fbpx

Pannenkoekenrestaurant ‘s-Gravenzande

Oma Toos: beste pannenkoekenrestaurant in ‘s-Gravenzande

Bent u op zoek naar het leukste pannenkoekenrestaurant in ‘s-Gravenzande? Geen zin om te koken en de kinderen hebben trek in pannenkoeken? Dan is een plus een al gauw twee: kom naar Oma Toos, het leukste pannenkoekenhuis in ‘s-Gravenzande! Het is niet zomaar dat Oma Toos officieel werd uitgeroepen tot leukste restaurant in de gemeente Den Haag en wij leggen u graag uit waarom. Oma Toos, onze Haagse grootmoeder, gaf aan de generaties na ons haar oude, bekende en unieke recepten voor de meest smakelijke Hollandse gerechten door. Onze Hollandse keuken wordt dan ook alom geroemd en onze gasten keren na een bezoek vaak snel terug. Onze menukaart is uitgebreid en de gerechten worden door onze koks elke dag vers bereid volgens de recepten van Oma Toos. We serveren een variatie van lunches en diners, waarbij u kunt denken aan visgerechten, malse vleesgerechten en ook aan salades, broodjes en overheerlijke toetjes. Daarnaast zouden wij geen echt pannenkoekenrestaurant zijn als we niet de beste zoete en hartige pannenkoeken zouden bakken en daarnaast ook luchtige wafels en ruimhartige porties poffertjes. Ons pannenkoekenhuis nabij ‘s-Gravenzande is kindvriendelijk en goed bereikbaar. Lees gauw verder waarom.

Direct reserveren?

Loading...

Pannenkoekenrestaurant ‘s-Gravenzande: goed bereikbaar

Pannenkoekenrestaurant bij ‘s-Gravenzande Oma Toos vindt u prachtig gelegen in Scheveningen bij de tweede haven. Daar heeft u elke dag een mooi uitzicht op de jachthaven, waar altijd wel iets te zien en te beleven is. We zijn zeer goed te bereiken en parkeren doet u bij Oma Toos voor de deur. Parkeren is bovendien gratis! Ons pannenkoekenrestaurant bij ‘s-Gravenzande is kindvriendelijk, dus u kunt met een gerust hart uw kinderen mee uit eten nemen. Ons team heeft speciaal voor onze kleine gasten een leuke speelhoek ingericht. Als ze even moeten wachten op hun pannenkoek dan kunnen ze zich uitstekend vermaken in de mooie speelhoek. En u kunt op uw gemak nog even gezellig natafelen met uw partner of uw gezelschap. Oma Toos hanteert zeer betaalbare prijzen voor alle gerechten op de menukaart. Zo is uit eten gaan ontspannen en leuk!

Pannenkoekenrestaurant ‘s-Gravenzande: ook voor feestjes

Heeft u een bijzonder moment in de familie te vieren of wilt u een kinderfeestje liever niet bij u thuis organiseren? Schakel dan Oma Toos in. U kunt bijvoorbeeld onze etage gemakkelijk huren, zodat u privé een mooi feest kunt vieren. Neem gerust vrijblijvend contact op met ons gezellige Oerhollandse pannenkoekenrestaurant bij ‘s-Gravenzande, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us