fbpx

Pannenkoekenrestaurant Kijkduin

Pannenkoekenrestaurant Kijkduin nodig?

Bent u op zoek naar een restaurant waar u de lekkerste pannenkoeken kunt eten van Kijkduin? Bent u op zoek naar een pannenkoekenrestaurant Kijkduin waar u een heerlijke middag en avond kunt doorbrengen met uw gezin, vrienden en familie? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Oma Toos in Scheveningen. In de afgelopen jaren hebben wij onze menukaart steeds verder uit kunnen breiden en daarom kunt u tegenwoordig genieten van de lekkerste pannenkoeken! Ook aan de aller kleinsten is gedacht. Oma Toos staat bekend om haar goede Hollandse keuken waar u nog van de echte Hollandse pot kunt genieten. Bent u benieuwd naar onze overheerlijke pannenkoeken of wilt u genieten van een echte goede stamppot? Bij Oma Toos – uw pannenkoekenrestaurant Kijkduin bent u aan het juiste adres. Wij zien u graag in ons gezellige restaurant waar ook uw kinderen zich prima kunnen vermaken.

Unieke menukaart bij ons pannenkoekenrestaurant Kijkduin

Ons pannenkoekenrestaurant Kijkduin is uitgeroepen tot het leukste restaurant in de gemeente van Den Haag. Voor jong en oud zit er wel een gerecht bij dat lekker wordt gevonden en u kunt op een relaxte manier genieten van een hapje en een drankje. Ons restaurant is kindvriendelijk zodat uw kinderen zich prima kunnen vermaken in ons speelhoekje. Door onze uitgebreide menukaart is er voor elk wat wils én zijn onze gerechten zeer betaalbaar. U betaalt bij ons nooit te veel. Op onze uitgebreide menukaart vindt u lunch- en diner gerechten. De keuze is enorm. Door onze jarenlange ervaring kunt u bij ons genieten van heerlijke gerechten en smaakvolle pannenkoeken. Pannenkoekenrestaurant Kijkduin is een echt gezellig oer-Hollands restaurant waar u sfeervol en heerlijk kunt eten. Wilt u een hapje komen eten? Dan kunt u telefonisch een reservering maken. Wij zorgen ervoor dat u een sfeervolle plek krijgt aangewezen in ons oer-Hollands restaurant.

Meer weten over Pannenkoekenrestaurant Kijkduin?

Pannenkoekenrestaurant Kijkduin is een oer-Hollands concept waar u kunt genieten van grootmoeders gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en andere oud-Hollandse gerechten. U kunt ons vinden tegenover de mooie haven van Scheveningen. U kunt genieten van een heerlijke lunch of diner mét uniek uitzicht op de prachtige haven. Voor een ontspannen middag of avond bent u bij Pannenkoekenrestaurant Kijkduin aan het juiste adres. Onze medewerkers verwelkomen u graag in ons kindvriendelijke en sfeervolle restaurant. Bij Oma Toos kunt u uw auto gratis voor de deur parkeren. Kom langs en geniet van de lekkerste oer-Hollandse gerechten die Oma Toos voor u klaarmaakt.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us