fbpx

Pannenkoekenrestaurant Den Haag

Pannenkoekenrestaurant Den Haag nodig?

Bent u op zoek naar een pannenkoekenrestaurant Den Haag? Bent u op zoek naar een gezellig restaurant waar u kunt genieten van heerlijke pannenkoeken en poffertjes? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij Oma Toos in Scheveningen. Wij zijn hét pannenkoekenrestaurant Den Haag waar u naar op zoek bent. In de loop van de jaren hebben wij onze gerechten steeds verder uit kunnen breiden zodat u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit verschillende oer-Hollandse gerechten. Denkt u bijvoorbeeld aan een heerlijk salade en poffertjes. Bij Oma Toos is het iedere dag feest omdat u kunt genieten van heerlijke gerechten. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u alvast verrassen door onze uitgebreide menukaart. U kunt bij ons terecht voor een gezellige lunch en voor een heerlijk diner. U kunt via onze website direct een tafel reserveren. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken. Wij zien uw reservering graag tegemoet. Kom langs en geniet van ons prachtige uitzicht en onze oer-Hollandse gerechten.

Direct reserveren?

Loading...

Oma Toos, uw pannenkoekenrestaurant Den Haag

Pannenkoekenrestaurant Den Haag nodig? Bij Pannenkoekenrestaurant Den Haag bent u aan het juiste adres als u de oer-Hollandse pot wil proeven. Oma Toos is een prachtig concept waarmee u kunt genieten van grootmoeders gerechten. Oma Toos is onze grootmoeder, een geboren Haagse bij wie het lekkere Hollandse eten met de paplepel is ingegoten. U kunt bij ons genieten van de heerlijke, vertrouwde smaken van vroeger. Oma Toos maakt de lekkerste pannenkoeken, poffertjes of een heerlijke stamppot. Het doel is om u kennis te laten maken met deze oude en toch unieke recepten van Oma Toos. Oma Toos is gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen. Wij beiden u een prachtig uitzicht aan op de Jachthaven. In de zomermaanden kunt u heerlijk vertoeven op ons zonneterras. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Wij beschikken over een gezellige speelhoek waar uw kinderen zich prima in kunnen vermaken. Als u nog geniet van een kopje koffie of thee kunnen uw kinderen lekker spelen in de speelhoek.

Meer weten over ons Pannenkoekenrestaurant Den Haag?

Wilt u meer weten over onze heerlijke gerechten of bent u op zoek naar een evenementenlocatie die u kunt gebruiken voor een vergadering, familiefeest of babyshower? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw wensen. Bij Pannenkoekenrestaurant Den Haag bent u aan het juiste adres voor een hapje en een drankje of een gezellige dag met vrienden of familie!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us