fbpx

Pannenkoekenhuis Den Haag

Pannenkoekenhuis Den Haag nodig?

Als u op zoek bent naar een oergezellig Pannenkoekenhuis Den Haag bent u bij Oma Toos in Scheveningen aan het juiste adres. Wij bieden u een sfeervol en gezellig restaurant aan waar u kunt genieten van diverse echte Hollandse gerechten. In de loop van de jaren hebben wij onze menukaart steeds verder uit gebreid en wij kunnen u daarom een smaakvolle menukaart aanbieden van echte oer-Hollandse gerechten. Pannenkoekenhuis Den Haag is officieel uitgeroepen tot het leukste restaurant in de gemeente Den Haag. Bent u benieuwd naar onze heerlijke gerechten of bent u op zoek naar een locatie voor een evenement of vergadering? Bij Pannenkoekenhuis Den Haag – Oma Toos bent u van harte welkom. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Zij kunnen genieten van overheerlijke pannenkoeken en poffertjes en na al dat lekkere eten kunnen uw kinderen gezellig spelen in onze speelhoek. Bij Pannenkoekenhuis Den Haag bent u aan het juiste adres voor een hapje en een drankje en vertier voor uw kinderen.

Direct reserveren?

Laden...

Uitgebreide menukaart bij Pannenkoekenhuis Den Haag

Bij ons Pannenkoekenhuis Den Haag bent u aan het juiste adres voor een uitgebreide menukaart met overheerlijke oer-Hollandse gerechten. Pannenkoekenhuis Den Haag – Oma Toos is een oer-Hollands concept waar u kunt genieten van grootmoeders gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en oud-Hollandse gerechten. Oma Toos is onze grootmoeder en een geboren Haagse bij wie het lekkere Hollandse eten met de paplepel is ingegoten. Vandaag de dag willen wij u kennis laten maken van de oude, bekende en unieke recepten van onze Oma Toos. Ons restaurant is gevestigd tegenover de haven van Scheveningen. U heeft tijdens een hapje en een drankje een schitterend uitzicht op de Jachthaven. Onze gerechten zijn zeer betaalbaar en er is voor elk wat wils. Bent u benieuwd naar onze uitgebreide menukaart of wilt u genieten van een prachtig uitzicht met een drankje in uw hand? Wij heten u van harte welkom bij Pannenkoekenhuis Den Haag!

Oer Hollands Pannenkoekenhuis Den Haag

Wilt u de echt oer-Hollandse pot proeven en bent u op zoek naar een sfeervol restaurant om de hoek bij Den Haag? U bent van harte welkom bij Pannenkoekenhuis Den Haag – Oma Toos. Wij bieden u een uitgebreide menukaart aan waar u heerlijk van kunt genieten. Onze gerechten zijn zeer betaalbaar en erg smaakvol. U bent bij ons welkom voor zowel lunch en diner. Pannenkoekenhuis Den Haag staat bekend als een kindvriendelijk en een echt gezellig oer-Hollandse restaurant. U kunt uw auto gratis parkeren voor de deur!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Telefoonnummer

    070 – 444 94 28

  • Adres

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

Laden...