fbpx

Restaurant Kijkduin

Restaurant Kijkduin nodig?

restaurant kijkduin

Het is heerlijk om regelmatig buiten de deur te eten. Bent u op zoek naar een goed restaurant in Kijkduin dan bent u hartelijk welkom bij Oma Toos in Scheveningen. Wij zijn een echt gezellig oer-Hollands restaurant waar overheerlijke Hollandse gerechten van vroeger worden geserveerd. Op onze uitgebreide menukaart staan traditionele Hollandse gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes, stamppotten, stoofschotels etc. Stuk voor stuk gerechten die wij bereiden volgens de oude, unieke recepten van onze oma Toos. Het lekkere Hollandse eten is ons met de paplepel ingegoten en wij doen niets liever om anderen ook kennis te laten maken met de heerlijke gerechten van Oma Toos. Waardering voor de Hollandse keuken neemt steeds meer toe en wij zijn daar blij mee; nu kunnen we onze passie met veel anderen delen. Oma Toos is een kindvriendelijk restaurant in Kijkduin waar u met het hele gezin kunt genieten. Daarbij is alles bij ons zeer betaalbaar. De kinderen genieten van een heerlijke pannenkoek of poffertjes en u kiest misschien wel voor een ouderwetse sukade biefstuk. Op deze website kunt u de volledige menukaart vinden en wij weten zeker dat daar iets bij ziet waar u van zult smullen.

Oma Toos: het sfeervolle restaurant Kijkduin

Het is ook handig dat u bij ons overdag gratis voor de deur kunt parkeren. Met een paar stappen bent u bij ons restaurant. Oma Toos kunt u vinden tegenover de mooie jachthaven van Scheveningen. Terwijl u geniet van een heerlijke koffie met huisgemaakte appeltaart heeft u een mooi uitzicht op de bootjes. Wij zijn een restaurant Kijkduin waar het in alle opzichten goed toeven is. De heerlijke gerechten, het mooie uitzicht en de ontspannen sfeer zorgen ervoor dat u zich heerlijk kunt ontspannen. Ook kinderen zijn van harte welkom bij ons. Als zij van tafel willen dan kunnen ze zich goed vermaken in onze mooie kinderhoek. Voor een heerlijke lunch, diner of borrel, zit u goed bij Oma Toos.

Restaurant Kijkduin ook voor feesten en partijen

Heeft u iets te vieren? Bij Oma Toos bent u ook voor een onvergetelijk feest aan het juiste adres. U kunt een aparte etage inclusief terras huren voor (kinder)feesten, bruiloften en verjaardagen, maar ook voor een bedrijfsuitje, een congres of vergadering kunt u bij ons terecht. Alles is bespreekbaar want wij zijn flexibel en organiseren uw feest geheel naar uw wensen. Ons restaurant is rolstoelvriendelijk zodat iedereen makkelijk bij ons binnen kan komen. Een bezoek aan ons restaurant Kijkduin zal u aangenaam verrassen. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

 • Phone

  070 – 444 94 28

 • Address

  Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

 • E-mail

  info@oma-toos.nl

 • Follow Us

  Maak uw reservering

  bij Oma Toos


  reserveren