Pannenkoekenrestaurant Den Haag

Pannenkoekenrestaurant Den Haag nodig?

Bent u op zoek naar een pannenkoekenrestaurant Den Haag? Bent u opzoek naar u een restaurant in Den Haag waar u in een ontspannen sfeer lekker een pannenkoek kunt eten? U kunt bij pannenkoekenrestaurant Den Haag genieten van de authentieke Hollandse keuken. Kom gezellig langs bij Oma Toos, het gezelligste pannenkoekenrestaurant Den Haag. Bij Oma Toos kunt u de lekkerste gerechten eten uit de oer-Hollandse keuken. Oma Toos is een gezellig restaurant waar iedereen welkom is. Ook kinderen kunnen bij Oma Toos heerlijk en goed eten! Bent u benieuwd geworden naar de menukaart van Oma Toos? Kom dan gezellig bij ons langs! We hebben een uitgebreide menukaart, zodat er voor iedereen iets lekkers te kiezen is!

Oer-Hollands Pannenkoekenrestaurant Den Haag

Pannenkoekenrestaurant Den Haag, Oma Toos is een oer-Hollands concept waar u kunt genieten van heerlijke grootmoeders gerechten. Denk u aan pannenkoeken, poffertjes en Oud Hollandse gerechten.

Oma Toos is onze grootmoeder en geboren in het mooie Den Haag. Bij Oma Toos is het lekkere Hollandse eten met de paplepel ingegoten. Het doel is om u kennis te laten maken met deze oude en unieke recepten van Oma Toos. Wij verzekeren u, u gaat genieten!

Oma Toos is gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de mooie Jachthaven. Wij zijn voorzien van een heerlijk zonneterras. Voor de kinderen is er een leuke kinderhoek waar zij zich uitstekend kunnen vermaken.

Naast een heerlijke plek om een hapje te eten of te borrelen beschikken wij restaurant ook over een apart te huren etage inclusief terras voor (kinder)feesten en partijen.

Borrelen bij pannenkoekenrestaurant Den Haag

Binnen in ons pannenkoekenrestaurant Den Haag is het goed toeven. U kunt bij goed weer  u ook heerlijk op ons zonneterras zitten.  Indien u iets te vieren heeft, kunt u bij Oma Toos ook terecht voor een verjaardagsfeest, een bedrijfsfeest of bijvoorbeeld een familiefeest wilt vieren. We hebben een aparte etage die verhuurd kan worden voor feesten en partijen. Zoekt u een locatie voor een onvergetelijk feest in Scheveningen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag wat er op dit gebied allemaal mogelijk is bij Oma Toos.

Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord. Of komt u binnenkort een kijkje nemen bij het gezelligste pannenkoekenrestaurant Den Haag? Wij heten u van harte welkom in ons restaurant van Oma Toos. Kom het zelf ervaren! 

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Telefoonnummer

    070 – 444 94 28

  • Adres

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Maak uw reservering

bij Oma Toos

reserveren