fbpx

Oliebollen Wassenaar

Oliebollen Wassenaar nodig?

Op zoek naar oliebollen Wassenaar? Woont u in de omgeving van Wassenaar en bent u ook een groot fan van oliebollen en appelflappen? Bent u op zoek naar oer-Hollandse oliebollen in de buurt van Wassenaar? Bent u net als wij verzot op heerlijke oliebollen, krentenbollen, wafels en appelflappen? Vanuit onze gebakkraam in Scheveningen maken wij de lekkerste oer-Hollandse winter-lekkernijen! Voor de lekkerste oliebollen Wassenaar nodigen wij u graag uit om een kijkje te komen nemen bij onze gebakkraam, geheel in de stijl van Oma Toos. Zoals u van ons gewend bent, maken wij de lekkerste oer-Hollandse gerechten op oma's wijze. Loopt het water u ook al in de mond?

Onze oliebollen bij uw bedrijf?

Neem dan contact op

Oliebollen Wassenaar van Oma Toos

Voor de lekkerste oliebollen Wassenaar vragen wij u om naar Scheveningen te komen! Sinds 2016 staan wij in de maanden november en december op het Radio Hollandplein aan de Westduinweg. Wij maken vanuit onze gebakkraam de beste lekkernijen voor het hele gezin. Tijdens een koude winterdag kunt u genieten van warme wafels, verse appelflappen en oer-Hollandse oliebollen. Onze gebakkraam is helemaal aangekleed in de stijl van Oma Toos. U kunt ons vinden schuin tegenover de Jumbo. Al onze producten worden liefdevol bereid en gemaakt volgens grootmoeder’s recept. Naast onze oliebollen hebben wij nu de mini-oliebol geïntroduceerd. De mini oliebol is erg populair en wordt door veel horecaondernemingen besteld. Heeft u ook interesse in onze lekker mini oliebol die u kunt serveren bij een kopje koffie? Wij vertellen u graag meer over onze mini oliebollen. U kunt vrijblijvend contact met één van onze medewerkers opnemen. Wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor het bestellen van onze oer-Hollandse mini oliebollen.

Zakelijk oliebollen bestellen?

Op zoek naar oliebollen Wassenaar voor op het werk? Wilt u op uw werk ook genieten van de lekkerste oliebollen uit de regio? Wij bieden u de mogelijkheid aan om grote aantallen oliebollen bij ons te bestellen. U kunt onze oliebollen zakelijk bestellen. Wij leveren onze oliebollen graag in grote hoeveelheden. Zo kunt u op de werkvloer genieten van een heerlijke oer-Hollandse lekkernij samen met uw collega’s en vrienden. Wilt u meer weten over het bestellen van grote aantallen oliebollen? Neemt u dan contact met ons op. Wij vertellen u hier graag meer over. Bent u net als wij verzot op oliebollen en lijkt het u een leuk idee om onze gebakkraam op uw locatie te plaatsen? Wij brengen onze gebakkraam graag naar u toe! De mogelijkheden zijn eindeloos met de gebakkraam van Oma Toos!