fbpx

Pannenkoekenhuis Den Haag

Geniet van de lekkerste pannenkoeken bij het gezelligste pannenkoekenhuis Den Haag!

Eet u graag pannenkoeken? De lekkerste pannenkoeken eet u bij Oma Toos in Scheveningen. Wij zijn hét pannenkoekenhuis Den Haag waar u kunt kiezen uit ruim 40 verschillende soorten pannenkoeken. Oma Toos is een gezellig, kindvriendelijk restaurant met een uitstekende Hollandse keuken. U kunt bij ons genieten van oude, bekende oer-Hollandse gerechten zoals een stamppot, een stoofschotel, gehaktbal met jus en oma’s soep van de dag. In een vissersdorp mag een authentiek Visserspannetje natuurlijk niet ontbreken. Als u een liefhebber van Hollands eten bent dan kunt u bij oma Toos volop genieten. Van jongs af aan kookte onze grootmoeder oma Toos de lekkerste Hollandse maaltijden. Haar unieke recepten staan nu op onze menukaart. Wij hebben een uitgebreide menukaart. In ons pannenkoekenhuis Den Haag heeft u een ruime keuze uit de meest uiteenlopende pannenkoeken. Wat dacht u van een lekkere spek- of kaaspannenkoek? Voor de liefhebber van een echt pittige pannenkoek is er de spicy pannenkoek. Bent u een zoetekauw? Een pannenkoek met kaneelsuiker of rozijnen zal zeker in de smaak vallen. Probeer ook eens onze stroopwafelpannenkoek met vanille ijs stroopwafelkruimels, karamelsaus en slagroom. Een echte streling voor uw smaakpapillen.

Kindvriendelijk pannenkoekenhuis Den Haag

Ons pannenkoekenhuis Den Haag is helemaal ingericht op kinderen. Vooral kinderen zijn dol op pannenkoeken. Als ze hun buik vol hebben kunnen ze heerlijk spelen in onze mooie kinderhoek. U kunt lekker lang tafelen en ontspannen genieten van uw maaltijd. Uw kinderen zullen zich uitstekend vermaken in onze speelhoek. Is het misschien een idee om een kinderfeestje bij ons te houden? Wij organiseren graag een gezellig kinderfeest voor de jarige job. Oma Toos is officieel uitgeroepen tot het leukste restaurant in de gemeente Den Haag. U kunt bij ons niet alleen heerlijk eten, u kunt ook genieten van het mooie uitzicht. Wij zijn gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen. Het uitzicht van pannenkoekenhuis Den Haag is prachtig!

Ruime parkeergelegenheid bij pannenkoekenhuis Den Haag

Wij nodigen u uit om heerlijk te komen genieten bij oma Toos. Er is voldoende parkeergelegenheid en u kunt gratis voor de deur parkeren. U kunt bij ons lunchen, dineren of genieten van een kop koffie met appeltaart of een borrel. Alles is zeer betaalbaar. Wilt u een feest geven? U kunt een aparte etage huren inclusief terras voor feesten en partijen. Heeft u speciale wensen? Neem gerust contact met ons op zodat we met u mee kunnen denken. Maak snel kennis met ons gezellige oer-Hollandse restaurant!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us