fbpx

Pannenkoekenhuis ‘s-Gravenzande

Oma Toos: beste pannenkoekenhuis in ‘s-Gravenzande

Heeft u zin in pannenkoeken? Wilt u de beste pannenkoeken van Nederland? Dan gaat u natuurlijk naar pannenkoekenhuis Oma Toos in ‘s-Gravenzande! Bij Oma Toos vindt u gegarandeerd de overheerlijkste pannenkoeken. Heeft u meer trek in poffertjes? In ons pannenkoekenhuis ‘s-Gravenzande bereiden wij ook poffertjes, die net als de pannenkoeken bereid worden volgens het recept van onze eigen oma Toos. Oma Toos is onze grootmoeder, een geboren en getogen Haagse, bij wie lekker Hollands eten met de paplepel is ingegoten. Dat concept hebben wij doorgevoerd in ons pannenkoekenhuis bij ‘s-Gravenzande, waar we u de beste pannenkoeken en poffertjes serveren. Naast deze lekkernijen serveren wij ook pure Oerhollandse gerechten, zowel voor lunch als diner. Oude, bekende maar bovendien unieke recepten, waarmee we u het beste van pannenkoekenhuis ‘s-Gravenzande laten proeven. En heeft u iets te vieren met een wat groter gezelschap? Ook dan kunt u bij Oma Toos, het pannenkoekenhuis bij ‘s-Gravenzande, terecht.

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]

Veel variatie bij Pannenkoekenhuis ‘s-Gravenzande

Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis ‘s-Gravenzande? Bent u op zoek naar een kindvriendelijk pannenkoekenhuis ‘s-Gravenzande waar u gezellig en sfeervol een pannenkoek kunt eten met uw gezin? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Den Haag bij Oma Toos. Oma Toos is een oer-Hollands concept waar u kunt genieten van grootmoeders gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en oud-Hollandse gerechten. Er is voor ieder wat wils en ook aan de allerkleinsten is gedacht. Vandaag de dag weten vele gasten ons te vinden en genieten zij van de lekkerste oer-Hollandse gerechten van onze Oma Toos. Bent u benieuwd naar ons menu of wilt u meer weten over het reserveren van een tafeltje bij Oma Toos? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassend door ons smaakvolle aanbod en reserveer direct een tafeltje bij het gezelligste pannenkoekenhuis ‘s-Gravenzande!

Pannenkoekenhuis ‘s-Gravenzande, Oma Toos

Oma Toos staat bekend als een echt gezellig oer-Hollandse restaurant voor de hele familie. U kunt bij ons terecht voor heerlijke lunch, een smaakvol diner maar ook voor het drinken van een kop koffie bent u bij ons van harte welkom. Wij zijn gevestigd tegenover de jachthaven waardoor u kunt genieten van een prachtig uitzicht onder het genot van een hapje en een drankje. U kunt bij ons een tafeltje reserveren maar u kunt ook spontaan bij ons binnenlopen. Oma Toos beschikt over een sfeervolle locatie die geschikt is voor gezinnen met kinderen. Wij beschikken over een heuse kinderspeelhoek waar de kinderen zich prima kunnen vermaken als u nog wilt genieten van een kop koffie of van de fijne zonnestralen op ons terras. Wij zijn gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de jachthaven. U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur waardoor u niet ver hoeft te lopen naar onze locatie.  Oma Toos biedt u een heerlijke plek om een hapje te eten. Daarnaast beschikken wij ook over een apart te huren etage inclusief terras voor (kinder)feesten en partijen.

Genieten bij pannenkoekenhuis ‘s-Gravenzande

Pannenkoekenhuis ‘s-Gravenzande biedt u alles wat u nodig heeft na een gezellig strandwandeling of een heerlijke dag op de boulevard van Scheveningen. Wij verwelkomen jong en oud voor een heerlijke pannenkoeken, een bord vol poffertjes of voor een verfrissend drankje. Door onze uitgebreide menukaart is er voor ieder wat wils. Kom genieten van onze echte oud-Hollandse gerechten.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us