fbpx

Pannenkoeken Delft

Pannenkoeken Delft nodig?

Bent u op zoek naar pannenkoeken Delft? Zoekt u dan niet verder! Bij Oma Toos bent u op het juiste adres voor overheerlijke pannenkoeken en unieke lunch en diner gerechten. Oma Toos bevindt zich op een prachtige locatie tegenover de Scheveningse haven. Voor heerlijke pannenkoeken Delft bent u bij Oma Toos op het juiste adres met een prachtig uitzicht. Oma Toos is een kindvriendelijk restaurant vlakbij het stadje Delft. Wij bieden u een uitgebreide menukaart met overheerlijke pannenkoeken en poffertjes. Naast onze aangeboden pannenkoeken en poffertjes kunt u bij Oma Toos ook oer-Hollandse kost eten.

Uitgebreide menukaart pannenkoeken Delft

Lekker pannenkoeken Delft eten? Bij Oma Toos kunt u terecht voor een oer-Hollandse pot. Naast onze pannenkoeken en poffertjes kunt u ook genieten van heerlijke lunch- en diner gerechten. Bij Oma Toos bent u op het juiste adres voor heerlijke gerechten voor jong en oud. Zijn uw kinderen verzot op pannenkoeken Delft en poffertjes, maar kiest u zelf liever voor een goed stuk vlees? Dit is allemaal mogelijk bij Oma Toos. Wij zorgen ervoor dat u met gevulde buiken de deur uitgaat. Naast onze heerlijke lunch en diner gerechten beschikken wij over een speelhoek voor de kinderen. Uw kinderen vervelen zich geen moment in ons restaurant! Zo kunt u genieten van ons mooie uitzicht met een verkoelend drankje en een heerlijk hapje op uw tafel.

Zaalverhuur bij Oma Toos

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een prachtig feest? Bij Oma Toos zorgen wij ervoor dat u een onvergetelijke avond beleeft! Wij staan bekend om onze gastvrijheid en flexibiliteit. Wij bespreken graag met u uw wensen. Naast onze zaalverhuur kunnen wij u indien gewenst ook helpen met de organisatie. Wij helpen u namelijk ook graag met de aankleding van uw feestzaal. Daarnaast beschikken wij over verschillende contacten met een DJ en/of een zanger. Bent u verliefd op onze prachtige locatie en wilt u bij ons uw ja-woord geven? Oma Toos is een erkende trouwlocatie. U kunt bij ons officieel in het huwelijksbootje treden. Wilt u naast uw feest ook een hapje eten? Wij regelen graag uw diner. Vraagt u onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Unieke locatie!

Wij bieden u een zeer unieke locatie aan met een prachtig uitzicht op de mooie haven van Scheveningen. Oma Toos zit gevestigd tegenover de haven van Scheveningen. Wij bieden u gratis parkeergelegenheid aan bij ons restaurant. Oma Toos biedt u heerlijke gerechten aan voor een betaalbare prijs. Zo kunt u altijd bij ons genieten van een echt gezellig Oer-Hollands restaurant!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]