fbpx

Pannenkoekenrestaurant Naaldwijk

Oma Toos: beste pannenkoekenrestaurant in Naaldwijk

Bent u op zoek naar het beste pannenkoekenrestaurant in Naaldwijk? Geen zin om te koken maar wel zin in Hollandse gerechten? Kom dan naar Oma Toos, het beste pannenkoekenrestaurant in Naaldwijk! Onze eigen grootmoeder Toos, geboren Haagse en opgegroeid met smakelijke en pure Hollandse gerechten, gaf ons de beschikking over de bekende en oude recepten. Met een unieke Oma Toos-variatie maken onze koks er vandaag de dag nog altijd gebruik van om de mooiste en heerlijkste gerechten van te bereiden. Onze menukaart is zeer uitgebreid en daarom is ons restaurant zo geliefd. Wij serveren grote pannenkoeken, mooie porties poffertjes en luchtige wafels, allemaal in een zoete of een hartige variatie. Daarnaast presenteren wij een brede keuze aan Hollandse gerechten als salades met vis, diverse broodjes, dagelijks wisselende stamppotten, vegetarische gerechten en diverse vlees- en visgerechten. Kortom, er is voor u en voor iedereen aan uw tafel ruime keuze voor zowel lunch als diner. Ons restaurant is kindvriendelijk. Kinderen zijn bij Oma Toos van harte welkom, want speciaal voor hen hebben wij een leuke speelhoek ingericht. Als ze even moeten wachten op hun pannenkoek of als u nog even wilt natafelen, kunnen kinderen zich uitstekend zelf vermaken in deze mooie speelhoek. Het is natuurlijk niet voor niets dat ons pannenkoekenrestaurant bij Naaldwijk officieel is uitgeroepen tot het leukste restaurant in de gemeente Den Haag!

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]

Betaalbaar pannenkoekenrestaurant in Naaldwijk

Bent u op zoek naar een pannenkoekenrestaurant Naaldwijk? Bent u op zoek naar een gezellig restaurant waar u kunt genieten van heerlijke pannenkoeken, poffertjes en wafels? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij Oma Toos in Scheveningen. Wij zijn hét pannenkoekenrestaurant Naaldwijk waar u naar op zoek bent. Wij zijn een kindvriendelijke en gezellig pannenkoekenrestaurant waar u kunt genieten van de echte Oud Hollandse authentieke smaak. Oma Toos biedt u een smaakvolle menukaart aan waar u uw vingers bij af zult likken. Oma Toos is onze grootmoeder, een geboren Haagse bij wie het lekkere Hollandse eten met de paplepel is ingegoten. U kunt bij ons genieten van de heerlijke, vertrouwde smaken van vroeger. Bent u benieuwd naar onze smaakvolle gerechten of wilt u graag een reservering maken? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze uitgebreide menukaart. Als u op zoek bent naar een pannenkoekenrestaurant Naaldwijk bent u bij Oma Toos aan het juiste adres.

Oma Toos, uw pannenkoekenrestaurant Naaldwijk

Oma Toos is een prachtig concept waarmee u kunt genieten van grootmoeders gerechten. U kunt bij ons terecht voor een gezellige lunch en voor een smaakvol diner. Oma Toos maakt de lekkerste pannenkoeken, poffertjes of kan u verblijden met een lekkere biefstuk of uitsmijter. Door ons veelzijdige menu kunnen wij u kennis laten maken met alle oude en toch unieke recepten van Oma Toos. Oma Toos is gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen. Wij beiden u een prachtig uitzicht aan op de jachthaven terwijl u geniet van een heerlijk gerecht of een lekkere kop koffie. Ook aan de allerkleinsten is er gedacht. Wij beschikken over een kinderhoek waar uw kinderen lekker kunnen spelen. Naast een heerlijke plek om een hapje te eten of te borrelen beschikt het restaurant ook over een apart te huren etage inclusief terras voor (kinder)feesten en partijen. U kunt via deze website direct een tafel reserveren. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken. Wij zien uw reservering graag tegemoet.

Meer weten over ons pannenkoekenrestaurant Naaldwijk?

Wilt u meer weten over onze heerlijke gerechten of wilt u meer weten voor het afhuren van onze bovenverdieping? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw wensen. Kom langs en geniet van ons prachtige uitzicht en onze oer-Hollandse gerechten. U kunt uw auto vrijwel direct parkeren voor de deur.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us