fbpx

Pannenkoeken Den Haag

Pannenkoeken Den Haag nodig?

Pannenkoeken Den Haag, wij zijn te vinden bij Oma Toos. Wij kunnen u met trots vertellen dat wij de lekkerste oer-hollandse gerechten hebben. U bent bij pannenkoeken Den Haag, Oma Toos aan het goede adres! Onze Oma Toos is bekend door haar oer-Hollandse recepten. U kunt bij ons optimaal genieten van onze orginele gerechten. Wij verzekeren u dat u hier aan niets zult ontbreken .Wij heten u van harte welkom bij onze Oma Toos, pannenkoeken Den Haag.

Lokatie pannenkoeken Den Haag

U kunt bij ons een hapje eten maar ook een borreltje drinken. Naast deze fijne plek om elkaar te ontmoeten hebben wij ook een apart af te huren etage. Hier kunt u kinderfeesjes, feesten en partijen kunt geven. Bij deze etage heeft u een terras voor uw (kinder)feesten en partijen.  Wij hebben bij Oma Toos een uitgebreide menukaart. Bij pannenkoeken Den Haag zit er voor iedereen wel iets lekkers tussen! Bij Oma Toos zijn alle gerechten zeer betaalbaar. Zo hebben wij ook een lunch en dinerkaart met voortreffelijke gerechten. Ook aan de kinderen is er uiteraard gedacht, zo hebben wij een prachtige kinderhoek! Wij staan bekend als een zeer kindvriendelijk restaurant. Wij zijn gevestigd tegenover de mooie haven van Scheveningen. U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur!

FEESTEN & PARTIJEN pannenkoeken Den Haag

Voor feesten en partijen kunt u ook bij pannenkoekenhuis Den Haag terecht! Ons restaurant beschikt over een apart af te huren ruimte voor feesten en partijen. Deze ruimte bevindt zich op de eerste etage van ons pand. Hier hebben wij een  geweldig uitzicht over de haven, dit is uniek bij Pannenkoeken Den Haag.  Oma Toos kan het feest geheel naar uw wensen aanpassen, wat een service!

Pannenkoeken Den Haag voor jong en oud!

Iedereen is bij Oma Toos welkom! Jong en oud zijn van harte welkom! Wij hebben onze menukaart voor de aller kleinste aangepast. Uw kinderen hebben een ruime keuze uit vele verschillende gerechten. Daarnaast hebben wij een leuke kinderhoek waar uw kinderen zich goed kunnen vermaken. Hierdoor kunt u op een ontspannen manier gezellig met uw gezin, familie of vrienden wat eten bij Oma Toos! Omdat wij een uitgebreide menukaart hebben is er voor iedereen wel iets lekkers te vinden. Onze gerechten zijn voor iedereen betaalbaar.

Wilt u weten wat er op het gebied van een feest mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer! Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten bij Oma Toos. Iedereen is welkom!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

Loading...