fbpx

Rolstoelvriendelijk restaurant Scheveningen

Oma Toos: een rolstoelvriendelijk restaurant Scheveningen

Bent u op zoek naar een rolstoelvriendelijk restaurant Scheveningen? Wilt u met een grote groep komen eten, maar wilt u verzekerd zijn dat een gezinslid of vriend(in) met zijn of haar rolstoel gewoon naar binnen kan? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Oma Toos. Bij Oma Toos is iedereen van harte welkom en hebben wij een speciale rolstoelingang voor onze gasten die mindervalide zijn. Bij ons kan iedereen genieten van pannenkoeken, poffertjes en Oudhollandse gerechten. Oma Toos is namelijk een Oerhollands concept, waar u kunt genieten van grootmoeders gerechten zoals oma ze vroeger maakte. Wie is Oma Toos? Oma Toos is onze grootmoeder en een geboren Haagse, bij wie het lekkere Hollandse eten met de paplepel is ingegoten. Het doel is om u kennis te laten maken met deze oude, bekende, unieke recepten van Oma Toos. Bij Oma Toos heeft u een ruime keuze uit verschillende gerechten. Daardoor is er voor ieder wat wils en is er ook aan de allerkleinsten onder ons gedacht. Kom langs in ons sfeervolle en rolstoelvriendelijk restaurant Scheveningen en geniet van de gerechten van Oma Toos.

Oma Toos, rolstoelvriendelijk restaurant Scheveningen

Oma Toos is een rolstoelvriendelijk restaurant Scheveningen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij het al onze gasten goed naar hun zin maken. Oma Toos is gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de Jachthaven. In de zomermaanden is ons heerlijke zonneterras geopend en kunt u genieten van een hapje en een drankje met prachtig uitzicht. Uiteraard is het in de wat koudere maanden erg warm en sfeervol binnen. Ook als u met kinderen komt eten kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner. Voor de kinderen is er namelijk een leuke kinderhoek waar zij zich goed kunnen vermaken. Hierdoor kan u nog even gezellig kletsen met uw gezelschap of rustig uw kopje koffie opdrinken na een smaakvol gerecht van Oma Toos.

Rolstoelvriendelijk restaurant Scheveningen voor feesten en partijen

Naast een heerlijke plek om een hapje te eten of te borrelen, beschikt ons rolstoelvriendelijk restaurant Scheveningen ook over een apart te huren etage inclusief terras voor (kinder)feesten en partijen. Onze locatie is zeer geschikt voor een vergadering, congres, ontbijt/lunch/diner, bedrijfsfeest of een bedrijfsuitje. Wij denken graag met u mee en maken de bovenetage helemaal gereed voor uw gezelschap. Oma Toos staat bekend om haar gastvrijheid en haar flexibiliteit, waarbij wij gerust durven te stellen dat de klant bij ons nog echt koning is.

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

  • Phone

    070 – 444 94 28

  • Address

    Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

  • E-mail

    info@oma-toos.nl

  • Follow Us