fbpx

Pannenkoeken eten Den Haag

Pannenkoeken eten Den Haag

Zoekt u een restaurant in Den Haag waar kinderen welkom zijn? Oma Toos is een kindvriendelijk restaurant met een warme sfeer. Op onze menukaart staan onder andere heerlijke pannenkoeken en welk kind is daar niet dol op?! Kom dus pannenkoeken eten Den Haag bij Oma Toos! Wij zijn een oer-Hollands restaurant waar grootmoeders gerechten op het menu staan. De Hollandse knusheid met oud-Hollandse gerechten maken van ons restaurant iets bijzonders. Ons restaurant hebben wij genoemd naar onze grootmoeder oma Toos. Zij kookte de aloude Hollandse pot waar iedereen nog steeds van smult. Wij willen de unieke recepten van oma Toos niet verloren laten gaan. In ons restaurant kunt u kennismaken met de overheerlijke gerechten uit de Hollandse keuken. Naast de pannenkoeken en poffertjes staat er bijvoorbeeld ook stamppot en een stoofschotel op het menu. Op deze website vindt u onze uitgebreide menukaart. U zult verrast zijn door de variatie. Uw kinderen kunnen kiezen uit wel 40 verschillende pannenkoeken. Wij kunnen alle pannenkoeken veganistisch of gluten- en lactosevrij bereiden. Iedereen kan genieten van onze heerlijke pannenkoeken! Terwijl uw kinderen hun pannenkoek eten kunt u genieten van een uitgebreid diner of lunch!

Pannenkoeken eten Den Haag met speelhoek

Waarschijnlijk zijn uw kinderen eerder klaar met eten dan u. Dat is bij Oma Toos geen probleem. Er is een leuke speelhoek voor de kinderen waar ze wel een poosje zoet zijn. Terwijl uw kinderen zich uitstekend vermaken kunt u zich heerlijk ontspannen. Het restaurant biedt een mooi uitzicht over de haven van Scheveningen. Onze zeer betaalbare prijzen zijn vooral aantrekkelijk voor gezinnen. Er is dichtbij voldoende parkeergelegenheid waar u goedkoop kunt parkeren. Als u met kinderen een keer buiten de deur wilt eten is Oma Toos een goede keuze! Gastvrij, gezellig, kindvriendelijk, betaalbaar én heerlijke oer-Hollandse gerechten!

Feestje vieren? Ook dat kan bij Oma Toos!

Pannenkoeken eten Den Haag doet u bij Oma Toos! Wist u dat wij officieel zijn uitgeroepen tot het leukste restaurant in de gemeente Den Haag?! Wilt u een kinderfeestje vieren? Neem contact met ons op. Oma Toos is de ideale locatie voor een geslaagd kinderfeestje. Ook als u zelf iets te vieren hebt kunt u bij ons terecht. U kunt een aparte etage inclusief terras afhuren. Wij beschikken over een heerlijk zonneterras waar het zomers goed toeven is. Wees welkom voor een uitgebreid diner, een heerlijke lunch of gewoon een kopje koffie of drankje met een hapje.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us