fbpx

Pannenkoek Den Haag

Pannenkoek Den Haag eten?

Bent u op zoek naar een restaurant waar u een pannenkoek Den Haag kunt eten? Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie, waar u kunt genieten van de lekkerste gerechten zoals oma ze vroeger maakte? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Oma Toos. Oma Toos staat bekend om haar Oerhollandse pannenkoek Den Haag. Door de jaren heen hebben wij smaakvolle gerechten op onze menukaart kunnen plaatsen waardoor er altijd een gerecht is dat aan uw wensen kan voldoen. U vindt bij ons verschillende pannenkoeken, poffertjes en Oudhollandse gerechten. Oma Toos is onze grootmoeder en een geboren Haagse, bij wie het lekkere Hollandse eten met de paplepel is ingegoten. Het doel is om u kennis te laten maken met deze oude, bekende, unieke recepten zoals oma ze vroeger maakte. Wilt u graag een hapje eten met een groot gezelschap of komt u langs met kinderen? U bent bij ons aan het juiste adres voor een kindvriendelijk en sfeervol restaurant, waar u kunt genieten van de lekkerste gerechten. Kom bij ons langs en laat u verrassen door de smaken die een pannenkoek Den Haag u brengt.

Pannenkoek Den Haag bij Oma Toos

Oma Toos is officieel uitgeroepen tot leukste restaurant in gemeente Den Haag. Dit merkt u dan ook direct als u bij ons binnenstapt. U komt binnen in een sfeervol en warm restaurant, waar u gastvrij wordt ontvangen. Nadat u een tafeltje heeft gevonden, brengen wij u snel iets te drinken. Voor de kinderen is er een prachtige kinderhoek ingericht, waardoor zij zich prima kunnen vermaken terwijl ze wachten op bijvoorbeeld een pannenkoek Den Haag of poffertjes. Uiteraard zijn er voor de kleinere maagjes ook genoeg andere smaakvolle gerechten te bestellen. U zult direct onze gastvrijheid ervaren, waardoor u ontspannen kunt genieten van een hapje en een drankje. Komt u met een grotere groep? Dan kunnen wij voor u de bovenetage afhuren. Daarnaast is deze etage ook af te huren voor feesten en partijen en kunnen er kinderfeestjes bij ons worden gehouden. Oma Toos beschikt over voldoende parkeergelegenheid, waardoor u vrijwel om de hoek bij ons uw auto voor een betaalbare prijs neer kunt zetten.

Tafel reserveren voor een pannenkoek Den Haag?

Wilt u verzekerd zijn van een tafel? Dan kunt u het beste direct online uw reservering in orde maken. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor het inplannen van een tafel en voor het beantwoorden van al uw vragen.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]