fbpx

Stamppot Restaurant Den Haag

Oer-Hollands Stamppot Restaurant Den Haag

Bent u op zoek naar een oer-hollands Stamppot Restaurant Den Haag? Dan bent u bij Oma Toos aan het goede adres. Wij hebben de lekkerste oer-Hollandse gerechten! Oma Toos is bekend door haar oer-Hollandse concepten waardoor u optimaal gaat genieten van orginele gerechten. Bij Stamppot Restaurant Den Haag komt u aan niets te kort. Denkt u aan pannenkoeken, poffertjes en Oud Hollandse gerechten bij o.a onze heerlijke Stamppot Restaurant Den Haag.

Onze Oma Toos

Oma Toos is onze grootmoeder en een geboren Haagse. Bij Oma Toos is het lekkere eten met de paplepel is ingegoten. Oma Toos heeft één doel. Haar doel is om u kennis te laten maken met haar oude, bekende, unieke recepten van onze Oma Toos. Oma Toos is gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen wat een schitterend uitzicht heeft op de Jachthaven. U kunt bij ons heerlijk genieten van het zonnetje omdat ons terras is voorzien van een heerlijk zonneterras. Zelfs aan de kinderen is gedacht. Zo hebben wij, bij oma Toos, voor de kinderen een leuke kinderhoek waar zij zich goed kunnen vermaken. Kortom, wij zijn een echt kindvriendelijk en gezellig Hollands stamppot restaurant Den Haag.

Unieke locatie

Naast een heerlijke plek om een hapje te eten of te borrelen beschikt ons restaurant ook over een apart af te huren etage met inclusief een terras voor uw (kinder)feesten en partijen. Daarnaast hebben wij een uitgebreide menukaart. Voor iedereen is er wel iets lekkers! Bij Oma Toos zijn alle gerechten heerlijk en zeer betaalbaar. Zo hebben wij ook een lunch en diner kaart met heerlijke en betaalbare gerechten. Ook aan de kinderen is er gedacht, zo hebben wij een heuse kinderhoek! Wij zijn daarom een zeer kindvriendelijk restaurant.

We zijn gevestigd tegenover de mooie haven van Scheveningen. U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur! Na een gezellig avondje bij Oma Toos, nadat u heeft genoten van een oer-Hollandse pot kunt u zo in uw auto stappen. Wij zijn een echt gezellig Oer-Hollands restaurant!

FEESTEN & PARTIJEN bij Stamppot Restaurant Den Haag

Voor feesten en partijen kunt u ook bij ons terecht! Ons restaurant beschikt over een apart af te huren ruimte voor (kinder)feesten en partijen. Deze ruimte bevindt zich op de eerste etage van ons pand. Hier hebben wij een  geweldig uitzicht over de haven. De raampartijen van de eerste etage kunnen geheel open zodat u ook heerlijk van het zonnetje kunt genieten en er is een apart terras aanwezig. Oma Toos kan het feest geheel naar uw wensen aanpassen. 

hollands restaurant den haag

Contactgegevens

 • Phone

  070 – 444 94 28

 • Address

  Dr. Lelykade 3r 2583 CL Scheveningen

 • E-mail

  info@oma-toos.nl

 • Follow Us

  Maak uw reservering

  bij Oma Toos


  reserveren