fbpx

Oliebollen kopen Den Haag

Oliebollen kopen Den Haag?

Bent u op zoek naar oliebollen kopen Den Haag? Bent u op zoek naar de lekkerste oliebollen van Den Haag en omstreken? Komt u dan snel bij ons langs in Scheveningen! Vanuit onze gebakkraam verkopen wij de lekkerste oer-Hollandse oliebollen voor het hele gezin! In onze gebakkraam maken wij met het luchtigste beslag de meest smaakvolle oliebollen en krentenbollen. Zien wij u in november en december bij onze gezellige kraam? Voor oliebollen kopen Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres! 

Onze oliebollen bij uw bedrijf?

Neem dan contact op

Oliebollen kopen Den Haag bij Oma Toos

Bent u op zoek naar de authentieke smaak van oliebollen? Oma Toos verwelkomt u met haar gezellige gebakkraam, waar vanaf november tot en met december de verleidelijke geur van oer-Hollandse lekkernijen u tegemoetkomt. Voor oliebollen kopen Den Haag bent u bij Oma Toos aan het juiste adres. Bij Oma Toos staat traditie hoog in het vaandel, en zoals altijd worden onze heerlijke oliebollen, appelflappen en wafels bereid op grootmoeders wijze. Met liefde en ambacht worden deze lekkernijen voor u gemaakt, waardoor ze een onweerstaanbare smaak en kwaliteit krijgen. Kom langs bij onze gebakkraam voor oliebollen kopen Den Haag in Scheveningen en proef de onmiskenbare smaak van de lekkerste oliebollen, zoals u die van Oma Toos gewend bent. Laat ons uw november en december nog feestelijker maken met de heerlijke lekkernijen die onze gebakkraam te bieden heeft. Oma Toos kijkt ernaar uit u te begroeten en u te laten genieten van de traditionele smaken van Hollandse lekkernijen.

Smaakvolle gerechten en oliebollen kopen Den Haag bij Oma Toos

Bij Oma Toos, geworteld in de rijke traditie van grootmoeders keuken, verwelkomen we u met de vertrouwde smaken van de lekkerste oer-Hollandse gerechten. Gelegen in het mooie Scheveningen, biedt ons restaurant een authentiek toevluchtsoord waar grootmoeders culinaire erfenis tot leven komt. Pannenkoeken, poffertjes en andere heerlijke Hollandse gerechten vinden hier hun weg naar uw smaakpapillen, bereid met liefde en vakmanschap. Ons restaurant aan de tweede binnenhaven van Scheveningen belichaamt de warme gastvrijheid van grootmoeders huis, met een betoverend uitzicht op de Jachthaven en een heerlijk zonneterras om te genieten van zowel gerechten als atmosfeer. Voor de jongsten onder ons hebben we een speelse kinderhoek gecreëerd, zodat zij zich eveneens thuis voelen in de gezellige ambiance van Oma Toos. Als een spannende toevoeging aan ons culinaire aanbod hebben we sinds 2016 een gebakkraam geïntroduceerd op het Radio Hollandplein aan de Westduinweg in Scheveningen. Hier, schuin tegenover de Jumbo, kunt u in de feestmaanden genieten van onze oliebollen kopen Den Haag, bereid volgens het authentieke recept van Oma Toos. De gebakkraam, compleet aangekleed in de stijl van Oma Toos, nodigt uit tot een feest van traditionele smaken in de feestelijke maanden.

Oliebollen kopen Den Haag voor zakelijke klanten

Ervaar de gezelligheid van Oma Toos, of het nu in ons restaurant is met het schilderachtige uitzicht of aan onze gebakkraam voor een smakelijk avontuur tijdens de wintermaanden. Naast onze traditionele oliebollen kopen Den Haag kunt u bij ons ook een bestelling plaatsen voor kleinere oliebollen die u naast een kopje koffie of thee kunt nuttigen.