fbpx

Restaurant Scheveningen

Restaurant Scheveningen nodig?

restaurant scheveningen

Gaat u graag buitenshuis eten en bent u op zoek naar een goed restaurant in Scheveningen? Oma Toos is zeker de moeite waard om een heerlijk vorkje mee te prikken. Wij zijn een echt gezellig oer-Hollands restaurant in Scheveningen dat de Hollandse pot in ere heeft hersteld. Waren het jarenlang de Franse en Italiaanse keuken die veel gasten trokken, tegenwoordig is de Hollandse keuken in opmars en terecht! Bij Oma Toos worden Hollandse klassieke gerechten geserveerd zoals pannenkoeken, poffertjes, stamppot, sukade biefstuk etc. Onze Oma Toos maakte op onnavolgbare wijze de traditionele Hollandse gerechten en haar unieke recepten staan nu op onze menukaart. Oma Toos is officieel uitgeroepen tot leukste restaurant in gemeente Den Haag en wij nodigen u uit om ons restaurant Scheveningen te bezoeken. Wij hebben een uitgebreide menukaart voor lunch, diner of borrel. Zo is bijvoorbeeld het aanbod pannenkoeken heel gevarieerd: een ruime keuze zoete pannenkoeken, hartige spek- of kaaspannenkoeken en appelpannenkoeken. Natuurlijk kunt u ook bij ons neerstrijken voor een heerlijke koffie met huisgemaakt appelgebak. Of geniet van een heerlijk pilsje van de tap of een gezonde smoothie.

Oma Toos, hét restaurant Scheveningen voor het hele gezin

Oma Toos kun je vinden tegenover de mooie jachthaven van Scheveningen. Geniet van het levendige uitzicht en onze heerlijke Hollandse gerechten. Als u met kinderen naar ons restaurant Scheveningen komt dan zijn ook zij hartelijk welkom in ons kindvriendelijke restaurant. Als zij gesmuld hebben van een heerlijke pannenkoek of poffertjes kunnen ze zich daarna prima vermaken in onze mooie kinderhoek. U kunt heerlijk rustig zitten terwijl u geen kind aan de kinderen hebt. Onze gerechten zijn betaalbaar en u kunt gratis voor de deur parkeren. Neem eens een kijkje op onze menukaart die u op deze website kunt vinden. Wij weten zeker dat daar iets bijzit dat u heerlijk zult vinden.

Restaurant Scheveningen: ook geschikt als feestlocatie

Als u iets te vieren heeft dan is ons restaurant Scheveningen daar uitstekend voor geschikt. Het is mogelijk om een aparte etage inclusief terras te huren voor kinderfeesten, verjaardagen, bruiloften en voor zakelijke bijeenkomsten. Wij staan bekend om onze gastvrijheid en flexibiliteit en wij organiseren alles naar jouw wensen. Ons restaurant is rolstoelvriendelijk en geschikt voor grote en kleine, intieme feesten. Bij ons is de klant nog echt koning en wilt u bijvoorbeeld een diner met gerechten uit de Indische keuken dan kunnen wij dat ook organiseren. Neem contact met ons op als u speciale wensen heeft of breng ons een bezoekje. U bent van harte welkom!

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

 • Phone

  070 – 444 94 28

 • Address

  Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

 • E-mail

  info@oma-toos.nl

 • Follow Us

  Maak uw reservering

  bij Oma Toos

  reserveren