fbpx

Pannenkoekenrestaurant Scheveningen

Pannenkoekenrestaurant Scheveningen nodig?

Bent u op zoek naar een sfeervol en kindvriendelijk restaurant waar u kunt genieten van de oer-Hollandse pot? Zoekt u dan niet verder. U bent bij Pannenkoekenrestaurant Scheveningen van harte welkom voor een hapje en een drankje. Wij bieden u een uitgebreide menukaart met gerechten die varieren van een heerlijke stukje vlees of vis tot aan pannenkoeken en poffertjes voor de kinderen. Na een gezellige stranddag kunt u lekker ontspannen genieten van een heerlijke pannenkoek bij het Pannenkoekenrestaurant Scheveningen – Oma Toos. Wij staan bekend om onze goede Hollandse keuken die ons met de paplepel is ingegoten. Pannenkoekenrestaurant Scheveningen – Oma Toos is een oer-Hollands concept waar u kunt genieten van grootmoeders gerechten. Kom langs en geniet van al onze lekkernijen voor een zeer betaalbare prijs. Oma Toos is een geboren Haagse die weet wat lekker is. U kunt bij ons de bekende smaken van de oer-Hollandse pot proeven. Het is ons doel om u kennis te laten maken met de oude en bekende gerechten van vroeger. 

Direct reserveren?

Loading...

Goede Hollandse keuken bij Pannenkoekenrestaurant Scheveningen

Ons pannenkoekenrestaurant Scheveningen staat bekend om zijn goede Hollandse keuken. Al vele jaren kan er bij ons worden genoten van de lekkerste gerechten. Ook aan de kleinsten onder ons is gedacht. Uw kinderen kunnen zich prima vermaken in onze speelhoek en genieten van een ruim aanbod van pannenkoeken en poffertjes. Pannenkoekenrestaurant Scheveningen is een kindvriendelijke restaurant waar uw kinderen zich prima kunnen vermaken terwijl u geniet van een lekkere lunch of diner. Onze gerechten zijn zeer betaalbaar en er is voor elk wat wils. U vindt ons tegenover de mooie haven van Scheveningen. In de zomermaanden kunt u genieten op ons terras maar ook binnen is er genoeg plaats voor onze gasten die er heerlijk kunnen lunchen en dineren. Pannenkoekenrestaurant Scheveningen is officieel uitgeroepen tot leukste restaurant in gemeente Den Haag. Bent u benieuwd naar onze uitgebreide menukaart of wilt u gezellig een drankje drinken op de boulevard van Scheveningen? Wij heten u van harte welkom bij Oma Toos – Pannenkoekenrestaurant Scheveningen.

Meer weten over Pannenkoekenrestaurant Scheveningen?

Bij Pannenkoekenrestaurant Scheveningen kunt u terecht voor een hapje en een drankje maar ook voor feesten en partijen is onze locatie uitermate geschikt. Wij beschikken over een prachtige locatie waar u evenementen en vergaderingen kunt organiseren. Daarnaast kunt u uw auto gratis voor de deur parkeren. Er is bij Pannenkoekenrestaurant Scheveningen voldoende parkeergelegenheid voor onze gasten. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die Pannenkoekenrestaurant Scheveningen aanbiedt. Wij staan bekend als een echt gezellig oer-Hollands restaurant waar u zich altijd welkom voelt.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us