fbpx

Pannenkoeken Den Haag

Pannenkoeken Den Haag nodig?

Bent u op zoek naar smaakvolle pannenkoeken Den Haag? Bent u op zoek naar een gezellig restaurant waar u kunt genieten van oer-Hollandse gerechten? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Scheveningen bij Oma Toos. Oma Toos is onze grootmoeder en een geboren Haagse, bij wie het lekkere Hollandse eten met de paplepel is ingegoten. Het doel is om u kennis te laten maken met deze oude, bekende, unieke recepten van Oma Toos. Wij beschikken over een uitgebreide menukaart voor lunch, diner of borrel. Zo is bijvoorbeeld het aanbod pannenkoeken heel gevarieerd: een ruime keuze zoete pannenkoeken, hartige spek- of kaaspannenkoeken en appelpannenkoeken en vergeet onze heerlijke poffertjes niet. Ons restaurant is rolstoelvriendelijk en is ook geschikt voor grote en kleine, intieme feesten. Als u op zoek bent naar een gezellig en smaakvol pannenkoeken Den Haag restaurant bent u bij Oma Toos aan het juiste adres.

De lekkerste pannenkoeken Den Haag bij Oma Toos

Oma Toos is gevestigd op een prachtige locatie waar u kunt genieten van de laatste zonnestralen van de dag. Wij zijn gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de Jachthaven. Er is een heerlijk zonneterras waar u kunt genieten van een hapje en een drankje met fijn gezelschap. Het is mogelijk om een aparte etage inclusief terras te huren voor kinderfeesten, verjaardagen, bruiloften en voor zakelijke bijeenkomsten zodat u een fijne dag met uw gasten kunt beleven in Scheveningen. Na een dagje strand kunt u neerstrijken op ons terras en met een groot gezelschap genieten van onze smaakvolle gerechten. Wij staan bekend om onze gastvrijheid en flexibiliteit en wij organiseren alles naar uw wensen. Wij bieden u een prachtig uitzicht over de haven van Scheveningen waar u met vrienden en familie heerlijk kunt genieten.

Pannenkoeken Den Haag voor jong en oud

Bij Oma Toos worden Hollandse klassieke gerechten geserveerd zoals pannenkoeken Den Haag, poffertjes, stamppot en een goed stuk vlees. Ook aan de allerkleinsten hebben wij gedacht. Uw kinderen hebben een ruime keuze uit vele verschillende gerechten zoals pannenkoeken en poffertjes. Daarnaast hebben wij een leuke kinderhoek waar uw kinderen zich goed kunnen vermaken terwijl u geniet van een kop koffie of een verfrissend drankje. Natuurlijk kunt u ook bij ons neerstrijken voor een heerlijke koffie met huisgemaakt appelgebak. Of geniet van een heerlijk pilsje van de tap of een gezonde smoothie. Bij Oma Toos bent u aan het juiste adres voor heerlijke pannenkoeken Den Haag en meer!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us