fbpx

Pannenkoeken eten Scheveningen

Pannenkoeken eten Scheveningen bij Oma Toos!

Wilt u heerlijke pannenkoeken eten in Scheveningen? Bij Oma Toos kunt u naar hartenlust pannenkoeken eten. Oma Toos is een echt gezellig oer-Hollands restaurant waar u kunt genieten van bekende gerechten uit de Hollandse keuken. Wij hebben een uitgebreide menukaart. Naast pannenkoeken, poffertjes en wafels serveren wij ook oud-Hollandse gerechten als een stamppot, een stoofschotel, een gehaktbal met jus en oma’s soep. Oma Toos is onze grootmoeder, een geboren Haagse die opgroeide met het lekkere Hollandse eten. Wij willen u graag kennis laten maken met haar unieke, authentieke Hollandse recepten. Als u van een hartige pannenkoek houdt dan heeft u de keuze uit diverse kaas- en spekpannenkoeken. Probeert u ook eens onze speciale hartige pannenkoeken zoals de Spicy pannenkoek met spek, kaas, sriracha en gemengde sla. Bent u een echte zoetekauw? Dan zal onze stroopwafel pannenkoek zeker in de smaak vallen. Omdat vooral kinderen dol zijn op pannenkoeken eten Scheveningen is ons restaurant kindvriendelijk. Als uw kinderen gesmuld hebben van een heerlijke pannenkoek kunnen ze zich uitstekend vermaken in onze kinderhoek. U kunt op uw gemak genieten van uw maaltijd terwijl uw kinderen lekker spelen. Dat is pas echt ontspanning.

Pannenkoeken eten in Scheveningen op mooie locatie

Oma Toos is een heerlijke plek om te genieten van een lunch, diner, borrel of gewoon een kop koffie met appelgebak. U vindt ons aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de jachthaven. Wij zijn officieel uitgeroepen tot leukste restaurant in de gemeente Den Haag. Er is voldoende parkeergelegenheid zodat u niet naar een parkeerplek hoeft te zoeken. U kunt goedkoop parkeren voor de deur. Alle reden dus om een bezoek te brengen aan Oma Toos. Wij bieden zeer betaalbare gerechten zodat u met het hele gezin kunt komen genieten van de heerlijke gerechten van Oma Toos.

Ook voor feesten en partijen

Onze mooie locatie is ook zeer geschikt om een feest te geven. Heeft u iets te vieren? Het is mogelijk om een aparte etage inclusief terras te huren. Ook voor een kinderfeestje is Oma Toos het juiste adres. Als u speciale wensen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij organiseren graag een feest dat geheel naar uw zin is. Mogen wij u binnenkort verwelkomen in ons sfeervolle restaurant? Kom proeven van al het lekkers dat de Hollandse keuken te bieden heeft. Ons restaurant is rolstoelvriendelijk en is geschikt voor zowel grote als kleine feesten.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us