fbpx

Pannenkoeken eten Den Haag

Pannenkoeken eten Den Haag

Lekker pannenkoeken eten Den Haag? Wilt u lekkere pannenkoeken eten op een top locatie? Bent u op zoek naar een sfeervol en kindvriendelijk restaurant waar u een ruime keuze heeft uit diverse pannenkoeken en oer-Hollandse gerechten? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Oma Toos. U kunt bij Oma Toos pannenkoeken eten Den Haag voor een zeer betaalbare prijs. U vindt ons bij de mooie Jachthaven van Scheveningen. Op een top locatie met een prachtig uitzicht kunt u genieten van een hapje en een drankje. Oma Toos staat bekend om haar oer-Hollandse en oud-Hollandse gerechten. De gerechten zijn ons met de paplepel ingegoten. Wij willen u in aanraking brengen met de lekkernijen zoals oma ze maakte. Bij Oma Toos kunt genieten van grootmoeders gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en oud-Hollandse gerechten. Kom langs en laat u verrassen door onze uitgebreide menukaart en heerlijke gerechten. Pannenkoeken eten Den Haag doet u op een top locatie bij Oma Toos!

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]

Goede Hollandse keuken. Lekker pannenkoeken eten Den Haag!

Op zoek naar pannenkoeken eten Den Haag? Oma Toos is een begrip in de omgeving van Den Haag en ver daarbuiten voor het lekker pannenkoeken eten Den Haag. Vele gasten hebben de weg naar ons weten te vinden en zij genoten van een heerlijk oer-Hollandse stamppot, pannenkoeken of poffertjes. In de loop van de jaren hebben wij onze menukaart steeds verder uit kunnen breiden en daarom heeft u tegenwoordig een ruime keuze uit heerlijke gerechten. Oma Toos is officieel uitgeroepen tot het leukste restaurant in gemeente Den Haag. Wij beschikken over een top locatie met een kindvriendelijke sfeer. Wij zijn gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de Jachthaven. Ons restaurant is voorzien van een heerlijk zonneterras waar u fijn kunt vertoeven in de zomermaanden. Onze gasten kunnen genieten van een hapje en een drankje terwijl uw kinderen zich prima vermaken in de speelhoek. U kunt bij ons terecht voor zowel lunch als diner.

Pannenkoeken eten Den Haag bij Oma Toos

Voor overheerlijke pannenkoeken, een sfeervol restaurant en een goede bediening bent u bij Oma Toos aan het juiste adres. U bent bij ons van harte welkom voor een hapje en een drankje. Onze gerechten zijn zeer betaalbaar en smaakvol. U kunt bij ons terecht voor zowel lunch en diner als voor een heerlijke drankje. Oma Toos is een echt gezellig oer-Hollands restaurant waar u kunt genieten van oer-Hollandse gerechten in een sfeervolle omgeving. Oma Toos is onze grootmoeder en een geboren Haagse bij wie het lekkere Hollandse eten met de paplepel is ingegoten.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]