Pannenkoekenhuis Den Haag

Pannenkoekenhuis Den Haag nodig?

Bent u op zoek naar een oer-Hollands pannenkoekenhuis Den Haag? Dan bent u bij Oma Toos op de juiste plek. Wij hebben de lekkerste oer-Hollandse gerechten voor u bij ons pannenkoekenhuis Den Haag! Onze  Oma Toos is bekend door haar oer-Hollandse recepten. U kunt daarom optimaal genieten van haar originele gerechten. Kom met plezier genieten bij pannenkoekenhuis Den Haag! Wij verzekeren u dat u hier aan niets zult ontbreken.Wij heten u van harte welkom bij ons pannenkoekenhuis Den Haag.

Lokatie pannenkoekenhuis Den Haag

U kunt bij ons een hapje eten en een borreltje drinken. Naast deze fijne plek om elkaar te ontmoeten hebben wij ook een apart af te huren etage waar u kinderfeestjes, feesten en partijen kunt geven. Bij deze etage zit er een terras voor uw (kinder)feesten en partijen. Wij hebben bij Oma Toos een uitgebreide menukaart. Bij pannenkoekenhuis Den Haag zit er voor iedereen wel iets lekkers bij! Bij Oma Toos zijn alle gerechten heerlijk en zeer betaalbaar. Zo hebben wij ook een lunch en dinerkaart met heerlijke gerechten. Ook aan de kinderen is er gedacht, zo hebben wij een prachtige kinderhoek! Wij staan er ook om bekend dat wij een zeer kindvriendelijk restaurant zijn. Oma Toos is gevestigd tegenover de mooie haven van Scheveningen. U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur!

FEESTEN & PARTIJEN pannenkoekenhuis Den Haag

Voor feesten en partijen kunt u ook bij pannenkoekenhuis Den Haag terecht! Ons restaurant beschikt over een apart af te huren ruimte voor feesten en partijen. Deze ruimte bevindt zich op de eerste etage van ons pand. Hier hebben wij een  geweldig uitzicht over de haven, dit is uniek bij Pannenkoekenhuis Den Haag.  Oma Toos kan het feest geheel naar uw wensen aanpassen, wat een service!

Pannenkoekenhuis Den Haag voor jong en oud!

Bij Oma Toos is zoals het hoort, iedereen welkom! Jong en oud! Voor kinderen hebben wij veel verschillende gerechten op de kaart staan. Daarnaast hebben we een leuke kinderhoek voor de kinderen, waar uw kinderen zich goed kunnen vermaken. Zo kunt u op een ontspannen manier gezellig met vrienden, familie of uw gezin wat eten bij Oma Toos! Omdat wij een uitgebreide menukaart hebben is er voor iedereen wel iets lekkers te vinden. Onze gerechten zijn voor iedereen betaalbaar.

Wilt u weten wat er op het gebied van een feest mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer! We hopen u binnenkort te mogen ontmoeten bij Oma Toos. Iedereen is welkom!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Telefoonnummer

    070 – 444 94 28

  • Adres

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Maak uw reservering

bij Oma Toos

reserveren