fbpx

Restaurant Den Haag

Restaurant Den Haag nodig?

restaurant den haag

Bent u op zoek naar een restaurant Den Haag? Bent u op zoek naar een restaurant Den Haag waar u kunt genieten van Oudhollandse gerechten? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Oma Toos. Oma Toos is gevestigd in Scheveningen en biedt u een menukaart aan waar u de vingers bij af zult likken! Oma Toos is een Oerhollands concept, waar u kunt genieten van grootmoeders gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en stamppotten. Door de jaren heen heeft Oma Toos de menukaart uit kunnen breiden, zodat u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit de lekkerste gerechten. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Zij kunnen na het eten van smaakvolle kindergerechten heerlijk spelen in onze kinderhoek. Naast een fijne plek om een hapje te eten of te borrelen, beschikt het restaurant ook over een apart te huren etage inclusief terras voor (kinder)feesten en partijen. Bent u benieuwd wat Oma Toos als restaurant Den Haag u te bieden heeft? We nodigen u uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in ons sfeervolle restaurant. Strijk neer op ons terras en geniet van een kop koffie, verfrissend drankje en bekijk onze smaakvolle menukaart. Voor het vinden van een gezellig restaurant Den Haag bent u bij Oma Toos aan het juiste adres.

Oma Toos, uw restaurant Den Haag

Oma Toos is onze grootmoeder en een geboren Haagse. Bij haar is het lekkere Hollandse eten met de paplepel is ingegoten. Het doel is om u kennis te laten maken met deze oude, bekende, unieke recepten van Oma Toos. Denkt u hierbij aan veelzijdige pannenkoeken, Oerhollandse hoofdgerechten en smaakvolle toetjes. U bent bij ons welkom voor zowel lunch als diner, maar ook voor een kop koffie met appeltaart bent u bij ons van harte welkom. Wij zijn gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de Jachthaven. Ons restaurant is voorzien van een heerlijk zonneterras, waardoor u ook op de zomerse dagen kunt genieten van de zonnestralen. Uiteraard beschikken wij over een warm restaurant, waar u het gehele jaar door kunt genieten van onze menukaart.

Reserveren bij restaurant Den Haag?

Wilt u verzekerd zijn van een tafeltje op uw gewenste tijdstip? Dan kunt u het beste bij ons reserveren. Oma Toos is officieel uitgeroepen tot leukste restaurant in gemeente Den Haag en dat merkt u meteen. Ons restaurant is kindvriendelijk, er is voldoende parkeergelegenheid en onze gerechten zijn zeer betaalbaar.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

 • Phone

  070 – 444 94 28

 • Address

  Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

 • E-mail

  info@oma-toos.nl

 • Follow Us

  Maak uw reservering

  bij Oma Toos


  reserveren