fbpx

Restaurant Den Haag

Restaurant Den Haag nodig?

restaurant den haagBent u op zoek naar een restaurant Den Haag? Bent u op zoek naar een gezellig restaurant waar u kunt genieten van heerlijke oer- Hollandse gerechten van Oma Toos? Zoek dan niet verder! Wij bieden u een heerlijke menukaart aan waar u kunt kiezen uit heerlijke oer- Hollandse gerechten. Denkt u aan pannenkoeken, salades en heerlijk vleesgerechten. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Bent u benieuwd naar onze heerlijke gerechten? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Daar vindt u onze menukaart en u zult verrast zijn door de heerlijke gerechten die wij aanbieden. Wij nodigen u graag uit op onze sfeervolle locatie in Den Haag! Voor een gezellig en goed restaurant Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs en geniet van onze oer-Hollandse keuken met heerlijke gerechten. Wij zien u graag in ons gezellige restaurant!

Oma Toos, uw restaurant Den Haag

Op zoek naar een lekker restaurant Den Haag? Als u op zoek bent naar een leuk restaurant op een mooie locatie bent u bij Oma Toos aan het juiste adres. Wij staan bekend als een kindvriendelijk restaurant met een goede service. Bij ons heeft u een ruime keuze uit verschillende lunch- en diner gerechten. Wij bieden u bij restaurant Den Haag zeer betaalbare gerechten aan. Wist u dat u ook ook een deel van ons restaurant en/of terras kunt afhuren als u een feestje wilt geven? Wij bieden u de mogelijkheid aan om te genieten van een hapje en een drankje tegenover de mooie haven van Scheveningen.  Klinkt dit u als muziek in de oren en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee over de organisatie van een gezellige familiedag, jubileum of een verjaardagsborrel. Oma Toos is een begrip in de regio en ver daarbuiten.  Oma Toos is officieel uitgeroepen tot het leukste restaurant in de gemeente Den Haag.

Meer weten over ons restaurant Den Haag?

Wilt u meer weten over onze oer-Hollandse gerechten van restaurant Den Haag? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het afhuren van een gedeelte van ons restaurant. Daarnaast is het ook mogelijk om met een grote groep te komen eten. Met de lekkerste gerechten en het mooiste uitzicht kunt u genieten van een heerlijke middag en/of avond. Komt u met de auto? Dat is geen enkel probleem. U kunt uw auto gratis parkeren voor de deur. Wees welkom bij ons gezellige, oer-Hollandse restaurant in Scheveningen.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

 • Phone

  070 – 444 94 28

 • Address

  Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

 • E-mail

  info@oma-toos.nl

 • Follow Us

  Maak uw reservering

  bij Oma Toos

  reserveren