fbpx

Pannenkoekenhuis Kijkduin

Pannenkoekenhuis Kijkduin nodig?

Zoekt u een pannenkoekenhuis Kijkduin waar u heerlijke pannenkoeken kunt eten? Kom dan pannenkoeken eten bij Oma Toos in Scheveningen! Oma Toos is een gezellig pannenkoekenhuis in de regio van Kijkduin waar u heerlijk kunt eten en drinken. U vindt bij Oma Toos niet alleen pannenkoeken en poffertjes maar ook een groot aantal bekende gerechten uit de Hollandse keuken. We bieden u een uitgebreide menukaart vol heerlijke en betaalbare gerechten. Kom langs bij Oma Toos en ontdek onze kaart![

Heerlijk Hollands uiteten bij een pannenkoekenhuis vlakbij Kijkduin

Op zoek naar pannenkoekenhuis Kijkduin? Als u écht lekker uiteten wilt en wilt genieten van de Hollandse keuken, kom dan eens langs bij Oma Toos en geniet van de lekkerste poffertjes en pannenkoeken. Ook heeft u de keuze uit een groot aantal andere Hollandse gerechten. Oma Toos, onze grootmoeder, heeft al het lekkers uit de Hollandse keuken met de paplepel ingegoten gekregen. We willen u graag kennis laten maken met de heerlijke, authentiek Hollandse recepten van Oma Toos. Ondanks dat u Oma Toos niet vindt in Kijkduin, maar in Scheveningen, genieten veel mensen bij Oma Toos van de lekkerste gerechten. Oma Toos is het adres waar u heen moet als u op zoek bent naar een pannenkoekenhuis Kijkduin. Er is op onze uitgebreide kaart voor iedereen wel iets lekkers te vinden!

Bij Oma Toos kunt u ook met kinderen op een ontspannen manier iets komen eten. We zijn een kindvriendelijk restaurant dat voor kinderen veel lekkere gerechten te bieden heeft. Naast bijvoorbeeld een heerlijke portie poffertjes of een pannenkoek kunnen uw kinderen ook lekker spelen in de kinderhoek van Oma Toos. Zo kunnen kinderen zich bij Oma Toos altijd vermaken!

Oma Toos: het pannenkoekenhuis in regio Kijkduin

Bij Oma Toos kunt u genieten van de lekkerste gerechten uit de Hollandse keuken. U kunt bij Oma Toos terecht voor zowel lunch of diner. Ook bent u natuurlijk altijd welkom om gezellig iets te komen drinken. Met goed weer kunt u heerlijk op het zonneterras zitten van ons pannenkoekenrestaurant. Vanuit ons restaurant heeft u prachtig uitzicht. Het restaurant is namelijk gelegen tegenover de haven van Scheveningen. Zo kijkt u vanuit het restaurant uit op de haven.

Op deze mooie locatie kunt u ook een feest geven. Het is namelijk mogelijk om een etage van het restaurant af te huren. Bent u op zoek naar een verrassende locatie waar u heerlijk kunt eten en drinken? Dan is Oma Toos een ideale locatie! Bij Oma Toos kunt u bovendien gratis, voor de deur parkeren. Heeft u interesse in het afhuren van de etage? Laat het ons dan weten. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons restaurant. Oma Toos laat u graag proeven van al het lekkers dat de authentieke Hollandse keuken te bieden heeft. Kom gezellig langs bij Oma Toos en geniet!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us