fbpx

Pannenkoekenhuis Wateringen

Oma Toos: beste pannenkoekenhuis in Wateringen

Geen zin om te koken en wel trek in pannenkoeken of een heerlijk Hollands gerecht? Kom dan naar ons pannenkoekenhuis in Wateringen! Oma Toos is officieel uitgeroepen tot het leukste restaurant in de gemeente Den Haag en dat is natuurlijk niet voor niets. Onze eigen oma Toos, geboren Haagse, kreeg de voorliefde voor mooie en smakelijke Hollandse gerechten met de paplepel ingegoten. Zij heeft er dan ook voor gezorgd dat wij haar oude, bekende maar vooral unieke recepten voor de heerlijkste Hollandse gerechten nog elke dag in ons pannenkoekenhuis in Wateringen gebruiken. Dat geldt voor Hollandse gerechten als een dagelijks wisselende stamppot, verschillende broodjes en salades of een visserspannetje, maar natuurlijk ook voor onze lekkere pannenkoeken, malse poffertjes en luchtige wafels. Uw kinderen zullen deze laatste lekkernijen zeker waarderen, vooral omdat er veel keuze is uit zoet en hartig beleg! Onze menukaart is zeer uitgebreid, zodat iedereen aan uw tafel gemakkelijk een keuze kan maken. Ook aan mensen die liever vegetarisch eten is door onze koks gedacht. Dat is nog eens ontspannen uit eten gaan!

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]

Kinderspeelhoek in pannenkoekenhuis Wateringen

Iedereen is van harte welkom bij Oma Toos, maar kinderen hebben een speciaal plekje in ons pannenkoekenhuis in Wateringen. Letterlijk, want ons team heeft een leuke speelhoek voor hen ingericht. In deze mooie speelhoek kunnen ze zich heel goed vermaken totdat het gerecht van hun keuze op tafel staat of als u nog even wilt natafelen. Zowel voor lunch als diner is Oma Toos een zeer geschikte plek om met uw gezin of met een grotere groep als familie of vrienden uit eten te gaan. Mocht u denken dat ons pannenkoekenhuis in Wateringen wel torenhoge prijzen zal rekenen, dat heeft u het – gelukkig – mis. Alle gerechten op de menukaart van Oma Toos zijn zeer betaalbaar en dus geschikt voor ieders budget.

Mooi gelegen pannenkoekenhuis Wateringen

Pannenkoekenrestaurant Oma Toos vindt u mooi gelegen aan de tweede haven in Scheveningen, waar op elk moment van de dag een prachtig uitzicht is op de jachthaven. Er is daar altijd wat te beleven en te zien! Op ons zonneterras is het heerlijk toeven: om te borrelen, te lunchen of te dineren. Zit u liever binnen? Dan is er ruim plaats beneden of op onze etage. De etage is uitstekend geschikt om te huren voor een kinderfeestje of andere feestelijke bijeenkomst. In ons kindvriendelijke restaurant is alles mogelijk, dus neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us