fbpx

Pannenkoek Den Haag

Trek in een heerlijke pannenkoek Den Haag?

Wilt u een lekkere pannenkoek in Den Haag eten? Bent u een dagje uit geweest in de hofstad? Wilt u dit dagje afsluiten met een lekkere pannenkoek in Den Haag? U bent van harte welkom bij Oma Toos! Oma Toos vindt u in Scheveningen, op ruim 10 minuten autorijden van Den Haag. Wij zijn prachtig gelegen tegenover de mooie haven van Scheveningen. Oma Toos is een echt gezellig oer-Hollands restaurant. Bij een Hollandse keuken horen natuurlijk ook pannenkoeken en poffertjes! U heeft de keuze uit tientallen verschillende soorten pannenkoeken. Denk hierbij aan appel-, spek- en hartige pannenkoeken. Vooral kinderen zijn dol op onze zoete pannenkoeken. Zijn uw kinderen gek op pannenkoeken maar u wat minder? Ook u vindt bij ons beslist een gerecht waar u van zult smullen. Wij bieden een uitgebreide menukaart aan met uiteenlopende gerechten. Onze gerechten zijn gebaseerd op de unieke recepten van onze grootmoeder Oma Toos. Kom eens kennismaken met de authentieke recepten van Oma Toos. U zult gegarandeerd genieten van onze heerlijke stamppot met een gehaktbal of speklap. Of kiest u liever voor het visserspannetje? Bekijk onze gevarieerde menukaart via deze website.

Kindvriendelijk restaurant voor pannenkoek Den Haag

Oma Toos is een restaurant voor het hele gezin. Wij hebben een leuke speelhoek voor de kinderen waar ze zich uitstekend kunnen vermaken. Hebben uw kinderen genoten van hun pannenkoek Den Haag? Ze hoeven niet geforceerd aan tafel te blijven zitten. Er is volop speelplezier in onze kinderhoek. U kunt ontspannen verder eten terwijl uw kinderen spelen. Bij Oma Toos hoeft u niet te schrikken als de rekening gepresenteerd wordt. Wij hanteren zeer betaalbare prijzen. In ons knusse restaurant is de sfeer ongedwongen. Enkele jaren geleden zijn wij officieel uitgeroepen tot leukste restaurant in de gemeente Den Haag. Ervaar het zelf en kom binnenkort eens langs voor een lekker pannenkoek Den Haag!

Parkeren pannenkoek Den Haag

U kunt bij ons voor de deur parkeren. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid. Tot 18.00 uur kunt u gratis parkeren. Oma Toos is ook de ideale locatie om een feest te vieren. Een kinderfeestje slaagt altijd als kinderen kunnen genieten van pannenkoeken en poffertjes. Maar ook als u zelf iets te vieren heeft kunt u bij ons terecht. U kunt een aparte etage inclusief terras afhuren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer en denken met u mee. Ons vriendelijk personeel staat klaar om van uw feest een succes te maken.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us