fbpx

Restaurant Den Haag

Restaurant Den Haag nodig?

restaurant den haag

Bent u op zoek naar een restaurant Den Haag? Bent u op zoek naar een gezellig restaurant Den Haag waar u kunt genieten van oer-Hollandse gerechten? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Oma Toos. Oma Toos is onze grootmoeder en een geboren Haagse, bij wie het lekkere Hollandse eten met de paplepel is ingegoten. Het doel is om u kennis te laten maken met deze oude, bekende, unieke recepten. Door de jaren heen hebben wij onze menu kaart een beetje aangepast en uitgebreid waardoor er vandaag de dag voor iedereen een smaakvol gerecht op de menukaart staat. Ook aan de allerkleinsten is er gedacht. Bent u op zoek naar een restaurant Den Haag waar u kunt genieten met vrienden en familie van een hapje en een drankje op een unieke locatie? Bent u op zoek naar een leuke afsluiter voor een gezellige stranddag? Kom langs bij Oma Toos en laat u verrassen door onze heerlijke gerechten. U kunt spontaan bij ons binnenlopen maar ook alvast een reservering maken via deze website.

Smaakvol restaurant Den Haag

Oma Toos is een oer-Hollands concept waar u kunt genieten van grootmoeders gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en oud-Hollandse gerechten. Wij zijn gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de Jachthaven. Doordat wij beschikken over een heerlijk zonneterras kunt u ook genieten van de eerste zonnestralen en van een prachtige zonsondergang. Door onze goede Hollandse keuken is er voor ieder wat wils en kan iedereen genieten van de gerechten van Oma Toos. Wat dacht u van een heerlijke stamppot of een huisgemaakte pannenkoek? Voor de kinderen is er ook een leuke kinderhoek waar zij zich goed kunnen vermaken terwijl u geniet van een kop koffie. Naast een heerlijke plek om een hapje te eten of te borrelen beschikt ons restaurant ook over een apart te huren etage inclusief terras voor (kinder)feesten en partijen. Heeft u het idee om een feest bij ons te vieren? U kunt vrijblijvend informatie opvragen bij één van onze medewerkers.

Meer weten over ons restaurant Den Haag?

Wilt u meer weten over ons gezellige restaurant Den Haag? Bent u benieuwd naar onze feestruimte waar u met een grote groep mensen kunt genieten van onze lekkernijen en een drankje? Wij vertellen u daar graag meer over. Oma Toos is ook officieel uitgeroepen tot leukste restaurant in gemeente Den Haag zodatu zeker weet dat u bij ons aan het juiste adres bent. Ons restaurant is kindvriendelijk en zeer betaalbaar. U kunt bij ons terecht voor zowel lunch als diner. ​​​​​

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

 • Phone

  070 – 444 94 28

 • Address

  Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

 • E-mail

  info@oma-toos.nl

 • Follow Us

  Maak uw reservering

  bij Oma Toos

  reserveren