fbpx

Pannenkoek Den Haag

Pannenkoek Den Haag eten?

Bent u op zoek naar een overheerlijke pannenkoek Den Haag? Bent u op zoek naar een gezellig restaurant op een mooie locatie waar u kunt genieten van de echte oud-Hollande pot en een pannenkoek Den Haag? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Oma Toos. Oma Toos is voor u dé locatie als u op zoek bent naar pannenkoek Den Haag. Oma Toos maakt de lekkerste gerechten die u zich maar kunt bedenken. Denkt bijvoorbeeld aan garnalen cocktail, carpaccio, pannenkoeken, poffertjes en een heerlijke stukje vlees of vis. Bij Oma Toos heeft u keuze genoeg en u gaat met een goed gevulde maag naar huis. Wij nodigen u graag uit om alvast een kijkje te nemen op deze website. Laat u inspireren en verrassen door onze uitgebreide menukaart en reserveer direct een tafeltje. Komt u met een grote groep? Dat is geen enkel probleem. U kunt uw auto dichtbij ons restaurant parkeren zodat onze locatie voor iedereen onze gemakkelijk te bereiken is. Wij zien uw reservering graag tegemoet.

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]

Pannenkoek Den Haag bij Oma Toos

Op zoek naar pannenkoek Den Haag? Oma Toos is officieel uitgeroepen tot leukste restaurant in gemeente Den Haag. U bent bij ons aan het juiste adres voor een kindvriendelijk en sfeervol restaurant waar u kunt genieten van de lekkerste gerechten. In de zomermaanden kunt u goed vertoeven op ons zonneterras en in de koudere maanden kunt u een gezellig plaatsje vinden in ons restaurant. Oma Toos is gevestigd tegenover de mooie Jachthaven van Scheveningen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van een prachtig uitzicht en een ondergaande zon. Er is voor elk wat wils op onze uitgebreide menukaart. Daarnaast zijn onze gerechten zeer betaalbaar. U bent bij ons welkom voor lunch en diner maar ook voor een kopje koffie kunt u bij ons binnen lopen. Op onze uitgebreide menukaart kunt u uw hart ophalen bij onze pannenkoeken. Bent u een fan van een hartige pannenkoek of kiest u toch voor een zoete variant? Bij Oma Toos – Pannenkoek Den Haag kan het allemaal. Onze koks maken de lekkerste pannenkoeken van heel Scheveningen.

Een lekkere pannenkoek Den Haag proeven?

Bent u benieuwd naar de lekkerste pannenkoeken van Den Haag? Reserveer dan snel uw tafeltje. Wij zorgen ervoor dat u een gezellige plek krijgt toegewezen in ons kindvriendelijke restaurant. Uw kinderen kunnen zich prima vermaken in onze gezellige speelhoek. Terwijl u geniet van uw kopje koffie of thee zullen uw kinderen zich bij Oma Toos niet vervelen.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]