Pannenkoek Den Haag

Pannenkoek Den Haag eten?

Bent u op zoek naar een oer-Hollandse pannenkoek Den Haag? Dan bent u bij Oma Toos aan het goede adres. Wij hebben de lekkerste oer-Hpollandse gerechten, en zo ook pannenkoeken! Oma Toos is bekend door haar oer-Hollandse recepten waardoor u optimaal kunt genieten van haar originele gerechten. Kom genieten bij pannenkoek Den Haag! Wij verzekeren u dat u hier aan niets zult ontbreken. Oma Toos heeft voor ieder wat wils. Denkt u aan pannenkoeken, poffertjes en Oud Hollandse gerechten. Wij heten u van harte welkom in Den Haag.

Locatie pannenkoek Den Haag

Naast deze heerlijke plek om een hapje te eten of te borrelen beschikt ons restaurant ook over een apart af te huren etage. Bij deze etage zit een terras voor uw (kinder)feesten en partijen. Daarnaast hebben wij een uitgebreide menukaart. Bij pannenkoek Den Haag zit er voor iedereen wel iets lekkers! Bij Oma Toos zijn alle gerechten heerlijk en zeer betaalbaar. Zo hebben wij ook een lunch en diner kaart met heerlijke en betaalbare gerechten. Ook aan de kinderen is er gedacht, zo hebben wij een heuse kinderhoek! Wij zijn een zeer kindvriendelijk restaurant.

We zijn gevestigd tegenover de mooie haven van Scheveningen. U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur! Na een gezellig avondje bij Oma Toos, nadat u heeft genoten van een oer-Hollandse pot kunt u zo in uw auto stappen. Wij zijn een echt gezellig Oer-Hollands restaurant!

FEESTEN & PARTIJEN pannenkoek Den Haag

Voor feesten en partijen kunt u ook bij pannenkoek Den Haag terecht! Ons restaurant beschikt over een apart af te huren ruimte voor (kinder)feesten en partijen. Deze ruimte bevindt zich op de eerste etage van ons pand. Hier hebben wij een  geweldig uitzicht over de haven, dit is uniek bij Pannenkoek Den Haag. De raampartijen van de eerste etage kunnen geheel open zodat u ook heerlijk van het zonnetje kunt genieten en er is een apart terras aanwezig. Oma Toos kan het feest geheel naar uw wensen aanpassen.

Pannenkoek Den Haag eten voor jong en oud!

Bij Oma Toos is iedereen welkom, jong en oud! Voor kinderen hebben wij veel keuze op de kaart staan. Daarnaast hebben we een leuke kinderhoek, waar kinderen zich kunnen vermaken. Zo kunt u op een ontspannen manier gezellig met vrienden, familie of uw gezin wat eten bij pannenkoek Den Haag ! Omdat wij een uitgebreide menukaart hebben is er voor iedereen wel iets lekkers te vinden. Onze gerechten zijn zeer betaalbaar.

Wilt u weten wat er op dit gebied mogelijk is? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer! We hopen u binnenkort te mogen ontmoeten bij Oma Toos. Iedereen is welkom!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Telefoonnummer

    070 – 444 94 28

  • Adres

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Maak uw reservering

bij Oma Toos

reserveren