fbpx

Pannenkoeken Scheveningen

Geniet van heerlijke pannenkoeken Scheveningen!

Oma Toos Scheveningen

Is het weer tijd voor een lekker pannenkoek? De lekkerste pannenkoeken van Scheveningen vindt u bij Oma Toos! Oma Toos is veel meer dan een pannenkoekenrestaurant. Wij zijn trots op onze goede Hollandse keuken met unieke recepten van onze grootmoeder: oma Toos! Bij ons staan oud-Hollandse gerechten, zoals onze oma Toos die maakte, centraal. Op onze uitgebreide menukaart staan ouderwets lekkere gerechten zoals een stamppot, stoofschotel, oma’s gehaktbal en natuurlijk pannenkoeken en poffertjes. Jong en oud smullen van onze authentieke gerechten. Terwijl uw kinderen smullen van hun pannenkoeken Scheveningen kunt u rustig genieten van uw diner. Ook als de pannenkoeken Scheveningen op zijn kunt u rustig blijven zitten. Uw kinderen zullen zich uitstekend vermaken in onze leuke speelhoek. Oma Toos is een kindvriendelijk restaurant waar ouders kunnen genieten van een ontspannen maaltijd. Oma Toos is een knus en gezellig oer-Hollands restaurant. U kunt ons vinden aan de tweede binnenhaven van Scheveningen. U heeft een mooi uitzicht over de jachthaven en alle bedrijvigheid die daar is. Wij zijn makkelijk bereikbaar en er is voldoende, goedkope parkeergelegenheid voor de deur. Wij hebben een uitgebreide menukaart met zeer betaalbare prijzen.

Leukste pannenkoeken Scheveningen

Oma Toos is officieel uitgeroepen tot leukste restaurant in gemeente Den Haag. U bent van harte welkom om kennis te maken met de bekende, unieke recepten van onze oma Toos. Ervaar de warme sfeer in ons restaurant en laat u verrassen door de gevarieerde gerechten. De keuze is groot zodat er voor elk wat wils is. Er staan wel meer dan 40 verschillende pannenkoeken Scheveningen op de kaart! Kiest u voor de traditionele pannenkoek met kaneelsuiker of wordt het een hartige pannenkoek met warme brie? Ook voor veganisten en mensen met een gluten- of lactose intolerantie hebben wij een geschikte pannenkoek!

Kinderfeest met pannenkoeken Scheveningen

Oma Toos is een bijzonder geschikte locatie voor (kinder)feesten en partijen. U kunt een aparte etage inclusief terras afhuren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Op een mooie zomerse dag is het heerlijk om op ons zonnige terras te genieten van een hapje en een drankje. U kunt ook bij ons terecht voor een uitgebreide lunch of diner. Kom de sfeer proeven en drink gezellig een kopje koffie met wat lekkers erbij. Sluit een dagje strand of een bezoek aan hofstad Den Haag af met een etentje bij Oma Toos. Laat u verwennen door ons gastvrije personeel en geniet van onze heerlijke oud-Hollandse gerechten. Mogen wij u binnenkort begroeten?

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us