fbpx

Pannenkoeken ‘s-Gravenzande

Pannenkoeken ‘s-Gravenzande nodig?

Bent u op zoek naar oer-Hollandse gerechten waar u heerlijk van kunt genieten? Bent u op zoek naar pannenkoeken ‘s-Gravenzande? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Oma Toos. Oma Toos is gevestigd in Scheveningen en biedt u een uitgebreid oud-Hollandse menukaart aan waar u uw vingers bij af zult likken. Oma Toos is een oer-Hollands concept waar u kunt genieten van grootmoeders gerechten zoals pannenkoeken ‘s-Gravenzande, poffertjes en oud-Hollandse gerechten. Wij bieden u een ruime keuze aan uit hartige pannenkoeken, zoete pannenkoeken en kinderpannenkoeken. Daarnaast is er ook een ruime keuze uit poffertjes en wafels. Bent u meer fan van een goede biefstuk of een lekkere uitsmijter met kaas? Ook dit is mogelijk bij Oma Toos. Overal staan we bekend om onze pannenkoeken ‘s-Gravenzande maar ook voor een kop koffie bent u bij ons van harte welkom. Wij verwelkomen u graag in onze sfeervolle en kindvriendelijke restaurant in Scheveningen.

Oma Toos, uw pannenkoeken ‘s-Gravenzande

Oma Toos is onze grootmoeder en een geboren Haagse, bij wie het lekkere Hollandse eten met de paplepel is ingegoten. Het doel is om u kennis te laten maken met deze oude, bekende, unieke recepten van Oma Toos. Al onze pannenkoeken worden gemaakt volgens het oud- Hollandse recept van Oma Toos. Uiteraard heeft u bij ons de keuze uit verschillende toppings maar de authentieke smaak van Oma Toos blijft u proeven in onze heerlijke gerechten. Onze pannenkoeken ‘s-Gravenzande restaurant is uitermate geschikt voor kinderen. Wij zijn een kindvriendelijk pannenkoeken restaurant waar ook de kleine kinderen zich prima vermaken nadat ze klaar zijn met eten. Wij hebben een mooie kinderhoek waar kinderen heerlijk kunnen spelen terwijl u nog kunt genieten van een kop koffie. Oma Toos is officieel uitgeroepen tot leukste restaurant in gemeente Den Haag. U kunt bij ons terecht voor zowel lunch en diner. Al onze gerechten zijn zeer betaalbaar.

Reserveren voor pannenkoeken ‘s-Gravenzande

Oma Toos is gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de jachthaven en is voorzien van een heerlijk zonneterras. Voor de kinderen is er een leuke kinderhoek waar zij zich goed kunnen vermaken. Naast een heerlijke plek om een hapje te eten of te borrelen beschikt het restaurant ook over een apart te huren etage inclusief terras voor (kinder)feesten en partijen. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid. U kunt gratis parkeren voor de deur. Kom langs en geniet van onze heerlijke gerechten. U kunt direct een reservering maken. U bent welkom in ons gezellige oer-Hollandse restaurant!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]