fbpx

Pannenkoeken eten Scheveningen

Pannenkoeken eten Scheveningen bij Oma Toos!

Wilt u pannenkoeken eten Scheveningen? Bent u op zoek naar een pannenkoekenrestaurant waar u de lekkerste pannenkoeken en poffertjes kunt eten? Bent u op zoek naar een kindvriendelijk restaurant waar u kunt genieten van oer-Hollandse gerechten? Zoekt u dan niet verder! Wij heten u van harte welkom bij Oma Toos. In de loop van de jaren hebben wij onze menukaart steeds verder uit kunnen breiden en daarom kunt u tegenwoordig genieten van de oer-Hollandse gerechten van onze Oma Toos. Oma Toos is een oer-Hollands concept waar grootmoeders gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en Oud Hollandse gerechten te krijgen zijn. Oma Toos is een geboren Haagse bij wie de lekkere en unieke Hollandse gerechten met de paplepel zijn ingegoten. Het is ons doel om u kennis te laten maken met deze oude, bekende en unieke recepten van Oma Toos. U vindt ons aan de tweede binnenhaven van Scheveningen. In de zomer kunt u ook gebruik maken van ons heerlijke terras met uitzicht op de Jachthaven. Bij ons kunt u pannenkoeken eten Scheveningen tegen een zeer betaalbare prijs.

Direct reserveren?

Loading...

Uitgebreide menukaart voor het pannenkoeken eten Scheveningen bij Oma Toos

Wilt u lekker pannenkoeken eten Scheveningen? Pannenkoeken eten Scheveningen doet u bij het sfeervolle en kindvriendelijke restaurant van Oma Toos. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Op onze uitgebreide menukaart is er voor elk wat wils en u kunt kiezen uit diverse lunch- en diner gerechten. Door de jaren heen hebben wij de lekkerste oer-Hollandse gerechten van Oma Toos toegevoegd aan onze keuken. Oma Toos staat bekend om haar goede Hollandse keuken waar u heerlijk kunt genieten van de smaken van vroeger. Op deze website kunt u alvast onze uitgebreide menukaart inkijken. Daarnaast kunt u online een tafel reserveren. Oma Toos is een kindvriendelijk restaurant dat beschikt over een gezellige speelhoek voor uw kinderen. Als u nog even wilt genieten van een drankje na uw lunch of diner hoeven uw kinderen zich niet te vervelen. Komt u met een groot gezelschap? Dat is geen enkel probleem. Wij hebben een ruim restaurant met gratis parkeerplaatsen voor al onze klanten. Oma Toos is officieel uitgeroepen tot leukste restaurant in gemeente Den Haag. Komt u binnenkort bij ons een hapje eten?

Meer weten over pannenkoeken eten Scheveningen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Oma Toos. Wilt u een hapje eten of bent u op zoek naar een locatie waar u een vergadering, familiedag of evenement kunt organiseren? Wij plannen graag met u een afspraak in. Onze medewerkers bespreken graag met u uw wensen. Oma Toos is een echt gezellig oer-Hollands restaurant dat gevestigd is tegenover de mooie haven van Scheveningen.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

Loading...