fbpx

Oliebollen Rotterdam

Oliebollen Rotterdam nodig?

Op zoek naar oliebollen Rotterdam? Bent u op zoek naar de lekkerste oliebollen in de omgeving van Rotterdam? Voor de lekkerste oliebollen Rotterdam bent u bij de gebakkraam van Oma Toos uit Scheveningen aan het juiste adres! Sinds 2016 staan wij op het Radio Hollandplein onze heerlijke oer-Hollandse lekkernijen te verkopen. Heeft u onze oliebollen, appelflappen of wafels al geproefd? Vanaf november kunt u genieten van onze heerlijke warme lekkernijen. Zoals u van ons gewend bent, maken wij met liefde onze gerechten en kunt u genieten van een heerlijke warme oliebol op een koude winterdag.

Onze oliebollen bij uw bedrijf?

Neem dan contact op

Oliebollen Rotterdam nodig?

Oma Toos, uw favoriete pannenkoekenrestaurant in Scheveningen, heeft nu een heerlijke seizoen specialiteit: ambachtelijk bereide oliebollen! In Rotterdam en omstreken staat Oma Toos bekend om haar authentieke Hollandse keuken en gezellige sfeer, en met de komst van de feestdagen voegen we iets bijzonders toe aan ons menu. Onze oliebollen Rotterdam, met liefde gemaakt volgens een traditioneel recept, vormen de perfecte lekkernij voor de wintermaanden. Knapperig van buiten en luchtig van binnen, zijn onze oliebollen een ware traktatie voor de smaakpapillen. We gebruiken alleen de beste ingrediënten en verse olie om de kenmerkende smaak en textuur te creëren die elke oliebol uniek maakt. Kom langs bij onze gebakskraam en laat u verrassen door onze smaakvolle oliebollen Rotterdam.

Gebakskraam met oliebollen Rotterdam

In onze gezellige gebakskraam bereiden we de meest verrukkelijke oliebollen, gemaakt met het allerlekkerste beslag en de juiste ingrediënten. Naast de verkoop van deze smaakvolle traktaties, nodigen we u uit om te genieten van onze heerlijke appelflappen, wafels en andere lekkernijen. Al onze producten worden met liefde bereid volgens het tijdloze recept van oma. Ontdek ook onze mini-oliebol, een populaire keuze bij diverse horecaondernemingen, waardoor uw klanten kunnen genieten van een heerlijk klein bolletje naast hun kopje koffie of thee. Zakelijke bestellingen van oliebollen zijn ook mogelijk; onze gebakskraam van Oma Toos levert met plezier grote aantallen. Vraag onze medewerkers naar de passende mogelijkheden en laat uw klanten genieten van de authentieke smaken die onze gebakskraam te bieden heeft.

Oliebollen Rotterdam van Oma Toos

Sinds 2016 introduceren we trots onze gebakkraam op het Radio Hollandplein aan de Westduinweg in Scheveningen. Gedurende de maanden november en december verwennen wij u met onze overheerlijke oer-Hollandse oliebollen, bereid volgens het authentieke recept van Oma Toos. Onze gebakkraam, volledig aangekleed en ingericht in de herkenbare stijl van Oma Toos, staat schuin tegenover de Jumbo, waardoor u gemakkelijk kunt genieten van al het lekkers dat wij te bieden hebben. Of u nu kiest voor een smaakvolle maaltijd in ons restaurant of een feestelijke traktatie vanuit onze gebakkraam, Oma Toos nodigt u uit om de rijke smaken van de oer-Hollandse keuken te ervaren, met een vleugje nostalgie en een prachtig uitzicht op de haven van Scheveningen. In ons gezellige restaurant in Scheveningen blijven we trouw aan de traditie van grootmoeders keuken door de lekkerste oer-Hollandse gerechten te bereiden. Bij Oma Toos kunt u genieten van heerlijke pannenkoeken, smaakvolle poffertjes en authentieke Hollandse gerechten, allemaal bereid volgens grootmoeders beproefde recepten.