Oliebollen Delft

Oliebollen Delft nodig?

Bent u op zoek naar de lekkerste oliebollen in de buurt van Delft? Zoekt u een gebakkraam die echte oer-Hollandse oliebollen verkoopt volgens oma's recept? Wij nodigen u uit om een heerlijke oliebol te komen proeven bij de gebakkraam oliebollen Delft. Voor oliebollen Delft bent u bij de gebakkraam van Oma Toos aan het juiste adres. Onze oliebollen zijn de lekkerste! Om uw vingers bij af te likken. Wilt u liever oliebollen met krenten? Of bent u meer fan van appelflappen? Dit is geen enkel probleem. In onze gebakkraam maken wij de lekkerste lekkernijen voor in de winter!

Onze oliebollen bij uw bedrijf?

Neem dan contact op

Oliebollen van Oma Toos

Op zoek naar oliebollen Delft? Wordt u ook zo blij van oer-Hollandse gerechten? Likt u uw vingers af bij een goede stamppot of bij een goed stuk vlees? Bij Oma Toos in Scheveningen kunt u genieten van echte oer-Hollandse lekkernijen. Naast ons restaurant met prachtig uitzicht op de haven van Scheveningen kunt u vanaf november ook genieten van echte oer-Hollandse oliebollen gemaakt volgens grootmoeders recept! Oma Toos maakt de lekkerste oer-Hollandse gerechten en vanaf de wintermaanden de lekkerste oliebollen, appelflappen en wafels! Vanuit onze foodtruck in Scheveningen maken wij de lekkerste warme lekkernijen voor jong en oud!  Bezoek in november en december onze gebakkraam! Voor de lekkerste oliebollen Delft bent u bij ons aan het juiste adres.

Locatie voor de lekkerste oliebollen Delft

De gebakkraam van Oma Toos staat vanaf november aan het Radio Hollandplein aan de Westduinweg in Scheveningen. Onze gebakkraam, geheel aangekleed en ingericht in de stijl van Oma Toos, staat schuin tegenover de Jumbo. U kunt ons niet missen! Wij maken de lekkerste oliebollen, appelflappen, wafels en andere lekkernijen! Al onze producten worden liefdevol bereid volgens oma’s recept! Naast onze heerlijke oliebollen hebben wij nu ook de mini-oliebol geïntroduceerd. Wilt u ook genieten van onze oliebollen? Komt u dan snel naar Scheveningen en geniet van onze oliebollen Delft!

Oer Hollandse oliebollen

De oer-Hollandse oliebollen van Oma Toos worden met liefde gemaakt. Onze medewerkers maken voor u het luchtigste deeg, gebruiken de lekkerste rozijnen en dompelen uw oliebollen goed onder in het warme vet. Naast het verkopen van oliebollen kunt u uiteraard ook genieten van onze heerlijke oer-Hollandse appelflappen en wafels. In de koude wintermaanden gaat een heerlijke lekkernij van Oma Toos er wel in! Bent u op zoek naar een grote oplage oliebollen? Dit is geen enkel probleem! Wij maken graag grote bestellingen voor u klaar. U kunt ook onze oliebollenkraam inzetten op uw gewenste locatie als foodtruck!