fbpx

Pannenkoekenrestaurant ‘s-Gravenzande

Oma Toos: beste pannenkoekenrestaurant in ‘s-Gravenzande

Bent u op zoek naar het leukste pannenkoekenrestaurant in ‘s-Gravenzande? Geen zin om te koken en de kinderen hebben trek in pannenkoeken? Dan is een plus een al gauw twee: kom naar Oma Toos, het leukste pannenkoekenhuis in ‘s-Gravenzande! Het is niet zomaar dat Oma Toos officieel werd uitgeroepen tot leukste restaurant in de gemeente Den Haag en wij leggen u graag uit waarom. Oma Toos, onze Haagse grootmoeder, gaf aan de generaties na ons haar oude, bekende en unieke recepten voor de meest smakelijke Hollandse gerechten door. Onze Hollandse keuken wordt dan ook alom geroemd en onze gasten keren na een bezoek vaak snel terug. Onze menukaart is uitgebreid en de gerechten worden door onze koks elke dag vers bereid volgens de recepten van Oma Toos. We serveren een variatie van lunches en diners, waarbij u kunt denken aan visgerechten, malse vleesgerechten en ook aan salades, broodjes en overheerlijke toetjes. Daarnaast zouden wij geen echt pannenkoekenrestaurant zijn als we niet de beste zoete en hartige pannenkoeken zouden bakken en daarnaast ook luchtige wafels en ruimhartige porties poffertjes. Ons pannenkoekenhuis nabij ‘s-Gravenzande is kindvriendelijk en goed bereikbaar. Lees gauw verder waarom.

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]

Pannenkoekenrestaurant ‘s-Gravenzande: goed bereikbaar

Bent u op zoek naar een pannenkoekenrestaurant ‘s-Gravenzande? Bent u op zoek naar een Oer Hollands restaurant waar u kunt genieten van heerlijke pannenkoeken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Oma Toos in Scheveningen. Oma Toos is een prachtig concept waarmee u kunt genieten van grootmoeders gerechten. Oma Toos is onze grootmoeder, een geboren Haagse bij wie het lekkere Hollandse eten met de paplepel is ingegoten. Vandaag de dag kunt u genieten van de lekkerste gerechten die op een ouderwetse manier worden gemaakt. Laat u verrassen door onze smaakvolle gerechten en reserveer direct een tafeltje via deze website. Daarnaast zijn wij uiteraard telefonisch ook bereikbaar. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website waar u onze menukaart kunt vinden. Laat u verrassen door de smaakvolle gerechten bij pannenkoekenrestaurant ‘s-Gravenzande. U kunt bij ons terecht voor een gezellige lunch en voor een heerlijk diner.

Pannenkoekenrestaurant ‘s-Gravenzande bij Oma Toos

Oma Toos is een oer-Hollands concept waar u kunt genieten van grootmoeders gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en Oud Hollandse gerechten. Het doel is om u kennis te laten maken met deze oude, bekende, unieke recepten van Oma Toos. Pannenkoekenrestaurant ‘s-Gravenzande – Oma Toos maakt de lekkerste pannenkoeken, poffertjes en de lekkerste stamppotten voor u klaar. U kunt bij ons ook genieten van een heerlijke biefstuk of een uitsmijter. Wij zijn gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen waardoor wij u een prachtig uitzicht aan kunnen bieden op de jachthaven. In de zomermaanden kunt u heerlijk vertoeven op ons zonneterras waar u ook kunt genieten van een koele versnapering. Bij Oma Toos is ook aan de kleine gasten gedacht. Wij beschikken over een gezellige speelhoek waar uw kinderen zich goed kunnen vermaken terwijl u geniet van een kop koffie.

Meer weten over ons pannenkoekenrestaurant ‘s-Gravenzande?

Oma Toos is gunstig gelegen en goed te bereiken. Na een dagje aan de boulevard van Scheveningen of na een dag aan het strand kunt u terecht bij Oma Toos. Wij hebben genoeg parkeergelegenheid voor de deur. U kunt bij ons gratis parkeren. Oma Toos is een heerlijke plek om een hapje te eten. U kunt bij ons niet alleen een hapje eten of te borrelen, maar het restaurant beschikt ook ook over een apart te huren etage inclusief terras voor (kinder)feesten en partijen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als pannenkoekenrestaurant ‘s-Gravenzande? Kom langs of neem vrijblijvend contact met ons op.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us