fbpx

Pannenkoekenhuis Westland

Oma Toos: beste pannenkoekenhuis in Westland

Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis in Westland? Maar dan wilt u waarschijnlijk het beste pannenkoekenhuis in Westland bezoeken, waar de lekkerste pannenkoeken geserveerd worden? Dan gaat u natuurlijk naar Oma Toos, hét pannenkoekenhuis in Westland waar mensen vanuit het hele land naartoe komen om pannenkoeken te eten! Op onze uitgebreide menukaart vindt u niet alleen een mooie variatie van de heerlijkste pannenkoeken. Wij serveren ook de luchtigste poffertjes en wafels die u zich maar voor kunt stellen. En is er misschien in uw gezelschap iemand die liever een ander Oerhollands gerecht heeft dan een pannenkoek of poffertjes, dan bedienen we die ook op zijn of haar wenken. Al onze gerechten, zowel voor lunch als diner, zijn bereid volgens de recepten van onze eigen oma Toos. Onze grootmoeder is een geboren Haagse, voor wie uitstekende Hollandse gerechten als een tweede natuur zijn. Nog altijd gebruiken we haar oude en bekende recepten, waarmee we die unieke Oerhollandse heerlijkheden tot hun recht laten komen. Zoekt u een gelegenheid voor een groter gezelschap om mee te lunchen, te dineren of een feest te vieren? Ook dan bent u bij pannenkoekenhuis Oma Toos in Westland op de juiste plek.

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]

Kindvriendelijk pannenkoekenhuis in Westland

Bij Oma Toos is iedereen van harte welkom en dat geldt zeker voor kinderen! Speciaal voor hen is een leuke speelhoek ingericht in ons restaurant, waar ze zich prima kunnen vermaken tot hun pannenkoek op tafel staat. In de mooie kinderhoek vliegt de tijd voorbij! De menukaart van ons pannenkoekenhuis in Westland is uitgebreid, zodat het niet uitmaakt met wie u komt lunchen of dineren. Er is werkelijk voor iedereen iets smakelijks te kiezen, of het nu gaat om een speciale pannenkoek, poffertjes en wafels met fruit of Hollands gerechten. Oma Toos is bekend om haar goede Hollandse keuken, met mooie vis- en vleesgerechten of een lekkere degelijke, dagelijks wisselende stamppot. Oma Toos is gelegen aan de tweede haven in Scheveningen, waar u zowel van binnenuit als vanaf ons zonneterras een prachtig uitzicht heeft op de jachthaven. Borrelen wordt zo wel heel aangenaam! Wij hanteren zeer betaalbare prijzen, prettig voor ieders portemonnee.

Gratis parkeren bij pannenkoekenhuis Westland

Bij Oma Toos, officieel uitgeroepen tot leukste restaurant in de gemeente Den Haag, parkeert u voor de deur en nog eens gratis ook. Heeft u een kinderfeestje te vieren of wilt u een ander feest houden? In ons gezellige, Oerhollandse restaurant kunt u de etage huren en zo privé met uw eigen gezelschap samen zijn.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us