fbpx

Pannenkoekenrestaurant Westland

Oma Toos: beste pannenkoekenrestaurant in Westland

Bent u op zoek naar een pannenkoekenrestaurant in Westland? Natuurlijk zoekt u dan ook het beste en het leukste pannenkoekenrestaurant in Westland? Zoek niet langer en ga naar pannenkoekenrestaurant Oma Toos! In ons pannenkoekenrestaurant voeren wij een zeer uitgebreide menukaart, zodat er voor iedereen ruime keuze is. Onze koks bereiden alle gerechten vandaag de dag nog steeds volgens de oude, bekende maar vooral unieke recepten van onze eigen grootmoeder Toos. Deze Haagse kreeg de liefde voor smakelijke en pure Hollandse gerechten met de paplepel ingegeven en dat proeft u nog altijd. Of u nu kiest voor een zoete of hartige pannenkoek, een ruime porties poffertjes of luchtige wafels, voor een heerlijke verse vissalade, een rijkelijk belegd broodje of een hoofdgerecht met vis of vlees, u zult zeker niet teleurgesteld worden. Ook aan gasten die de voorkeur geven aan vegetarische gerechten is gedacht. Ons restaurant is kindvriendelijk, betaalbaar en goed te bereiken. We lichten dat graag even toe!

Direct reserveren?

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”4″ staff_member_id=”3″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]

Lekker uiteten in het pannenkoekenrestaurant in Westland

Bij Oma Toos vinden we het belangrijk dat iedereen op zijn tijd ontspannen en zonder zorgen uit eten kan. Daarom hebben we voor de kinderen een leuke speelhoek ingericht. Als ze even moeten wachten op hun poffertjes of pannenkoek, dan kunnen ze zich in de mooie speelhoek prima vermaken. U kunt dan ook met een gerust hart nog even gezellig natafelen, want de kinderen vervelen zich niet. In ons pannenkoekenrestaurant in Westland hanteren we betaalbare prijzen, zodat uit eten in ieders budget past. Bovendien wordt u niet met hoge parkeerkosten opgejaagd, want parkeren bij Oma Toos is gratis en ook nog eens voor de deur. Kortom, zowel voor lunches, diners of alleen een drankje, is dit pannenkoekenrestaurant in Westland de beste keuze. Het is natuurlijk niet voor niets dat de gemeente Den Haag Oma Toos officieel tot leukste restaurant van de gemeente uitriep!

Pannenkoekenrestaurant Westland op een prachtige locatie

Oma Toos is het pannenkoekenrestaurant in Westland met de mooiste locatie. U vindt ons aan de tweede haven in Scheveningen met alle dagen prachtig uitzicht op de jachthaven. Daar is altijd wat te zien en te beleven en u geniet eerste rang. We beschikken over een heerlijk zonneterras en ruime plaatsen op de begane grond en op de etage. Heeft u een feestje te vieren met kinderen of een klein tot groot gezelschap? Dan biedt Oma Toos u de gelegenheid om de etage te huren, zodat u privé met uw gasten bij elkaar kunt zijn. Neem gerust contact op en kijk wat ons gezellige Oerhollandse restaurant voor u kan betekenen!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us