fbpx

Poffertjeskraam Den Haag

Poffertjeskraam Den Haag

Bent u op zoek naar een poffertjeskraam Den Haag? Heeft u net een strandwandeling gemaakt en heeft u zin in een poffertjeskraam Den Haag? Oma Toos beschikt over een eigen poffertjeskraam waar u kunt genieten van de lekkerste poffertjes en pannenkoeken. Dit oer-Hollandse recept is een beetje in de vergetelheid geraakt maar zowel jong als oud kennen het product maar al te goed. Het kan voor een kleine hap tussendoor zijn maar het kan ook dienen als maaltijd. Het is maar net hoe u het hebben wilt. Bent u op zoek naar een restaurant of poffertjeskraam waar u gezellig met vrienden of familie kunt genieten van de lekkerste poffertjes? Dan bent u bij Oma Toos aan het juiste adres. U kunt zowel voor de lunch als voor het diner bij ons terecht.  

Poffertjeskraam Den Haag eten bij Oma Toos

Oma Toos is onze grootmoeder van de poffertjeskraam Den Haag. Dit unieke concept ziet u bijna nergens meer, maar bij ons wel! Wij zijn enorm trots op onze poffertjeskraam Den Haag. Onze poffertjeskraam is uniek en deze staat ook nog eens op een zeer bijzondere plaats. Wij hebben het mooiste uitzicht op de jachthaven van Scheveningen. Maar dat is nog niet alles. U kunt bij ons ook gratis voor de deur parkeren en wij hebben verschillende zalen in ons restaurant om vergaderingen en congressen te boeken. Zo kunnen zowel de particulieren als de zakelijke klanten bij Oma Toos terecht. U kunt bij ons terecht voor vergaderingen, congressen en bedrijfsfeesten en dat alles in combinatie met een lunch en/of diner.

Poffertjeskraam Den Haag eten op een bijzondere plek

Dus als u op zoek bent naar een locatie waar u niet alleen terecht kunt voor lekker eten en drinken maar ook kunt genieten van een mooi uitzicht, kom dan eens langs bij Oma Toos en ervaar onze unieke en bijzondere locatie. Wij zijn gevestigd tegenover de jachthaven van Scheveningen. Zo heeft u vanuit het restaurant altijd een prachtig uitzicht over de haven terwijl u gezellig aan het eten of drinken bent. De prachtige locatie van Oma Toos zorgt ervoor dat het restaurant heel geschikt is om met vrienden of familie af te spreken. U kunt bij ons voor de deur parkeren en vervolgens onze poffertjeskraam bezoeken. Bent u met een groter gezelschap? Neem dan even contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u gezellig met elkaar kunt lunchen of dineren. Wij zien u graag tegemoet in ons zeer betaalbare restaurant.

Poffertjeskraam op locatie?

Reserveer online!