fbpx

Pannenkoeken Scheveningen

Pannenkoeken Scheveningen nodig?

Bent u op zoek naar pannenkoeken Scheveningen? Bent u op zoek naar een pannenkoekenrestaurant waar u kunt genieten van echte oer-Hollandse pannenkoeken die worden gemaakt op grootmoeders wijze? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Oma Toos in Scheveningen. Wij maken de lekkerste pannenkoeken Scheveningen die u ooit geproefd heeft. De gerechten van Oma Toos zijn ons met de paplepel ingegoten. Dit proeft u aan onze smaakvolle en betaalbare gerechten. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Zij kunnen genieten van heerlijke poffertjes en wafels. Uiteraard treft u naast pannenkoeken ook genoeg andere gerechten aan op onze menukaart. Behalve ons grote aanbod pannenkoeken met diverse toppings kunt u ook heerlijke uitsmijters, hamburgers en broodjes bestellen. Wij verwelkomen u graag op onze unieke locatie in Scheveningen.

Oer-Hollandse pannenkoeken Scheveningen van Oma Toos

U heeft bij Oma Toos een ruime keuze uit hartige pannenkoeken, zoete pannenkoeken, kaas pannenkoeken en spek pannenkoeken. De keuze is helemaal aan u. Door de jaren heen zijn er steeds meer toppings voor op een pannenkoek bedacht. Oma Toos gaat hier graag in mee. Uiteraard wordt de authentieke smaak van Oma Toos haar pannenkoeken altijd in ere gehouden. Oma Toos is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij zijn gevestigd op een unieke locatie met uitzicht op de jachthaven van Scheveningen. U kunt bij ons genieten van een hapje en een drankje op ons prachtige terras. Uiteraard kunt u ook lekker warm binnen zitten. Oma Toos is een kindvriendelijk restaurant. Voor de kinderen is er een leuke kinderhoek waar zij zich goed kunnen vermaken. Naast een heerlijke plek om een hapje te eten of te borrelen beschikt het restaurant ook over een apart te huren etage inclusief terras voor (kinder)feesten en partijen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw wensen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Pannenkoeken Scheveningen eten op een top locatie

Pannenkoeken Scheveningen eten op een top locatie doet u alleen bij Oma Toos. Wij zijn gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de Jachthaven. Tot op de dag van vandaag serveren wij alleen oer-Hollandse gerechten die gemaakt zijn volgens het eeuwenoude recept. Oma Toos is een geboren Haagse bij wie het lekkere Hollandse eten met de paplepel is ingegoten. Het is ons doel om u kennis te laten maken met deze oude, bekende, unieke recepten zoals pannenkoeken Scheveningen van Oma Toos. Wij weten zeker dat u zult smullen!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]