fbpx

Pannenkoeken Kijkduin

Pannenkoeken Kijkduin nodig?

Wilt u lekker pannenkoeken Kijkduin eten in een ontspannen sfeer? Kom dan langs bij Oma Toos! Bij Oma Toos vindt u de lekkerste pannenkoeken Kijkduin. Naast pannenkoeken staat er natuurlijk nog veel meer lekkers op de kaart. Zo kunt u naast pannenkoeken en poffertjes ook proeven van de lekkerste gerechten uit de authentieke Hollandse keuken van Oma Toos!

Pannenkoeken Kijkduin eten bij Oma Toos

Bij Oma Toos kunt u genieten van authentieke, heerlijke Hollandse gerechten. Iedereen is bij Oma Toos welkom om aan te schuiven. Kom gezellig met uw kinderen pannenkoeken eten, of geniet van heerlijke Hollandse gerechten met vrienden. Jong en oud kunnen bij Oma Toos heerlijk eten en drinken. Voor de kinderen hebben we niet alleen speciale gerechten op de kaart staan, er is ook een leuke kinderhoek. Zo kunnen de kinderen zich uitleven in de speelhoek terwijl u nog even lekker kunt blijven zitten. Als het goed weer is kunt u ook op het zonneterras zitten. Vanaf het restaurant heeft u prachtig uitzicht over de haven van Scheveningen. Oma Toos is zo dé plek om te genieten!

Oma Toos is onze grootmoeder. Zij is opgegroeid met al het lekkere eten uit de authentieke Hollandse keuken. Dankzij haar recepten kunnen wij u ook van dit lekkere Hollandse eten laten genieten! Kom langs bij Oma Toos en laat u verrassen door al het lekkers dat op de kaart staat!

Pannenkoeken Kijkduin voor groepen

Ook als u iets te vieren heeft en met een groter gezelschap langs wilt komen dan bent u bij Oma Toos van harte welkom. Wilt u graag een feest geven? Bij Oma Toos kunt u een etage van ons restaurant afhuren. Zo kunt u met al uw gasten heerlijk eten en drinken en genieten van de Hollandse keuken van Oma Toos. Oma Toos is niet alleen een sfeervolle locatie waar u goed kunt eten. U kunt ook voor de deur parkeren, wat Oma Toos tot een ideale locatie maakt voor een feest. Wilt u meer weten over de mogelijkheid om een etage van het restaurant af te huren? Neem dan contact met ons op. We geven u graag meer informatie!

Bij Oma Toos kunt u op een betaalbare manier heerlijk eten en drinken. U heeft dankzij de uitgebreide kaart altijd een ruime keuze. Oma Toos is een gezellig, oer-Hollands restaurant waar u kunt lunchen, dineren of gewoon iets kunt komen drinken. Kom gezellig langs bij Oma Toos! We hopen u binnenkort welkom te mogen heten!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]