fbpx

Pannenkoek Den Haag

Trek in een heerlijke pannenkoek Den Haag?

Een pannenkoek gaat er altijd in! Voor een heerlijke pannenkoek Den Haag bent u welkom bij Oma Toos Scheveningen. Oma Toos is kindvriendelijk restaurant met een goede Hollandse keuken. Wij serveren oer-Hollandse gerechten volgens de unieke, oude, bekende recepten van onze grootmoeder, Oma Toos. U kunt bij ons terecht voor de lekkerste pannenkoek Den Haag. Onze menukaart is uitgebreid. Naast pannenkoeken en poffertjes kunt u bij ons ook genieten van een heerlijke ouderwetse stamppot, stoofschotel of oma’s verse soep van de dag. U kunt uit meer dan 40 verschillende soorten pannenkoeken kiezen. Vooral kinderen zijn dol op onze zoete pannenkoeken met poedersuiker en boter, rozijnen en nog veel meer. Houdt u meer van hartig? Dan zult u zeker genieten van onze kaas- of spekpannenkoeken. Bij Oma Toos is er voor elke smaak de juiste pannenkoek Den Haag! U kunt rustig met uw gezin bij ons komen eten want alles is zeer betaalbaar. Oma Toos is een echt gezellig oer-Hollands restaurant in Scheveningen. Wij zijn officieel uitgeroepen tot het leukste restaurant in de gemeente Den Haag en daar zijn wij trots op! Komt u binnenkort bij ons langs voor een hapje en een drankje?

Pannenkoek Den Haag met ruime parkeergelegenheid

Terwijl u smult van een heerlijke pannenkoek Den Haag kunt u gelijkertijd genieten van een prachtig uitzicht over de tweede binnenhaven van Scheveningen. Parkeren is bij een bezoek aan Oma Toos geen enkel probleem. Er is voldoende parkeergelegenheid. U kunt goedkoop parkeren voor de deur. Kinderen zullen zich bij ons geen moment vervelen. Wij hebben een mooie kinderhoek waar de kleinsten zich goed kunnen vermaken. Als kinderen gesmuld hebben van een heerlijke pannenkoek of poffertjes willen ze meestal gelijk van tafel. Terwijl uw kinderen zoet spelen in onze speelhoek kunt u zich heerlijk ontspannen.

De lekkerste pannenkoek Den Haag

U bent hartelijk welkom bij Oma Toos voor een heerlijke lunch, diner, een borrel of gewoon een kopje koffie met appelgebak. Heeft u iets te vieren? Ook dan is oma Toos een ideale locatie. Het is mogelijk om een aparte etage inclusief terras af te huren. Ook voor een kinderfeestje kunt u bij ons terecht. Om welke reden u ons ook een bezoek brengt, u kunt altijd rekenen op een gezellige, ontspannen sfeer, een mooie locatie en heerlijke Hollandse gerechten. Wij hebben een passie voor lekker en goed eten en dat merkt u! Als u vragen of speciale wensen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us