fbpx

Restaurant Scheveningen

Restaurant Scheveningen nodig?

restaurant scheveningen

Bent u op zoek naar een sfeervolle en smaakvolle locatie waar u kunt genieten van oer-Hollandse gerechten? Bent u op zoek naar een restaurant Scheveningen waar u kunt genieten van een kop koffie en een overheerlijke appeltaart? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij restaurant Scheveningen, Oma Toos. Oma Toos is een oer-Hollands concept waar u kunt genieten van grootmoeders gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en Oud Hollandse gerechten. Na een fijne stranddag bij Scheveningen is het heel fijn om neer te strijken op een terras waar u kunt genieten van een heerlijke hap. Door de jaren heen heeft Oma Toos de menukaart uit kunnen breiden zodat u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit de lekkerste gerechten. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Zij kunnen na het eten heerlijk spelen in onze kinderhoek. Zo kunt u als ouder of verzorger nog even genieten van een kop koffie terwijl uw kinderen zich fijn vermaken. Voor een restaurant Scheveningen waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht én lekker eten, bent u bij Oma Toos aan het juiste adres.

Smaakvol restaurant Scheveningen, Oma Toos

Oma Toos is onze grootmoeder en een geboren Haagse, bij wie het lekkere Hollandse eten met de paplepel is ingegoten. Wij zijn gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de Jachthaven. Omdat wij beschikken over een heerlijk zonneterras kunt u op een fijne zomerse dag genieten van de zonnestralen terwijl u geniet van een kop koffie, een pannenkoek of een lekkere borrelhap. Oma Toos heeft als doel u kennis te laten maken met de oude, bekende, unieke recepten van Oma Toos. Bij Oma Toos worden Hollandse klassieke gerechten geserveerd zoals pannenkoeken, poffertjes, stamppot en sukade biefstuk. Onze Oma Toos maakte op onnavolgbare wijze de traditionele Hollandse gerechten en haar unieke recepten staan nu op onze menukaart waar u als gast lekker van kan genieten. Onze gerechten zijn betaalbaar en u kunt gratis voor de deur parkeren. Neem eens een kijkje op onze menukaart op deze website en laat u verrassen door onze smaakvolle gerechten.

Etage afhuren bij restaurant Scheveningen

Naast een heerlijke plek om een hapje te eten of te borrelen beschikt het restaurant Scheveningen ook over een apart te huren etage inclusief terras voor (kinder)feesten en partijen. Het is mogelijk om een aparte etage inclusief terras te huren voor kinderfeesten, verjaardagen, bruiloften en voor zakelijke bijeenkomsten. Wij staan bekend om onze gastvrijheid en flexibiliteit. Ons restaurant is rolstoelvriendelijk en geschikt voor grote en kleine, intieme feesten.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

 • Phone

  070 – 444 94 28

 • Address

  Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

 • E-mail

  info@oma-toos.nl

 • Follow Us

  Maak uw reservering

  bij Oma Toos

  reserveren