fbpx

Oliebollen kopen Den Haag

Oliebollen kopen Den Haag?

Bent u op zoek naar oliebollen kopen Den Haag? Bent u op zoek naar de lekkerste oliebollen van Den Haag en omstreken? Komt u dan snel bij ons langs in Scheveningen! Vanuit onze gebakkraam verkopen wij de lekkerste oer-Hollandse oliebollen voor het hele gezin! In onze gebakkraam maken wij met het luchtigste beslag de meest smaakvolle oliebollen en krentenbollen. Zien wij u in november en december bij onze gezellige kraam? Voor oliebollen kopen Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres! 

Onze oliebollen bij uw bedrijf?

Neem dan contact op

Oliebollen kopen Den Haag bij Oma Toos

Tijdens een winkeldag in Den Haag kunt u weleens lekkere trek krijgen. Waar heeft u het meeste zin in tijdens de koude wintermaanden? In een lekkere warme hap? Bij de gebakkraam van Oma Toos kunt u terecht voor de lekkerste oliebollen kopen Den Haag. Voor het hele gezin maken wij de lekkerste warme lekkernijen. Als u op zoek bent naar een lekkere oer-Hollandse lekkernij dan bent u bij de gebakkraam van Oma Toos aan het juiste adres. Zoals u van ons gewend bent, maken wij de heerlijkste oer-Hollandse gerechten op basis van oma’s recept. De gebakkraam van Oma Toos staat aan het Radio Hollandplein aan de Westduinweg in Scheveningen. U kunt onze gebakkraam herkennen aan de herkenbare aankleding zoals u die van Oma Toos gewend bent. U vindt onze oliebollen kopen Den Haag schuin tegenover de Jumbo.

Mini oliebollen kopen Den Haag voor horecaondernemingen

Sinds 2016 kunt u genieten van onze heerlijke oliebollen, appelflappen en wafels aan de Westduinweg in Scheveningen. In de afgelopen jaren merkten wij dat er veel vraag was naar onze heerlijke ambachtelijke oliebollen bereid op grootmoeders wijze. Wij hebben sinds die tijd onze mini oliebol geïntroduceerd. U kunt, als horecaonderneming, mini oliebollen bij ons bestellen die u kunt serveren naast een kopje koffie of thee. In de koude wintermaanden zullen uw klanten verbaasd staan over deze heerlijke lekkernij naast een warme kop koffie. Bent u geïnteresseerd in onze mini oliebollen voor uw bedrijf? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden. Naast onze kleine oliebollen kunt u ook onze oer-Hollandse oliebollen in grote hoeveelheden bestellen. U kunt onze oliebollen ook zakelijk bestellen.

Gebakkraam huren?

Geeft u binnenkort een feestje of organiseert u in de wintermaanden een personeelsfeest of opening? U kunt onze gebakkraam ook gebruiken als foodtruck op uw feest! Zo kunt u overal genieten van onze heerlijke oliebollen. Wij maken de lekkerste oliebollen uit de hele regio!