fbpx

Oliebollen Rotterdam

Oliebollen Rotterdam nodig?

Op zoek naar oliebollen Rotterdam? Bent u op zoek naar de lekkerste oliebollen in de omgeving van Rotterdam? Voor de lekkerste oliebollen Rotterdam bent u bij de gebakkraam van Oma Toos uit Scheveningen aan het juiste adres! Sinds 2016 staan wij op het Radio Hollandplein onze heerlijke oer-Hollandse lekkernijen te verkopen. Heeft u onze oliebollen, appelflappen of wafels al geproefd? Vanaf november kunt u genieten van onze heerlijke warme lekkernijen. Zoals u van ons gewend bent, maken wij met liefde onze gerechten en kunt u genieten van een heerlijke warme oliebol op een koude winterdag.

Onze oliebollen bij uw bedrijf?

Neem dan contact op

Oliebollen Rotterdam nodig?

Bent u op zoek naar oliebollen Rotterdam? Heeft u zin in een lekkere warme oer-Hollandse oliebol, appelflap of wafel? Bent u op zoek naar een sfeervolle foodtruck die u kunt huren voor oliebollen Rotterdam? U bent van harte welkom bij onze gezellige oliebollenkraam in Scheveningen. Oma Toos maakt al jaren heerlijke lekkernijen voor haar klanten op het Radio Hollandplein aan de Westduinweg in Scheveningen. In de maanden november en december kunt u genieten van een heerlijke warme lekkernij bij onze gezellig foodtruck. Kom langs en proef de oer-Hollandse lekkernijen van Oma Toos. Zoals u van ons gewend bent, maken wij onze gerechten met liefde en dat proeft u!  Kom en geniet van onder andere een heerlijke warme oliebol op een koude winterdag.

Oliebollen Rotterdam bestellen bij Oma Toos

Op zoek naar oliebollen Rotterdam? De gezellige gebakkraam van Oma Toos is geheel aangekleed en ingericht in de stijl van Oma Toos en staat schuin tegenover de Jumbo in Scheveningen. In de loop van de jaren hebben vele klanten de weg naar ons gevonden om te genieten van een heerlijke lekkernij in de koude wintermaanden. Hebben uw collega’s ook zin in een oer-Hollandse lekkernij van Oma Toos? U kunt ook een grote bestelling plaatsen. Onze medewerkers maken graag voor u uw bestelling klaar zodat u ook met uw collega’s of met uw familie kunt genieten van de lekkerste oliebollen van Rotterdam! Al onze lekkernijen zijn met liefde bereid volgens oma’s recept zoals u dat van ons gewend bent. Oma Toos biedt u ook de mogelijkheid aan om onze foodtruck te huren voor feesten en partijen. Tijdens een nieuwjaarsborrel of kerstborrel kunt u uw vrienden, familie en/of collega’s verblijden met een lekkere warme hap van Oma Toos. Geniet van de heerlijke oliebollen Rotterdam!

Lekkere oliebol bij de koffie van Oma Toos

Oma Toos introduceert de heerlijke mini oliebol! Deze heerlijke mini oliebol kunt u ook in grote oplages bij ons bestellen. Wilt u uw collega’s verrassen met een lekker hapje bij de koffie of bent u op zoek naar een klein warm hapje tijdens een borrel? U kunt gemakkelijk uw bestelling voor mini oliebollen plaatsen. Ook voor zakelijke klanten zijn wij bereikbaar. Iedereen kan bij Oma Toos genieten van de lekkerste oer-Hollandse lekkernijen. Wilt u meer weten over de lekkernijen van Oma Toos? Bent u benieuwd wat onze gebakkraam voor uw feest of borrel kan betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of langskomen bij onze gebakkraam in Scheveningen.