fbpx

Pannenkoeken eten Scheveningen

Pannenkoeken eten Scheveningen bij Oma Toos!

Wilt u pannenkoeken eten Scheveningen? Bent u op zoek naar een pannenkoekenrestaurant waar u de lekkerste pannenkoeken en poffertjes kunt eten? Bent u op zoek naar een kindvriendelijk restaurant waar u kunt genieten van oer-Hollandse gerechten? Zoekt u dan niet verder! Wij heten u van harte welkom bij Oma Toos. In de loop van de jaren hebben wij onze menukaart steeds verder uit kunnen breiden en daarom kunt u tegenwoordig genieten van de oer-Hollandse gerechten van onze Oma Toos. Oma Toos is een oer-Hollands concept waar grootmoeders gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en Oud Hollandse gerechten te krijgen zijn. Oma Toos is een geboren Haagse bij wie de lekkere en unieke Hollandse gerechten met de paplepel zijn ingegoten. Het is ons doel om u kennis te laten maken met deze oude, bekende en unieke recepten van Oma Toos. U vindt ons aan de tweede binnenhaven van Scheveningen. In de zomer kunt u ook gebruik maken van ons heerlijke terras met uitzicht op de Jachthaven. Bij ons kunt u pannenkoeken eten Scheveningen tegen een zeer betaalbare prijs.

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]

Lekker pannenkoeken eten Scheveningen

Het kan gebeuren dat u opeens enorme trek krijgt in een heerlijke pannenkoek en dat u op zoek gaat naar een pannenkoekenrestaurant. Of wilt u misschien de kinderen trakteren op lekkere pannenkoeken? Kom dan pannenkoeken eten in Scheveningen bij Oma Toos! Oma Toos is een oer-Hollands restaurant in Scheveningen. Hier worden authentieke Hollandse gerechten geserveerd volgens de oude, unieke recepten van onze Oma Toos. Van jongs af aan hebben wij genoten van deze heerlijke recepten en het is ons doel om ook u kennis te laten maken met deze bijna vergeten heerlijkheden. Bij ons staan ouderwetse Hollandse gerechten op de menukaart die u laten watertanden. Geniet van onze bijzonder pannenkoeken, poffertjes, stamppotten etc. die bereid zijn volgens het recept van onze Oma Toos. Wij bieden een ruime keuze pannenkoeken aan zodat er voor iedereen wel een favoriete smaak bij zit. Houdt u van zoet of juist van hartig? Kies je voor een heerlijke zoete pannenkoek met rozijnen of wordt het toch de spekpannenkoek met ui? Ook onze appelpannenkoek met kaneelsuiker is niet te versmaden. Heerlijke pannenkoeken eten Scheveningen doet u bij Oma Toos!

Pannenkoeken eten Scheveningen tegen betaalbare prijzen

Komt u met meerdere mensen eten bij Oma Toos. Dat voel je al snel in de portemonnee, maar onze gerechten zijn zeer betaalbaar zodat het leuk blijft om uit eten te gaan. Als de kinderen klaar zijn met smullen dan hebben wij een mooie kinderhoek waar ze zich goed zullen vermaken. U kunt gezellig natafelen en uitkijken over de mooie tweede binnenhaven van Scheveningen. U kunt gratis voor de deur parkeren zodat u op uw gemak kunt zitten zonder dat de teller doorloopt. Wij zijn een echt gezellig oer-Hollands restaurant dat kindvriendelijk en rolstoelvriendelijk is.

Van het gezelligste pannenkoekenrestaurant tot ultieme feestlocatie

Heeft u iets te vieren dan bent u bij Oma Toos ook aan het juiste adres. Het maakt niet uit of het nu gaat om een kinderfeestje, verjaardag, bruiloft, een bedrijfsuitje, congres of vergadering, wij verzorgen alles tot in de puntjes. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt. Oma Toos is officieel uitgeroepen tot het leukste restaurant in de gemeente Den Haag en daar zijn wij natuurlijk best trots op. Wij hebben een uitgebreide menukaart. U bent welkom voor een lunch, diner of borrel, maar natuurlijk kunt u ook even neerstrijken voor een heerlijke koffie met huisgemaakt gebak, een pilsje of een gezonde smoothie. Mogen wij u binnenkort verwelkomen bij Oma Toos?

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]