Restaurant Den Haag

Restaurant Den Haag nodig?

Op zoek naar een restaurant Den Haag? Wilt u gezellig iets drinken met familie, vrienden of collega’s? Zoekt u een restaurant in Den Haag waar u in een ontspannen sfeer lekker kunt eten? Wilt u kunnen genieten van de authentieke Hollandse keuken? Kom dan langs bij Oma Toos, het gezelligste restaurant Den Haag. Bij Oma Toos kunt u de lekkerste gerechten eten uit de Hollandse keuken. Oma Toos is een restaurant waar iedereen welkom is. Ook kinderen kunnen bij Oma Toos heerlijk eten! Bent u benieuwd naar de menukaart van Oma Toos? Kom dan bij ons langs! We hebben een uitgebreide menukaart, zodat er voor iedereen iets lekkers te kiezen valt!

Eten bij restaurant Den Haag

Bij restaurant Den Haag kunt u heerlijk eten. Kom genieten van de unieke recepten van Oma Toos. Kies bijvoorbeeld uit onze verschillende pannenkoeken of poffertjes, of ga voor een Captains Dinner. Er zijn ook veel lekkere gerechten die vegetarisch zijn. Zo kan iedereen bij Oma Toos genieten van lekker eten. Bij Oma Toos zijn we ervan overtuigd dat lekker eten niet duur hoeft te zijn. Bij Oma Toos zijn de gerechten op de menukaart dan ook heel vriendelijk geprijsd. U kunt bij Oma Toos langskomen voor een lekkere lunch of een heerlijk diner. Ook is Oma Toos een fijne plek om gezellig te borrelen. Bij Oma Toos heeft u prachtig uitzicht. U kunt het restaurant van Oma Toos namelijk vinden tegenover de jachthaven van Scheveningen. Vanuit het restaurant Den Haag heeft u prachtig zicht op de vele boten in de haven. U kunt bij ons voor de deur parkeren. Dit is helemaal gratis!

Borrelen bij restaurant Den Haag

Wilt u gezellig iets drinken op een mooie plek in Den Haag? Bij Oma Toos bent u van harte welkom! Binnen in ons restaurant is het goed toeven, maar bij goed weer kunt u ook heerlijk op het zonneterras zitten. Zoek een plek, bestel iets lekkers en ontspan! Heeft u iets te vieren? Bij Oma Toos kunt u ook terecht als u een verjaardag, een jubileum of bijvoorbeeld een bedrijfsfeest wilt vieren. We hebben een aparte etage die verhuurd wordt voor feesten en partijen. Zoekt u een locatie voor een onvergetelijk feest in Scheveningen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag wat er op dit gebied allemaal mogelijk is bij Oma Toos.

Komt u binnenkort ook langs bij het gezelligste restaurant Den Haag? We hopen u binnenkort welkom te mogen heten in het restaurant van Oma Toos, waar u de lekkerste gerechten uit de Hollandse keuken kunt vinden!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Telefoonnummer

    070 – 444 94 28

  • Adres

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Maak uw reservering

bij Oma Toos

reserveren