fbpx

Restaurant Scheveningen

Restaurant Scheveningen nodig?

restaurant scheveningen

Bent u op zoek naar een restaurant Scheveningen? Bent u op zoek naar een smaakvol restaurant Scheveningen waar u kunt genieten van Oerhollandse gerechten? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Oma Toos. Wij zijn gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de Jachthaven. Door onze jarenlange kennis en aldoor ontwikkelde smaakpapillen kunnen wij u vandaag de dag een veelzijdig en smaakvol menu aanbieden. U kunt zich bij ons verlekkeren aan pannenkoeken, poffertjes en Oerhollandse gerechten zoals een garnalencocktail en een runderstoofschotel. Oma Toos heeft als doel u kennis te laten maken met de oude, bekende, unieke recepten van Oma Toos. De recepten zijn er met de paplepel ingegoten, waardoor u echt de smaak van vroeger proeft. Bent u benieuwd naar de gerechten en de mogelijkheden voor het organiseren van een buffet of diner, die wij u als restaurant Scheveningen aanbieden? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door ons smaakvolle menu en reserveer direct een tafeltje. Uiteraard vertellen wij u graag meer over het organiseren van bedrijfsetentjes en het reserveren voor een tafel voor grotere groepen.

Oma Toos, kindervriendelijk restaurant Scheveningen

Bij Oma Toos kunt u terecht voor lunch en diner. Door de jaren heen hebben wij onze menukaart steeds verder uit kunnen breiden, waardoor er vandaag de dag voor iedereen wat wils is. U heeft bij ons de keuze uit smaakvolle Oerhollandse gerechten. Oma Toos is ook officieel uitgeroepen tot leukste restaurant Scheveningen in gemeente Den Haag. Dit komt mede omdat er ook aan de allerkleinsten wordt gedacht. Voor de kinderen is er namelijk een leuke kinderhoek, waar zij zich goed kunnen vermaken terwijl u geniet van een kop thee, een ander lekker drankje of als u uw eten nog even rustig op wilt eten. Tijdens de zonnige dagen in Nederland is ook ons terras geopend. Hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht, terwijl u nipt van uw drankje en geniet van een smaakvol gerecht. Naast een heerlijke plek om een hapje te eten of te borrelen beschikt, ons restaurant ook over een apart te huren etage inclusief terras voor (kinder)feesten en partijen. Er is altijd voldoende plek (binnen en buiten) voor het organiseren van feesten en partijen.

Reserveren bij restaurant Scheveningen?

Wilt u een verzekerd zijn van een tafeltje bij Oma Toos? Dan raden wij het u aan om online een tafel bij ons te reserveren. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

 • Phone

  070 – 444 94 28

 • Address

  Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

 • E-mail

  info@oma-toos.nl

 • Follow Us

  Maak uw reservering

  bij Oma Toos


  reserveren