Restaurant Scheveningen

Restaurant Scheveningen nodig?

Bent u op zoek naar een gezellig restaurant Scheveningen waar u in een ontspannen setting kunt genieten van heerlijk eten? Of wilt u gezellig iets komen drinken met vrienden of collega’s op een mooie plek in Scheveningen? Kom dan langs bij Oma Toos! Bij Oma Toos is iedereen van harte welkom, jong en oud. U kunt bij Oma Toos aanschuiven voor de lekkerste gerechten uit de Hollandse keuken. Oma Toos is een oer-Hollands restaurant waar authentieke gerechten op de kaart staan. Bent u benieuwd naar de unieke recepten van Oma Toos? Kom dan snel bij ons langs voor het restaurant Scheveningen!

Eten bij restaurant Scheveningen

Bij Oma Toos, het gezelligste restaurant Scheveningen, kunt u altijd terecht voor een hapje en een drankje, of u nu wilt lunchen of wilt dineren. Ook kunt u bij Oma Toos heel gezellig borrelen. Bij Oma Toos kunt u niet alleen genieten van lekker eten maar ook van een prachtig uitzicht. Het restaurant van Oma Toos is namelijk gelegen tegenover de jachthaven van Scheveningen. U kunt vanuit het restaurant de vele boten in de haven zien liggen. Voor kinderen is er bij Oma Toos genoeg te beleven. Zo hebben we voor kinderen bijvoorbeeld een speciale speelhoek. Hier kunnen ze voor en na het eten van bijvoorbeeld een heerlijke pannenkoek of poffertjes naar hartelust spelen. Bij Oma Toos kan iedereen gezellig komen eten in een ontspannen setting!

Mogelijkheden bij restaurant Scheveningen

Bij Oma Toos kunt u voor de deur gratis parkeren. We hebben een uitgebreide menukaart zodat u een ruime keuze heeft uit heerlijke, authentiek Hollandse gerechten. U kunt bij ons zowel binnen zitten als buiten, op ons sfeervolle zonneterras. Oma Toos biedt ook de mogelijkheid om een feest te geven. We hebben een aparte etage die kan worden gebruikt voor feesten en partijen. Zoekt u een gezellige locatie op een prachtige plek in Den Haag? Bij Oma Toos is er heel veel mogelijk. Kom bijvoorbeeld een kinderfeest bij ons vieren, een verjaardag of een jubileum. Ook voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest kunt u bij ons aankloppen. We horen graag van u wat uw wensen zijn, zodat we de mogelijkheden met u door kunnen spreken. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Oma Toos is een oer-Hollands restaurant waar jong en oud kan genieten van authentieke Hollandse gerechten. Onze gerechten zijn heel betaalbaar. We geloven namelijk dat lekker eten niet duur hoeft te zijn. Komt u ook binnenkort langs bij Oma Toos? U bent van harte welkom bij het gezelligste restaurant Scheveningen!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Telefoonnummer

    070 – 444 94 28

  • Adres

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us

Maak uw reservering

bij Oma Toos

reserveren