fbpx

Oliebollen Den Haag

Oliebollen Den Haag nodig?

Bent u net zoals wij verzot op oliebollen? Woont u in de omgeving van Den Haag en bent u op zoek naar de lekkerste oliebollen gemaakt volgens Oma's recept? Voor de lekkerste oliebollen Den Haag moet u bij de gebakkraam van Oma Toos zijn! Onze enthousiaste medewerkers staan graag voor u klaar om de lekkerste oliebollen voor u in het vet te gooien. Wij maken de lekkerste oliebollen van de regio! U komt toch ook een oliebol proeven? Wij zijn het adres waar u moet zijn in uw zoektocht naar oliebollen Den Haag!

Onze oliebollen bij uw bedrijf?

Neem dan contact op

Gebakkraam oliebollen Den Haag

Bent u op zoek naar oliebollen Den Haag? Wilt u genieten van een heerlijke oer-Hollandse lekkernij waar u uw vingers bij aflikt? Zoekt u dan niet verder! U bent van harte welkom bij onze gebakkraam op het Radio Hollandplein aan de Westduinweg in Scheveningen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar schuin tegenover de Jumbo. Al sinds 2016 kunt u bij onze gebakkraam terecht voor de lekkerste oer-Hollandse gerechten. Denkt u aan warme appelflappen, wafels en heerlijke oliebollen. In de maanden november en december kunt u  genieten van een heerlijke warme lekkernij bij onze mooie aangeklede Oma Toos foodtruck. U kunt ook bij ons een foodtruck huren voor feesten en partijen. Op deze manier kunt u uw gasten laten genieten van een heerlijke warme lekkernij op locatie. Voor de lekkerste oliebollen Den Haag bent u bij de foodtruck van Oma Toos in Scheveningen aan het juiste adres.

Oliebollen Den Haag van Oma Toos

Oma Toos is een begrip voor oliebollen Den Haag in Scheveningen en ver daarbuiten. Vele klanten weten ons restaurant en onze gezellige foodtruck te vinden. U bent bij ons aan het juiste adres voor lekkere wafels, oliebollen en appelflappen. Zoals u van ons gewend bent, maken wij met liefde onze gerechten en op een koude winterdag is het heerlijk genieten van onze oer-Hollandse lekkernijen. Onze sfeervolle gebakkraam is helemaal aangekleed en ingericht in de stijl van Oma Toos. Werkt u in de buurt van onze foodtruck en wilt u uw collega’s verrassen met een lekkere warme lekkernij? U kunt bij ons een grote oplage oliebollen in één keer bestellen. U kunt ook gemakkelijk zakelijk oliebollen bestellen bij onze gebakkraam. U vindt bij ons de lekkerste oliebollen uit de regio!

Meer weten over oliebollen Den Haag?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het huren van een foodtruck en oliebollen Den Haag? Bent u benieuwd of onze foodtruck ook bij u op locatie kan staan? Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw wensen. Oma Toos heeft ook de heerlijke mini oliebol geïntroduceerd. U kunt bij ons een grote oplage in mini oliebollen bestellen. Wilt u uw collega’s verrassen met een lekker hapje bij de koffie of bent u op zoek naar een klein warm hapje tijdens een borrel? U kunt gemakkelijk uw bestelling voor mini oliebollen plaatsen. Wij zien uw bestelling voor onze heerlijke oer-Hollandse lekkernijen of mini oliebollen graag tegemoet. Kom langs en geniet van de heerlijke warme hapjes van Oma Toos!