fbpx

Pannenkoekenhuis Scheveningen

Het leukste pannenkoekenhuis Scheveningen!

Heeft u trek in een heerlijke pannenkoek? Kom dan gezellig pannenkoeken eten bij Oma Toos, hét pannenkoekenhuis Scheveningen! Wij bakken de lekkerste pannenkoeken en poffertjes volgens het recept van onze grootmoeder, oma Toos. Haar unieke, authentieke Hollandse recepten treft u aan op onze menukaart. Wat dacht u van een lekkere stamppot, een stoofschotel met rode kool of oma’s soep? Bij ons ligt het accent op de Hollandse keuken. U heeft een ruime keuze uit diverse soorten pannenkoeken, poffertjes en wafels. Houdt u van een zoete pannenkoek dan moet u zeker onze stroopwafelpannenkoek eens proberen. Bent u een liefhebber van een hartige pannenkoek dan zult u smullen van een spek- of kaaspannenkoek. In het vissersdorp Scheveningen wordt van oudsher vis gegeten en daarom bieden wij ook diverse visgerechten aan. Wij bevelen visliefhebbers onze pannenkoek Scheveningen aan met zalm, makreel, garnalen en tonijnsalade. Pannenkoekenhuis Scheveningen heeft een uitgebreide menukaart zodat er allicht iets van uw gading bijzit. Oma Toos is officieel uitgeroepen tot leukste restaurant in de gemeente Den Haag. Wij zijn trots op ons gezellige oer-Hollandse restaurant dat mooi is gelegen tegenover de jachthaven van Scheveningen. Zowel vanuit het restaurant als vanaf het zonneterras heeft u een prachtig uitzicht.

Kindvriendelijk pannenkoekenhuis Scheveningen

Kinderen zijn bij pannenkoekenhuis Scheveningen van harte welkom. Er is een mooie kinderhoek waar kinderen zich goed kunnen vermaken. Als ze gesmuld hebben van een heerlijke pannenkoek of poffertjes kunnen ze lekker gaan spelen. U heeft geen omkijken naar de kinderen zodat u ontspannen kunt genieten. U kunt bij ons terecht voor zowel lunch als diner. Natuurlijk kunt u ook even neerstrijken voor een kop koffie of een borrel. Heeft u binnenkort een feestje? U kunt bij ons een complete etage plus terras huren. Ook voor een kinderfeestje kunt u bij ons terecht. Laat ons weten wat uw wensen zijn.

Voldoende parkeergelegenheid bij pannenkoekenhuis Scheveningen

U hoeft bij een bezoek aan Oma Toos niet te zoeken naar een parkeerplek. U kunt goedkoop parkeren voor de deur. Er is voldoende parkeergelegenheid. Mogen wij u binnenkort verwelkomen in ons sfeervolle pannenkoekenhuis Scheveningen waar de gerechten zeer betaalbaar zijn? Als u speciale wensen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst! Kom genieten van onze gezellige ambiance met een prachtig uitzicht. Wij laten u graag kennismaken met de unieke Hollandse recepten van oma Toos. Sluit uw diner af met een heerlijk toetje of een bijzondere koffie.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us