt u genieten van een heerlijke lunch? Oma Toos is een gezellige, oer-Hollandse lunchroom Scheveningen. Op onze menukaart treft u authentieke, Hollandse gerechten aan. Wat dacht u van een lekker Balletje Oma Toos of een heerlijke uitsmijter? Oma Toos is onze grootmoeder die al het lekkers uit de Hollandse keuken met de paplepel kreeg ingegoten. Met haar unieke, bekende recepten laten wij u graag kennismaken. In onze lunchroom Scheveningen bakken wij ook de lekkerste pannenkoeken en poffertjes. Onze menukaart is uitgebreid zodat u een ruime keuze heeft. Of u nu van een hartige hap houdt of een zoetekauw bent, er zit altijd wel iets bij dat u lekker vindt. In het vissersdorp Scheveningen mag vis op de menukaart natuurlijk niet ontbreken. Kies voor een pannenkoek met zalm en garnalen, een broodje vis of een garnalenkroket. Ook aan de vegetariër en veganist hebben wij gedacht. Maak uw lunch helemaal áf met heerlijke Oma’s soep van de dag. U kunt onze menukaart op deze website bekijken. U zult verbaasd zijn over de gevarieerde gerechten. Ook niet onbelangrijk is dat al onze gerechten zeer betaalbaar zijn.

Mooie locatie lunchroom Scheveningen

Oma Toos is gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen. U heeft altijd een schitterend uitzicht op de jachthaven. Als u ons een bezoek brengt hoeft u zich niet druk te maken over parkeren. Er is voldoende parkeergelegenheid. U kunt goedkoop parkeren voor de deur. Bij mooi weer kunt u buiten op het zonneterras genieten van uw lunch. Ook kinderen zijn van harte welkom in ons kindvriendelijke restaurant. Ze zullen beslist smullen van een lekkere pannenkoek of een portie poffertjes. U heeft geen omkijken naar uw kinderen omdat ze zich in onze leuke speelhoek goed kunnen vermaken. U kunt ontspannen genieten van uw lunch!

Iets te vieren? Ook dat kan bij Oma Toos!

U kunt bij Oma Toos terecht voor een lunch, diner, een borrel of een kop koffie met appelgebak. Heeft u binnenkort iets te vieren? Oma Toos is een geschikte locatie voor feesten en partijen. U kunt bij ons een aparte etage inclusief terras huren. Wij doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Heeft u nog vragen of speciale wensen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Oma Toos is officieel uitgeroepen tot het leukste restaurant in de gemeente Den Haag. Kom zelf ervaren hoe sfeervol onze lunchroom Scheveningen is. Wij laten u graag kennismaken met de gerechten van onze oma Toos!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]