fbpx

Pannenkoekenhuis Den Haag

Pannenkoekenhuis Den Haag nodig?

Als u op zoek bent naar een oergezellig Pannenkoekenhuis Den Haag bent u bij Oma Toos in Scheveningen aan het juiste adres. Wij bieden u een sfeervol en gezellig restaurant aan waar u kunt genieten van diverse echte Hollandse gerechten. In de loop van de jaren hebben wij onze menukaart steeds verder uit gebreid en wij kunnen u daarom een smaakvolle menukaart aanbieden van echte oer-Hollandse gerechten. Pannenkoekenhuis Den Haag is officieel uitgeroepen tot het leukste restaurant in de gemeente Den Haag. Bent u benieuwd naar onze heerlijke gerechten of bent u op zoek naar een locatie voor een evenement of vergadering? Bij Pannenkoekenhuis Den Haag – Oma Toos bent u van harte welkom. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Zij kunnen genieten van overheerlijke pannenkoeken en poffertjes en na al dat lekkere eten kunnen uw kinderen gezellig spelen in onze speelhoek. Bij Pannenkoekenhuis Den Haag bent u aan het juiste adres voor een hapje en een drankje en vertier voor uw kinderen.

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]

Uitgebreide menukaart bij Pannenkoekenhuis Den Haag

Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis Den Haag? Bent u op zoek naar een kindvriendelijke restaurant waar u zelf ook kunt genieten van de oer-Hollandse pot? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Oma Toos. Oma Toos is een prachtig concept waarmee u kunt genieten van grootmoeders gerechten. Oma Toos is onze grootmoeder, een geboren Haagse bij wie het lekkere Hollandse eten met de paplepel is ingegoten. U kunt bij ons genieten van de heerlijke, vertrouwde smaken van vroeger. Wij maken de lekkerste pannenkoeken en poffertjes. U kunt bij ons terecht voor een gezellige lunch en voor een heerlijk diner. Laat u verrassen door onze unieke en prachtige locatie en kom ook op een zonovergoten dag bij ons genieten. Ons terras is open en wij ontvangen u ook graag voor een kop koffie. Bent u benieuwd naar het smaakvolle menu van pannenkoekenhuis Den Haag? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door onze veelzijdige en Oud Hollandse menukaart en reserveer direct een tafeltje.

Oma Toos, uw pannenkoekenhuis Den Haag

Oma Toos is gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen. Wij bieden onze gasten een schitterend uitzicht op de Jachthaven van Scheveningen. Ons pannenkoekenhuis Den Haag is voorzien van een heerlijk zonneterras waar u bij de eerste zonnestralen al kunt genieten van het heerlijke weer. Oma Toos is officieel uitgeroepen tot leukste restaurant in gemeente Den Haag en daarnaast is ons restaurant zeer kindvriendelijk. Voor de kinderen is er een leuke kinderhoek waar zij zich goed kunnen vermaken terwijl u geniet van een kop koffie. Naast een heerlijke plek om een hapje te eten of te borrelen beschikt het restaurant ook over een apart te huren etage inclusief terras voor (kinder)feesten en partijen. Wij vertellen u daar graag meer over. Oma Toos biedt u voldoende parkeerplekken aan. U kunt gratis parkeren voor de deur. U kunt bij ons terecht voor pannenkoeken, poffertjes, wafels, een goed stuk vlees en voor verschillende stamppotten.

Meer weten over ons pannenkoekenhuis Den Haag?

Wilt u meer weten over onze heerlijke gerechten of bent u op zoek naar een feestlocatie die u kunt afhuren voor een jubileum, familiefeest of babyshower? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het reserveren van een tafeltje of voor het afhuren van onze bovenverdieping. Bij pannenkoekenhuis Den Haag bent u aan het juiste adres voor een heerlijke pannenkoek!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]