fbpx

Pannenkoekenhuis Scheveningen

Het gezelligste Pannenkoekenhuis Scheveningen!

Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis Scheveningen? Bent u op zoek naar een smaakvolle menukaart na een dagje aan zee? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Oma Toos, uw pannenkoekenhuis Scheveningen! Door de jaren heen hebben wij het concept van Oma Toos in stand gehouden en u kunt nog steeds genieten van de lekkerste gerechten. Denkt u aan een overheerlijke biefstuk, stamppot, poffertjes en pannenkoeken. Bij pannenkoekenhuis Scheveningen bent u aan het juiste adres om te genieten in een sfeervolle ambiance op een prachtige plek met uitzicht op de haven van Scheveningen. U heeft bij ons een ruime keuze uit zoete pannenkoeken, hartige spek- of kaaspannenkoeken en appelpannenkoeken. Natuurlijk kunt u ook bij ons neerstrijken voor een heerlijke koffie met huisgemaakt appelgebak of voor een verfrissend drankje. Bij pannenkoekenhuis Scheveningen bent u aan het juiste adres voor oer-Hollandse gerechten voor een betaalbare prijs.

Oma Toos, uw pannenkoekenhuis Scheveningen

Oma Toos is een oer-Hollands concept waar u kunt genieten van grootmoeders gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en oer-Hollandse gerechten. Wij zijn gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de Jachthaven en wij zijn gemakkelijk te bereiken. Daarnaast maakt het bij ons niet uit met hoeveel personen u bij ons komt eten, er is altijd voldoende parkeergelegenheid om de hoek. Omdat wij beschikken over een heerlijk zonneterras kunt u bij ons al snel genieten van de eerste zonnestralen. Na een gezellige stranddag kunt u bij ons genieten van een heerlijke pannenkoek bij Oma Toos. Op onze menukaart heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten pannenkoeken die voor jong en oud smakelijk zijn. Na het eten van een overheerlijke pannenkoeken of poffertjes kunnen uw kinderen fijn spelen in onze kinderhoek. U bent met uw gezin bij ons van harte welkom. Oma Toos is onze grootmoeder en een geboren Haagse, bij wie het lekkere Hollandse eten met de paplepel is ingegoten. Het doel is om u kennis te laten maken met deze oude, bekende, unieke recepten van Oma Toos.

Tafel reserveren bij pannenkoekenhuis Scheveningen

Wilt u verzekerd zijn van een tafeltje in ons gezellige restaurant? Dan raden wij het u aan om contact met ons op te nemen. U kunt via deze website uw reservering regelen, maar wij zijn ook telefonisch bereikbaar. Komt u met een grote groep of wilt u een verjaardag bij ons vieren? Wij beschikken over een apart te huren etage inclusief terras voor (kinder)feesten en partijen.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us