fbpx

Oliebollen kopen Rotterdam

Oliebollen kopen Rotterdam?

Oliebollen kopen Rotterdam? Op een koude winterdag heeft u trek in een warme snack. Zeker in de koude decembermaand ruikt u overal de geur van wafels, appelflappen en oliebollen. Krijgt u dan ook zo'n zin om deze lekkernijen te kopen? De gebakkraam van Oma Toos bevindt zich in het mooie Scheveningen. Bent u in de buurt van Rotterdam en snakt u naar een heerlijke warme oliebol? Voor het oliebol kopen Rotterdam bent u bij de gebakkraam van Oma Toos aan het juiste adres. Wij nodigen u uit om een heerlijke lekkernij te komen proeven bij ons gebakkraam schuin tegenover de Jumbo in Scheveningen. Wij zijn het adres voor het oliebollen kopen Rotterdam!

Onze oliebollen bij uw bedrijf?

Neem dan contact op

Lekkere oliebollen kopen Rotterdam

Bent u op zoek naar oliebollen kopen Rotterdam? Bent u op zoek naar de lekkerste oliebollen die u ooit heeft geproefd? U bent van harte welkom bij dé oliebollenkraam van Oma Toos! De gebakkraam van Oma Toos staat als sinds 2016 op het Radio Hollandplein aan de Westduinweg in Scheveningen. Onze gebakkraam, geheel aangekleed en ingericht in de stijl van Oma Toos, staat schuin tegenover de Jumbo. Vele klanten hebben de weg naar ons gevonden en genieten van een heerlijke warme oliebol in november en december. Zoals u van ons gewend bent, maken wij met liefde onze gerechten en kunt u genieten van onder andere een heerlijke warme oliebol op een koude winterdag. Heeft u zin in een lekkernij en loopt het water u in de mond als u denkt aan een oliebol, appelflap of een heerlijke wafel? Kom dan langs bij onze gezellige gebakkraam in Scheveningen en geniet van al onze lekkernijen. Voor oliebollen kopen Rotterdam bent u bij Oma Toos aan het juiste adres.

Oliebollen kopen Rotterdam bij de gebakkraam van Oma Toos

Wilt u oliebollen kopen Rotterdam? De gebakkraam van Oma Toos is geheel aangekleed en ingericht in de stijl van Oma Toos. Hier kunt u de lekkerste oliebollen kopen Rotterdam. Wij verkopen vanuit onze gebakkraam de lekkerste hapjes zoals oliebollen, appelflappen, wafels en andere oer-Hollandse lekkernijen! Al onze producten zijn met liefde bereid volgens oma’s recept zoals u dat van ons gewend bent. Naast onze heerlijke oliebol hebben wij nu ook de mini oliebol geïntroduceerd. Deze heerlijke mini oliebol kunt u ook bij ons bestellen. Wilt u uw collega’s verrassen met een lekker hapje bij de koffie of bent u op zoek naar een klein hapje tijdens een borrel? Bij Oma Toos maken wij een grote oplage mini oliebollen voor u op bestelling. Heeft u zakelijke oliebollen nodig en wilt u uw medewerkers verrassen met een warme oliebol, wafel of appelflap? Wij hebben de lekkerste oliebollen uit de hele regio. U kunt gemakkelijk een bestelling plaatsen bij de gebakkraam van Oma Toos zodat al uw medewerkers kunnen genieten van een heerlijke warme lekkernij. Wij zien uw bestelling graag tegemoet.

Oliebollen kopen Rotterdam bij Oma Toos

De oliebollenkraam van Oma Toos kunt u ook inzetten als foodtruck op de door u gewenste locatie. Door gebruik te maken van onze foodtruck kunt u op heerlijke lekkernijen trakteren aan uw klanten, personeelsleden of familie tijdens een feestje. Wilt u meer weten over de lekkernijen van Oma Toos? Bent u benieuwd wat onze gebakkraam voor uw feest of borrel kan betekenen? U kunt de gebakkraam van Oma Toos heel eenvoudig huren!