Oliebollen Den Haag

Oliebollen Den Haag nodig?

Bent u net zoals wij verzot op oliebollen? Woont u in de omgeving van Den Haag en bent u op zoek naar de lekkerste oliebollen gemaakt volgens Oma's recept? Voor de lekkerste oliebollen Den Haag moet u bij de gebakkraam van Oma Toos zijn! Onze enthousiaste medewerkers staan graag voor u klaar om de lekkerste oliebollen voor u in het vet te gooien. Wij maken de lekkerste oliebollen van de regio! U komt toch ook een oliebol proeven? Wij zijn het adres waar u moet zijn in uw zoektocht naar oliebollen Den Haag!

Onze oliebollen bij uw bedrijf?

Neem dan contact op

Gebakkraam oliebollen Den Haag

Bent u op zoek naar de lekkerste oliebollen van Den Haag en omstreken? Wilt u mét of zonder krenten? Dit is geen enkel probleem voor de gebakkraam van Oma Toos. Wij nodigen u graag uit om een heerlijke, warme oliebol te komen proeven in november en december. in deze periode staan wij met onze Oud Hollandse gebakkraam dagelijks voor u de lekkerste oliebollen Den Haag te bakken! U kunt ons vinden aan het Radio Hollandplein aan de Westduinweg in Scheveningen. Onze gebakkraam, geheel aangekleed en ingericht in de stijl van Oma Toos, staat schuin tegenover de Jumbo. Wij verkopen de lekkerste oliebollen, appelflappen, wafels en andere lekkernijen! Loopt het water u ook al in de mond?

Oliebollen Den Haag van Oma Toos

Oma Toos staat bekend om haar oer-Hollandse recepten. In ons restaurant kunt u genieten van de lekkerste gerechten die gemaakt worden volgens oma’s recept. Net als de oer-Hollandse gerechten van Oma Toos worden de oliebollen, appelflappen en wafels met liefde bereid. In onze gebakkraam aan de Westduinweg in Scheveningen worden de lekkerste oliebollen, appelflappen en wafels gemaakt. Onze heerlijke lekkernijen worden met liefde bereid volgens oma’s recept. Naast onze heerlijke oliebol hebben wij nu ook de mini-oliebol geïntroduceerd. Net zo lekker, maar een stukje kleiner! Ideaal voor bij een kopje koffie.

Oliebollenkraam huren?

Bent u op zoek naar een oliebollen Den Haag bij u op locatie? Dit is geen enkel probleem! Wij komen graag naar u toe in onze gezellige ingerichte foodtruck! Wij bespreken graag met u uw wensen zodat u, uw collega’s, relaties en vrienden kunnen genieten van de heerlijke warme lekkernijen van Oma Toos! Wilt u zakelijk uw oliebollen bestellen?  Dit is geen enkel probleem! Wij leveren graag op bestelling en zijn in staat om grote aantal oliebollen te maken. U bent bij de oliebollen Den Haag van Oma Toos aan het juiste adres voor de lekkerste oliebollen uit de hele regio! Wilt u meer weten over het huren van onze oliebollenkraam? Wij staan u graag te woord.