fbpx

Pannenkoekenhuis Scheveningen

Het gezelligste Pannenkoekenhuis Scheveningen!

Op zoek naar een Pannenkoekenhuis Scheveningen? Bent u op zoek naar een oer-Hollands restaurant waar u kunt genieten van stamppotten, poffertjes en pannenkoeken? Bent u op zoek naar een kindvriendelijk restaurant waar u in de zomer kunt genieten van een heerlijke zonnetje op het terras? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Pannenkoekenhuis Scheveningen van Oma Toos. U vindt bij ons de lekkerste pannenkoeken en poffertjes waar groot en klein van smult. Oma Toos – Pannenkoekenhuis Scheveningen is gevestigd tegenover de Jachthaven van Scheveningen. Bent u benieuwd naar onze heerlijke gerechten? U kunt alvast een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door onze uitgebreide menukaart met oud-Hollandse gerechten. Wij zien u graag in ons sfeervolle Pannenkoekenhuis Scheveningen.

Direct reserveren?

Loading...

Oud Hollandse gerechten bij Pannenkoekenhuis Scheveningen

Ons pannenkoekenhuis Scheveningen is gespecialiseerd in pannenkoeken en poffertjes maar u kunt bij ons ook terecht voor een goede Hollandse keuken. Pannenkoekenhuis Scheveningen – Oma Toos is officieel uitgeroepen tot het leukste restaurant in de gemeente Den Haag. Bent u benieuwd wat wij te bieden hebben? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom in ons restaurant in Scheveningen. Ons restaurant is kindvriendelijke en door onze uitgebreide menukaart is er voor elk wat wils. Onze gerechten zijn zeer betaalbaar en smaakvol. U kunt bij ons terecht voor zowel lunch- als diner gerechten. De keuze is reuze! Ons restaurant heeft een oer-Hollands concept waar u kunt genieten van grootmoeders gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en diverse oud-Hollandse gerechten. Oma Toos is onze grootmoeder en een geboren Haagse bij wie het lekkere Hollandse eten met de paplepel is ingegoten. Het doel is om u kennis te laten maken met deze oude, bekende en unieke recepten van Oma Toos. Loopt het water u al in uw mond? Reserveer dan direct een tafeltje in ons restaurant! Onze medewerkers verwelkomen u graag op onze locatie.

Meer mogelijkheden bij ons pannenkoekenhuis Scheveningen

U kunt bij Pannenkoekenhuis Scheveningen uiteraard terecht voor pannenkoeken, poffertjes en oud-Hollandse gerechten. Daarnaast kunt u onze locatie ook afhuren voor een familiedag, vergadering of evenement. De mogelijkheden bij Oma Toos zijn zeer divers. U kunt bij Pannenkoekenhuis Scheveningen uw auto gemakkelijk voor de deur parkeren. Voor al onze klanten is er altijd plek! Wij zitten tegenover de mooie haven van Scheveningen zodat u op een mooie locatie uw evenement kunt vieren en kunt genieten van een heerlijke pannenkoek. Pannenkoekenhuis Scheveningen – Oma Toos is een echt gezellig oer-Hollands restaurant!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us