fbpx

Pannenkoekenhuis Wassenaar

Lekkerste pannenkoekenhuis Wassenaar

Woont u in Wassenaar of omgeving en bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis? Wees welkom in in oer-Hollandse restaurant Oma Toos in Den Haag. Bij Oma Toos kunt u genieten van heerlijke bekende, ouderwetse Hollandse gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes, stamppot, sukade biefstuk etc. Wij zijn hét pannenkoekenhuis Wassenaar waar u kunt smullen van de lekkerste pannenkoeken. We hebben een uitgebreid aanbod van verschillende soorten pannenkoeken. Houdt u van zoet? Of heeft u liever een spek- of kaaspannenkoek? Er is genoeg keuze! Onze appelpannenkoeken zijn ook enorm gewild. Wij serveren de traditionele Hollandse recepten volgens de oude, bekende, unieke recepten van Oma Toos. Deze zijn ons met de paplepel ingegoten en wij smullen er zelf ook nog steeds van. Het is ons doel om ook anderen kennis te laten maken met deze authentieke, verrukkelijke Hollandse kost. Wij zijn er trots op dat oma Toos officieel is uitgeroepen tot leukste restaurant in gemeente Den Haag. U kunt niet alleen bij ons terecht voor de heerlijkste pannenkoeken en poffertjes, maar voor een heerlijk kopje koffie met huisgemaakt appelgebak bent u ook van harte welkom. Wij hebben een uitgebreide menukaart voor lunch, diner een borrel of een gezonde smoothie.

Pannenkoekenhuis Wassenaar met uniek uitzicht

Oma Toos ligt heel mooi tegenover de mooie haven van Scheveningen. Stelt u zich eens voor: op een mooie dag rijdt u met de familie naar pannenkoekenhuis Wassenaar  – Oma Toos waar u gratis voor de deur kunt parkeren. U strijkt neer op het terras met een mooi uitzicht op de haven van Scheveningen. Terwijl u geniet van onze heerlijke gerechten, vermaken de kinderen zich in onze mooie kinderhoek. Zo komt u helemaal tot rust bij Oma Toos. Daarbij zijn onze gerechten ook nog eens zeer betaalbaar.

Van pannenkoekenhuis tot ultieme feestlocatie

Heeft u iets te vieren? Een bruiloft, verjaardag of jubileum. Het is mogelijk om bij ons een aparte etage inclusief terras te huren. Ook voor zakelijke bijeenkomsten zoals een bedrijfsuitje, congres of vergadering is onze locatie zeer geschikt. Wat u ook te vieren heeft, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt! Op deze website kunt u al de nodige informatie vinden maar u kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Laat u verrassen door de heerlijke oer-Hollandse gerechten die bij Oma Toos geserveerd worden. De Hollandse keuken verdient echt een opwaardering en daar zet ons team zich enthousiast voor in. Bent u binnenkort onze gast?

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]