fbpx

Oliebollen Scheveningen

Oliebollen Scheveningen nodig?

Bent u op zoek naar oliebollen Scheveningen? Oma Toos staat met haar gebakkraam in Scheveningen op u te wachten! Vanaf november staat de gebakkraam van Oma Toos voor u klaar om de lekkerste oer-Hollandse oliebollen, appelflappen en wafels voor u te maken. Zoals u van ons gewend bent, maken wij heerlijke gerechten op grootmoeders wijze. De lekkernijen van Oma Toos worden met liefde bereid. Zien wij u in november en december bij onze gebakkraam in Scheveningen? De lekkerste oliebollen Scheveningen vindt u bij Oma Toos! 

Onze oliebollen bij uw bedrijf?

Neem dan contact op

Oma Toos, voor de lekkerste oliebollen Scheveningen

Zoals u van ons gewend bent, maken wij de lekkerste oer-Hollandse gerechten op grootmoeders wijze. In ons restaurant in Scheveningen vindt u de lekkerste pannenkoeken, poffertjes en Hollandse gerechten. Oma Toos is een oer-Hollands concept waar u kunt genieten van grootmoeders gerechten. U vindt ons restaurant aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de Jachthaven. Voorzien van een heerlijk zonneterras. Voor de kinderen is er een leuke kinderhoek waar zij zich goed kunnen vermaken. Sinds 2016 introduceren wij onze gebakkraam aan het Radio Hollandplein aan de Westduinweg in Scheveningen. In de maanden november en december kunt u genieten van onze oer-Hollandse oliebollen Scheveningen gemaakt met het recept van Oma Toos. Onze gebakkraam, geheel aangekleed en ingericht in de stijl van Oma Toos, staat schuin tegenover de Jumbo.

De lekkerste oliebollen Scheveningen

In onze sfeervolle gebakkraam worden de lekkerste oliebollen bereid. Wij maken onze oliebollen met het lekkerste beslag en met de juiste ingrediënten. Naast het verkopen van onze oliebollen kunt u ook smullen van onze appelflappen, wafels en andere lekkernijen. Al onze producten worden liefdevol bereid volgens oma’s recept! Naast ons uitgebreide assortiment van lekkernijen hebben wij ook de mini-oliebol geïntroduceerd. Deze mini oliebol wordt veel besteld door verschillende horecaondernemingen. Zo kunnen uw klanten ook genieten van een heerlijke mini oliebol naast een kopje koffie of thee. Wilt u zakelijk uw oliebollen bestellen? Ook dit is geen enkel probleem. De gebakkraam van Oma Toos levert ook grote aantallen oliebollen! Vraagt u onze medewerkers naar de passende mogelijkheden.

Food truck huren?

Lijkt het u een leuk idee om heerlijke oliebollen Scheveningen op locatie in te zetten? Wij zijn het hier helemaal mee eens! Wij verhuren onze oliebollenkraam als foodtruck! Zo kunt u op elke gewenste locatie genieten van onze heerlijke lekkernijen bereid op oma’s wijze. Wij bieden u de lekkerste oliebollen uit de regio aan!